Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

16.30dan beri birsey yemiyorum ben de bir ara cok aciktim da neyse bastirmis durumdayim su anda.

yulaf ben kacirdim, sen niye yemiyosun?:1shok: yazik diil mi sana? metabolizman yavaslamasin sonra bak, hani alarma gecip acil durum yaglari depolayin emri cikarsa vay haline.kafamçokkarıştı bari salata ve biraz peynir yeseydin. ama uyumustur herhalde herkesler turkiye'de.

kizlar kizlar, aksami cok iyi gecirdim, cok sukur.
aksam yemegi
===========
yagsiz balik
4 yk bulgur
brokoli ve havuc

yorum: Allah'im sana sukurler olsun. artik kendimi kontrol edebiliyorum.

bana onerilen saglikli yasam rehberinde haftada 2 kez balik var kizlar.

slm kızlar bhk cim masjların için çok ama çok teşekkür ederim cnm arkadaşım..alınganlık belki nermyncim ama bu işi beceremeyeceksin takım işi yapamayacaksın tartızda kelimeler sarfedilince farklı bir şekilde düşünemezdim evet motivasyon istiyorum inkar etmedim ama bu kelimeler bana motivasyonu çagrıştırmadı..tabii ki yediklerimi eleştireceksiniz aksi durum olsa zaten takımın amacı olmaz evet bu aralar biraz boşladım sanırım ögle yemegi burada ne çıkarsa yiyordum bazen yemegi begenmeyip çorba ve pilav yedigim oluyordu..ama daha dikkatli olacak bundan sonra buradan gitsem bile sizi zaten takip edecektim ben başka zayıflama topiklerinede bakıyorum zaten.bu aralar cnm fena sıkkın bebek konusunda sanırım kendimi iyice bırakmaya başladım tabii yemek konusundada..bazen agzıma tek lokma koymak istemiyor cnm bazende deli gibi yemek o anki psikolojim belli olmuyor..üzgünüm :çok üzgünüm:bu ara psikolojik olarak çok yogun duygular içerisindeyim iyi hissetmiyorum kendimi..nrmyn cim seni yanlış anlmak bende istemezdim sonuçta seni sevdim ben ama o kelimeleri okuyunca inanki anladıgımdan farklı bir şekilde kimse düşünmezdi tamam sen yazarken bunları kasetmedin ama dışarıda başka biri okudugunda farklı algılayabilir ve bunuda bu şekilde algıladıgım için de yargılayamam kendimi..tamam konuyu uzatmak derdinde degilim zaten sadece bende beni anlamam için yazdım..yoksa sizi bırakmak inan benimde içimden gelmiyor:1no2: azda görüşsek yazını her gördügümde hah geldi kaptanımız diye merakla okuyordum yazını inan bana ..hesap işine gelince bir kaç kez neşe anlatmaya çalıştı ama pek anlamdım sonrada açıkcası üzerine düşmedim ha ben madem herkes kendisi yapmak zorunda ben yapamayacagım diye üzüldüm hem o kelimler hem bu üstüste gelince gitmek istedim..ama gönüllü olarak bhk cim yapmak isterse sevinirim msjındada belirtmiş zaten özeldede..sen,n için kaptanım sakıncası yoksa zaten..yinede daha gayret edip ögrenmeye çalışırım bu hesap işini...yuvarlamak falan bahsediyorsunuz ya ben zaten matematigi oldum olası sevmem birde incigi cincigi çıkınca ooo dedim :roflol:kafamçokkarıştı duurm budur yaniii...neysem neşem nerde yahuuu girmemiş dünden beri kızlar hafta sonu girmeyebilirim evde net var ama baglantı sürekli gidp geliyor ama girmeye çalışırım yine..

canim dun 16.30da yedigim pogaca, borek ve kurabiyeden sonra oyle olmasi gerekiyordu :)

herkese güzel haftasonları kızlar.....

mavi deniz canım senin hesap işi benimdir bundan sonra..
herkes kendi yapmayı öğrensin dedi kaptan,benim teklifim için ama bir kişiye de bir sey diyeceğini zannetmema.s

bu haftasonlar genelde benim düzen bozuluyor ama umarım sağ salim atlatırım :lepi:

yulafcım görürsem söylerim dermişim :roflol::roflol::roflol: şaka bir yana valla ben kendi adıma söyleyeyim dikkat etrmeye çalışıyorum bende bir adam varki valla aklına gelen şeyi zorda olsa yapıp yemek ister laf aramaızda damak tadınada düşkün e birazda birbirimize uyuyoz zor oluyor ama kesin söylüyorum beni zorlama yardımcı ol bana biraz diye bırak fiziksel görünüm olarak görünmeyi cidden saglık olarak rahatsız oluyorum ianan kaldıramıyorum bazen kilomu hemen yoruluyorum.daha gencim ayoll dimi ama kızlar hadi bakalım zayıflayacaz başka yolu yok..

herbal kız kapışalım:içelim: hadi ben 73- 72 arasında gidip geliyom digital tartı alıcam yarın inş spor yaparsak olur mu dersin biz bu işi başarabilirmiyiz :uhm:

başaramasakta denemekten zarar gelmez biz zaten kendimizi aç bırakıp sonradan geri alcağımız kiloları vermeyiz spor spor spor :dance:

nrmyn listemi beğenmene çok sevindim :1hug:dünden beri içiçm içimi yiyodu bu işi başaramayacağım boğazıma hakim olamıyom falan diyodum:tomato: iyi geldi motivasyon oldu bugüm daha çok dikkat ederim ben

beni motive eden diğer bi arkadaşta yulaf

yulaf kız bu kadar az yemeyi nasıl beceriyosun maşallah

bhk cım sanırım diğer arkadaşlar göre biz biraz şanslıyızhihoyyyt bizim sıpalar bayağı kalori harcattırıyo akşam gazı çıkmadı 1 saat falan kucağımda dolaştıkgamyoncuiremsu kaç kalori gitmiştir ki

sagol bhkcım..yulafcım ne güzel sonrasında dengelemey çalışıyorsun en güzelide bu..bol bol su içseydin arkasından..aeben senada günaydın gerçi öglen oldu şimdi ama nasılsın?
sagol mavişim bende . bu hafta işi sıkı tuttuma.s hafta sonuda iradeli davranacagım .. başka yokuyok .. ve baskül yüzümü güldürmeya başladı kıslar ...:teytey: artık şeçim yapmam gerektıgine kara vardım .. ya kilo vermekten vaz geçicem yada tıkınmaktan .....sırnaşık şeyben kilo vermeyi seçtım kıslar . yemeklerde gözümbile kalmıyo . çünkü 1 lokma alıp bırakıyorum hem nefsimi köreltmemiş oluyorum ....ve canım yiyeceklere . gözüm takılıp kalmıyo .....
kıslar size tavsiyem yeşil çayı ... alışkanlık haline getirin . özellilkle spor öncesi ....ve yediklerinizi yazın nerminimin söyledigi gibi .....a.s
ve aç kalmayım . kurabiyede yadiyseniz . aradan zaman geçince çok su yerine 1 meyveyi tercih edin ....suyuda için tabi abartmadan ...ve proteini unutmayın . hem tok tutar hemde . yag emilimini azaltır .....delikafadulden bide paylaşım çok önemli . burda gerçekten takımdan uzak olunca . motivede gidiyo .....

ay çok konuştum ....yardımcı olabildiysem ne mutlu . kıs lar . iyi hafta sonları .....:1hug:a.s.

aaeben önce meyve yiyip sonra üstüne hemen süt içsek olmaz mı ikisi bir arada çok fazla sevmiyorum..
olur canım ama sütün az yaglısını tercih edin mumkünse yagsızını ....a.s yogurtta fark etmıyo ama yaglı yagsız kaymagını yeme .yanlız ..

bide meyve midede az duran bi yiyecek fazla kalırsa migdede . asitleşiyo . ve kan şekerini yükseltiyo . onun için yemekten yarım saat önce yada an az 2 saat sonra yenmeli ki . kiloya dönüşmesin .....:1hug:

erkek arkadasim da aynen oyle. inanilmaz yemek yiyor, yeme duzeni de yok ustelik sabah ogle aksam gece ne zaman cani isterse. gel gelelim kilosuna hic kilo almasini beceremiyor, aksine veriyor. biraz al kilo diyorum alamiyorum diyor

doğru diyorsun çelikcim..
kilo vermek için birebir bu bebişler..
hergün saatlerce kucağımda gezdiriyorum..

ay sabah sporumun ilk partını da yaptım,çok mutluyum..
20 dk eliptik bisiklet.
hiç de zorlanmıyorum artık çok şükür.
ilk önceleri 10dk.yı bile zor yapardım.
şimdi 20 dknın sonunda kızla ilgileneyim diye mecburen bıraktım..

yarın babamızla gezmeye de gidicez.
cok mutluyuz çok....

bu arada benim adim fulya. yulafin harflerini degistirdigimizde ortaya cikiyor zaten :)

sen de kucuk siselerden icmeye calis, yaninda bulundur. en azindan ne kadar ictigini gormus olursun.

fulya yulaf enteresan olmuşkaydirigubbakcemile3

2 tane küçük şişem sürekli yanımda zaten.
boşaldıkça dolduruyorum.
yoksa hayatta aklıma gelmez..
zaten emzirdiğim için de içmek zorundayım...

sen de baya azimlisin zayıflamak konusunda,takdir ediyorum walla.
maşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…