• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

fulya yulaf enteresan olmuşkaydirigubbakcemile3

2 tane küçük şişem sürekli yanımda zaten.
boşaldıkça dolduruyorum.
yoksa hayatta aklıma gelmez..
zaten emzirdiğim için de içmek zorundayım...

sen de baya azimlisin zayıflamak konusunda,takdir ediyorum walla.
maşallah hepimize :nazar:

cok sıkıldım artik kilolarimdan cok yani. boyum ve bacaklarim uzun oldugu icin hicbir zaman oyle kilolu durmuyordum ama dedigim gibi 1 yilda 10 kilo alinca kilolu kategorisine girmeye baslamistim.

vercez kizlar kilolarimizi. ben inaniyorum. birazcik sıkcaz kendimizi o kadar.:lepi:

evet cidden boy avantaj oluyor bu kilo konusunda..
ben de cok uzun değilim ama kısa da sayılmam.
bu yüzden ben de idare ediyordum kilo aldığım zamanlar ama sınırı aştım artık-tatlicadiarzu-

sabah kahvaltıda: 1 dilim kepekli ekmek,1 zeytin ve yağda kaşarlı yumurtadan 2-3 çatal yedim

öğle: 1 dilim kepekli ekmek ve bir kase yoğurt.

ara: şimdi de bir bardak sıcak sütümü (içine bir kaşık kakao katılmış) alıp keyif yapıcam....

bhk cim merhaba.

oglen ogunune biraz sebze ya da yoksa yesil salata katabilirsin.

bir de sey diycektim. eger su icmeyi unutanlardansan, bak soyle bir oneri okudum gecenlerde.

koluna 8 adet lastik takiyorsun, her bir bardak su icin, bir adet lastigi olundan cikariyorsun.
kaydirigubbakcemile5

senin zaten bol bol ekstra su icmen gerekiyor ya, bebisi emziriyorsan. bu konuya biraz egil derim ben canimcim.

onun haricinde kizlar, bu bol su icme meselesinde, cok cok fazla su icmenin de asit-baz dengesini bozdugu, fazla seyrelttigi yonunde bir yazi okumustum bana mantikli geldi. bence her seyin asirisi zararlidir.

celikcim meraba. ben burdayim. bu yarista varim canimcim.

sevgililer gunune kadar 2 kilo diyorum ben.

ben bu sabah dayanamadim persembeye kadar ve yine tartildim. tartinin orasina bastim, burasina bastim , hep ayni. tam 92 kiloyum. :dance: :dance::sm_cool:

yani celikcim seninle durumumuz(aradaki 20 kilo farki dusunmezsek ) ayni. ikimizde 2 kilo versek, bir donemece ulasicaz. sen 60lara ben 80lere.

ama canim benim, sevgililer gunune kadar 3 kilo veremeyiz. ama 2 kilo verebiliriz insallah. bence senin hedefin 70 , benimki de 90 olsun ne dersin? :lepi:

kizlar, kizisla babasi karate'ye gitti. donunce beraber kahvalti yapicaz.
once ben kendim ayri kahvaltimi yapayim onlar yokken dedim ama bi hafta sonu var, beraberce kahvalti yaptigimiz.

ama canim kocacim da yaa, oyle bi yiyo ki kahvalti da, insanin ici gidiyo bea.
ama sizin dediginiz gibi fit bi sekilde geziyo. :uhm:

bakalim herbal ne etcek bu gun. :çok üzgünüm: neyse ya basaracagimiza inaniyorum, insallah, azmin elinden kim kurtulmus di mi. :a015:

kizlar kadinlar kulubune uye oldum, kisa bir once, once ve halen 90 kilo uzerindekilerin paylasim alaninda yazisiyoruz. gecen hafta 1. takima katildim. bu hafta insallah ben de varim cuma yarismasinda.

kadinlar klubune tesekkur nasil ve nereye ediliyo bilmiyorum ama, ictenlikle cok tesekkurler.

buraya yazmaya basladigimdan beri tam 3 kilo verdim, 3 haftada.

95'le basladim. bugun tam 92 kilo olmusum.

insallah beraber saglikla, keyifle , hep birlikte guzel gunlere sevgili arkadaslar.

yasasin kadin dayanismasi :1hug: a.s. :nazar:

canlarıımm slm :)
hemen de çözümler üretilmişş
öncelikle elektronik ve yazılım mühendislerim selamlar,
ben şehir plancısıyım ancak işten çıkartılmadan önce yazılım, kodlar, java üzerine naçizane kafa yoran biriyimm. Ama şuan işsizim, inşallah en hayırlıs zamanda tüm işsizler iş bulur inşallahh

iyilikler diliyorum herkese

selam nrym , insallah sen de gonlune bi is bulursun azmine haran oldum masallah. java da mi calistin? benim de java ogrenmem lazim. artik her sey java oldu.. useniyom ama
yazin cozmem lazim bu isi. kafamçokkarıştı

ben de kahvaltiyi cok iyi gecirdim. haftasonunun zor bi bolumunu atlattim. ben de yulafcim. daha derli toplu olcek, aksam hepsini birden yazmayi dusunuyorum.

bi de bakalim simdi ben nereye gitcem. defter almaya. eferim herbala. kaydirigubbakcemile5
boyle kagitlarla olmiycek bu is. evde kucuk cocuk da olunca, ben de deftere gecsem iyi olcek.

celiikkk napiyon ? cok mu hirs yaptin kiz, yoksa spor mu yapiyon ses ver?? hihoyyyt

ben de deftere yazmayi dusunuyorum. gunluk gibi ne yedigim, ne kadar spor yaptigim vs vs.

ayrica artik yazabilirim bugunu.

07.02.2009 Cumartesi

11.00: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.30: yarim corek, yarim domates, 1 salatalik, cok cok az peynir, 1 fincan sekersiz cay
14.30: 5 kuru kayisi
18.30: 1 tabak corba, 1 dilim kepek ekmegi
20.00: 1 adet portakal (yiyecegim)

3.5 litre su, 1 fincan sekersiz yesil cay (icilecek 21.00 gibi), yatmadan da elma sirkesi+bal+ılık su

100 dk yuruyus, 20 sinav, 100 stepper, 200 twist, 100 mekik, 300 saga sola egilme, 100 bacak kaldirma, 6dklik video.

yorum: spor acisindan cok verimli bir gun oldu.

herbal kız sen çok hızlı çıktın gözüm korkmaya başladı haa neyse bende başarabilirim yarın digital tartım gelecek daha doğru bilgi veririm

bide ben 89 kilo ol demiyorum 89.9 ol diyorum yani 2kilo 100 gr vereceksin biraz kendimizi kandırmış olsakta sen 80 li ben 60 lı kilolara inmiş olucaz süperiz demi

spor yapabilenlere hayranım misafir geldiği için bugünde spor yapamadım

bhk cim merhaba.

oglen ogunune biraz sebze ya da yoksa yesil salata katabilirsin.

bir de sey diycektim. eger su icmeyi unutanlardansan, bak soyle bir oneri okudum gecenlerde.

koluna 8 adet lastik takiyorsun, her bir bardak su icin, bir adet lastigi olundan cikariyorsun.
kaydirigubbakcemile5

senin zaten bol bol ekstra su icmen gerekiyor ya, bebisi emziriyorsan. bu konuya biraz egil derim ben canimcim.

onun haricinde kizlar, bu bol su icme meselesinde, cok cok fazla su icmenin de asit-baz dengesini bozdugu, fazla seyrelttigi yonunde bir yazi okumustum bana mantikli geldi. bence her seyin asirisi zararlidir.

doğru diyorsun herbalcim.
ben salata özürlüyüm biraz.
pek yemiyorum.
akşam yemeğinde o da eşimin zoruyla biraz,o kadar..

öğle öğünüm fix aslında yoğurt ve ızgara köfte ya da 1 dilim kepekli ekmek.
fazlasını zorlasam da yapmam kendime eminim.
ama haklısın ne diyim:delphin:

ayy kızlar bir de bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
ben bu lahana suyunu falan içmek istiyorum da 1-2 hafta falan.
ama okuduğuma göre gaz yapıyormuş.
deneyen var mı hiç?

bende gaz olması önemli değil de,emzirdiğim için bebeğe geçer mi acaba diye tereddüt ettim.
hiç bulaşmasam mı acaba:uhm:

bhk aynı soruyu bende merak ediyorum takımda benim gibi emziren birinin olması süper ( kaptan ikimizide alsın takıma artık bizde yarışmaya katılmak istiyoruz )

yaw bide ben kendimi kilo veremesemde çok daha güzel hissediyoru ve sağlıklı beslendiğim için çok mutluyum

Back