- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
Kızlaaaaarrrrr !!! Öbür takımlara bi göz atim bakalım napiyolar dedimm... atmaz olaydım.. çok dikkat ediyolarr tartı günü diye yarını bekliyolarr.. aman diyim dikkat edelimm.. Yarın tartı günüüüü :)
Kızlaaaaarrrrr !!! Öbür takımlara bi göz atim bakalım napiyolar dedimm... atmaz olaydım.. çok dikkat ediyolarr tartı günü diye yarını bekliyolarr.. aman diyim dikkat edelimm.. Yarın tartı günüüüü :)
Aynen canim dikkat etmek lazim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet yaa bugün bende dikkat ediyorum inşallah iyi olur sonuçlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım dün diyetisyene gittim dedim ya bu gün verdiklerini gözden geçirdim ben bu diyeti yaparsam kilo alırım yaaDukan sağlıklı değil bence.ayrıca takım kurallarına göre yasak zaten.
canım benim kiloyu düzelt dün doktorda tartıldım kilom 90.1 çıktıKızlar sürekli yazanlar kilo sıralamasına göre.
Simerenyaa : 85.9
Nisse_46 : 85,2
Naneli_şekerim : 79.3
crystallife : 65.7
Sinayropen : 64.2
Turab571 : 62.3 Sosyestetik : 61
leyla5235 : 58.5
Listemizde olan Sulfirikasitcik (58 kg) ve zeynepcer (61.8 kg)'in sesi çıkmıyor. Bilgisi olan var mı onlarla ilgili? Eşleştirmeyi onları da katarak mı yapalım? Yoksa herkes sürekli iletişim halinde mi olmak ister? onların kiloları yakın zaten, en kötü ihtimal o ikisini eşleştiririz eğer devam ediyorlarsa.
Unuttuğum, kilosunu yanlış yazdığım var mı acaba? Ya da birbiriyle eşleşmek isteyen var mı?
zaten bayanlar için çok zararlı ama nedense hep bayanlar en çok tüketiyor bu arada kız çocukları fazla tüketirse içindeki kimyasallar kısırlık yapabiliyor aklınızda olsunBu arada kızlar dikkatimi birşey çekti, çikolatalar üzerinde kalori değerleri kaldırılmış. Artık çikolata yemiyorum kesinlikle.
kızlar, leyla ben. eski hesabımı sildirdim. yeni hesap açtım.
Hayirli olsun canim😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol :) bu arada özel mesaj yazamıyorum kuzum :)
selam yarın tartılma günü ben maalesef kendimden umutlu değilim ,bu haftada menülerime dikkat edemedim belki ikili yarışmallarla daha çok gaza gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?