şöyle haftalık kilo verme hedefi 500 gr ı geçmeyen paylaşımı bol sporu seven biri ile eşleşebilirim.Kızlar sürekli yazanlar kilo sıralamasına göre.
Simerenyaa : 85.9
Nisse_46 : 85,2
Naneli_şekerim : 79.3
crystallife : 65.7
Sinayropen : 64.2
Turab571 : 62.3 Sosyestetik : 61
leyla5235 : 58.5
Listemizde olan Sulfirikasitcik (58 kg) ve zeynepcer (61.8 kg)'in sesi çıkmıyor. Bilgisi olan var mı onlarla ilgili? Eşleştirmeyi onları da katarak mı yapalım? Yoksa herkes sürekli iletişim halinde mi olmak ister? onların kiloları yakın zaten, en kötü ihtimal o ikisini eşleştiririz eğer devam ediyorlarsa.
Unuttuğum, kilosunu yanlış yazdığım var mı acaba? Ya da birbiriyle eşleşmek isteyen var mı?
beslenme çantası fikrine ne dersin o zaman? kahvaltıyı çok severim ben
çalışırken bile eşimle kendime yumurtalı mumurtalı güzel bir kahvaltı hazırlardım.
Selam kızlar arada bakıp çıkıyorum haftasonundan beri yogunum simdi kayınvalidemle kayinpederim bizde 2 hafta kadar kalacaklar o yüzden pek fırsatım olmuyo. Yine uğrarım arada öptüm hepinizi.
Slm kızlarrr naberr kimseler yok nerelerdesinizz ?? :)
Burdayım ben :) yine bir ilişki krizi içindeyimneden bennnn? Tam da kilo vermek isterken.
Slm kızlarrr naberr kimseler yok nerelerdesinizz ?? :)
Tatlı yok, tatlı yok :)
Ya yaşlar da küçük değil ki canım ben 30, o 32. Hayır yani kazık kadar insanlarız
selam, akşam yemeğimi yedim geldim henüz spor yapamadm ve içten içe bir tatlı isteğim var
karşıda zor bir insan var galiba. çivi çiviyi söker hadi bakalım bunuda atlatırsınız siz. bende canım sıkıldığı anda en yakındaki yiyecekten başlarken, ki canımı sıkan genelde eşimdir, şimdi dur diyorum kendime kilo alırsam yine mutsuz olan ben olacağım.Burdayım ben :) yine bir ilişki krizi içindeyimneden bennnn? Tam da kilo vermek isterken.
evde sütte yokHemen tarçınlı süt iç canım geçer isteğin yada elma dilimle tarçın serp ye.
selam, akşam yemeğimi yedim geldim henüz spor yapamadm ve içten içe bir tatlı isteğim var
Yaaa nie böyle ki canm takma kafana su akar yolunu bulur üzme kendini...Burdayım ben :) yine bir ilişki krizi içindeyimneden bennnn? Tam da kilo vermek isterken.
Ya yaşlar da küçük değil ki canım ben 30, o 32. Hayır yani kazık kadar insanlarız
karşıda zor bir insan var galiba. çivi çiviyi söker hadi bakalım bunuda atlatırsınız siz. bende canım sıkıldığı anda en yakındaki yiyecekten başlarken, ki canımı sıkan genelde eşimdir, şimdi dur diyorum kendime kilo alırsam yine mutsuz olan ben olacağım.
evde sütte yokyeşil çay demleyeceğim tarçınlı biraz kuru üzüm ve cevizle yiyeceğim ve bu bugün yediğim son şey olacak söz.
yürüyüşte yapmam lazım daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?