Kizlar neler yapiyorsunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar dunku menum
Sabah
1 kase corn flakes cikolatali sutlu
Ogle
1 et durum
Ayran
Aksam
1 bardak light kola
1 pkt cubuk kraker
Bir porsiyon yesil uzum
Su 3 lt uzeri
Spor 1 bucuk saat tempolu yuruyus
16 aylık şu an işe başladığımdan beri sadece sabah ve akşam emzirebiliyorum ben hiç kilo veremedim ama onun kilosu hep iyiydi sadece ilk 4 ay sıkıntılı oldu ben hep kilo aldım hamilelikte almadığım kiloları aldım
kızlar ben bugün eve geldim ve ilk işim tartılmak oldu doktorda 85.2 çıktı burda 91.6 neden böyle oldu ki :44:
Su içinde çubuk tarçın taze nane taze zencefil içimi çok güzel.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyiyiz canım hafta sonu katılım dahada azalıyor değilmi,şeker krizimle uğraşıyorum,yeşil çay içtim iyi geldi sanki
Kızlarr ev işlerine daldım biraz ihmal ettim burayı kusura bakmayın emi? Ama inanılmazz mutluyummm :)))) Geçen yaZ alıp zayıfladığımda giyerim dediğim pantolon artıkk tam oluyor üstelikk bolluk bile var basenlerdee :)) yaa nasıl müthiş bi duygu bu anlatamamm :)
Tatlım ara öğün hiç yapmamışsın.. ara öğün iyi geliyo tokluk hissi oluyo bilirsin :)
Tartının azizliğine uğramışsın canım.. inşallah tez elden dilediğimiz kilolarımıza ulaşırız..
Denicem canım inşallah.. benimde bi çay tarifim vardı bulabilirsem paylaşıcam süper ödem ve yağ attırıyo..
Evet canım malesefkendi adıma söyliyim kocam evde olunca elinden tlf bırakmıyon die söyleniyo ondan pek bakamıyorum bide bugün temizlikle uğraştım ondan.. ahhh o şeker kriZleri yokmuuu ( benim göbüşümün sebebi :)
Kızlarr ev işlerine daldım biraz ihmal ettim burayı kusura bakmayın emi? Ama inanılmazz mutluyummm :)))) Geçen yaZ alıp zayıfladığımda giyerim dediğim pantolon artıkk tam oluyor üstelikk bolluk bile var basenlerdee :)) yaa nasıl müthiş bi duygu bu anlatamamm :)
Canim cok sevindim benimde 50 li kilolardayken giydigim kotumu bi giyebilsem cok mutlu olacagim
Canim ara ogun yapamadim yogun kosusturmali bir gundu o yuzden
Ooo süper yaa, benim de bir ton gömleğim var içine giremediğimbir de hedef elbisem var. Onun içine girdim mi bana yeter :))
Kizlar ne haber :) alismisim buraya yazip cikmaya bi eksiklik oluyor dünden bu yana yazmayinca. Bu arada ben yine yollarda 16saat yoldayim. Sonraki gün 12 saat daha. Arada yazip nasilsiniz diye sorarim bu iki hafta. Buarada çok ilginç ama sizi ariyorum :)
1sa10dk platesimide yaptım kızlar ama kol ve bcak kaslarım çok acayipp tutmuyo gibi off yarın ne biçim acıyacaklarr :)
Kizlar ne haber :) alismisim buraya yazip cikmaya bi eksiklik oluyor dünden bu yana yazmayinca. Bu arada ben yine yollarda 16saat yoldayim. Sonraki gün 12 saat daha. Arada yazip nasilsiniz diye sorarim bu iki hafta. Buarada çok ilginç ama sizi ariyorum :)
Oh masallah canim bende bugun arkadaslarla gezdim hep
İçinizde saraçoğlunun zayıflama içecegini yapan varmi
Hani beyaz lahana ve maydanoz haslayip suyunu için
Yapmayi dusunuom sutume birşey yapar mi acaba
Bilemedim içen var mi😊
Denemedim canım araştırman gerek ama bence yiyerek diyet yap diğer türlü kalıcı olacağına inanmıyorum.. hem bebeğinde varsa riske girme..
İçinizde saraçoğlunun zayıflama içecegini yapan varmi
Hani beyaz lahana ve maydanoz haslayip suyunu için
Yapmayi dusunuom sutume birşey yapar mi acaba
Bilemedim içen var mi😊
Canim lahana gaz yapiyor bebek icin diye biliyorum yaniliyor olabilirim ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?