- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Kızlar ben 500 gram daha eksik çıktım tartıda. Bu hafta 1 kilodan daha fazla vereceğim. %3 bekleyin benden :)
Bebeğin kaç aylıktı dicem ama yazmisin altta kilo vermek icin çok acele ediyosun canım.günaydın sevgili arkadaşlar,
Dün sabah 62,3 iken bugün sabah 61,4 görünüyorum. hem sevindim hem üzüldüm. bu vücudumun çok su topladığına işaret ediyor. doğum sonrası geçici bir şeydir umarım. böyle bir durum yaşayan varmı doğum yapmış arkadaşlara sorayım?
Bi bakayım bendespor için bir alternatif.
http://www.youtube.com/watch?v=1bwMz4KJfyQ
mısırlı ikiz kardeşlerin oryantal egzersizleri çok eğlenceli ben severek yapıyorum. bu şekilde farklı bölgeler için farklı videolarıda var. bunun kol kısmını çalışıyorum ben.
Daha hamilelik ödemi gitmemistir sütün azalmasın kilo vercem diye canım.
bebeğim bir aylık oldu dün. ilk doğumumda bu söylediğini tecrübe ettim aslında, kızım kilo almıyordu sütümü arttırmak için ne bulduysam yeme yanlışını yaptığım için doğum kilomun üzerine kilo aldım. bebek 4 aylık olunca kilosu normale döndü ama sütümü arttıran fazla yemek değil , ailemin yanına gitmemle yükselen moralimdi.
şimdi o hatayı yapmamaya çalışıyorum. sağlıklı beslenmeye çalışıp bol sıvı alıp moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşaallah bu sayede hızlıca veririm tüm kilomu. doğumdan hemen öncesi 69 kiloydum.
Tamam canım izinli yazayım haftayaGogocugum izne ayrılabilir miyim ? Tatile gidiyorum 15'ine dek pek giremeyeceğim muhtemelen. Kizlarin motivasyonunu bozmak istemem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
etme eyleme kendini başka birşeyle oyala ama yeme kendine ve dolaylı yoldan takıma zarar verirsin.
haydi hareketlendirelim takımı önüzmüzdeki haftanın birincisi olalım.
katılıyorum .
bu hafta hedefimiz birincilik olsun haydi arkadaşlar. ben kuzenlerimle 15 hazirana kadar 2 kilo verme konusunda yarışa girdim. bu hafta 1 kilo vermem lazım
Erkek tribi hiç çekilmiyor canım ya, bu yaşta bir erkeğin tribiyse hiç çekilmiyor. Sonuçta kaç yaşına gelmişim, böyle triplerle hayat geçmiyor. Vardır bir hayır dedim. Her hafta ayrılalım diyen biri, sonra geliyor yalvarıyor barışalım diye. İnan kabak tadı vermeye başladı
Kizlar sekizinci olmusuz genelde, feci gerilemisiz bu ara muhabbete dalip unuttuk diyetleri herhalde kendiniz de bakiniz haftaya daha cok dikkat edelim😔
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=35534603
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebeğin kaç aylıktı dicem ama yazmisin altta kilo vermek icin çok acele ediyosun canım.
Bi bakayım bende
Daha hamilelik ödemi gitmemistir sütün azalmasın kilo vercem diye canım.
Tamam canım izinli yazayım haftaya
Bizde kızımın arkadaşlarının anneleriyle gun yapıyoruz her ay gecen pazar iddaaya girdik 22 hazirana kadar 3 kilo vermesine
Arkadaşlar önerileriniz cok guzel ben 1.63 boyum72 kiloyum 2 cocuk annesiyim en küçüğü 7aylık zayiflamalk istiyorum bekar ki kiloma inmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz ve kararlıyım benide aranıza alın lütfen sizle birlikte zayıflıcam insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım katılmak isteyenler başlığına yazman gerekiyodu öncelikle canım. Ama istersen bizimlede kalabilirsin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayıflarız.
16 aylık şu an işe başladığımdan beri sadece sabah ve akşam emzirebiliyorum ben hiç kilo veremedim ama onun kilosu hep iyiydi sadece ilk 4 ay sıkıntılı oldu ben hep kilo aldım hamilelikte almadığım kiloları aldım
tavsiyeler için teşekkürler. tebrik ederim bende seni biberondan sonra anne sütüne alıştırmak için epey gayret etmişsindir. bende sonuna kadar anne sütü taraftarıyım ilk kızım minumumun altında seyrediyordu ben ısrarla anne sütüne devam ettim 4. aydan sonra çok iyi toparladı. 2 yaşına kadarda emzirdim. emzirmenin yardımı ıle tüm kilolarımdan kurtulup doğum öncesi kilomun altına düşmüştüm. bir emzirmede 450 kalori yakılıyor buda 45 dk plates yapmaya denk. 2. bebekte insan biraz daha rahat oluyor maaşallah bu kızımda çok daha kafam rahat.
seninki kaç aylık şimdi? inşaallah hedefine ulaşmanda küçüğünün yardımı büyük olacak
16 aylık şu an işe başladığımdan beri sadece sabah ve akşam emzirebiliyorum ben hiç kilo veremedim ama onun kilosu hep iyiydi sadece ilk 4 ay sıkıntılı oldu ben hep kilo aldım hamilelikte almadığım kiloları aldım
kızlar ben bugün eve geldim ve ilk işim tartılmak oldu doktorda 85.2 çıktı burda 91.6 neden böyle oldu ki :44:
kızlar ben bugün eve geldim ve ilk işim tartılmak oldu doktorda 85.2 çıktı burda 91.6 neden böyle oldu ki :44:
Su içinde çubuk tarçın taze nane taze zencefil içimi çok güzel.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?