Buarada geçmiş çok uzundu alıntı yapamadım ama okumaya çalıştım hepsini
neslihancımm senin münülere göz attımda hep bi protein agırlıklıyarın yapıoruz dimi
çiğdemcim hepi topu bi mükemmel aglayan kek resimleri yolladım sana git hemen çikolataya sarıl demedim ki benimde tatlı krizim vardı ama tuttum kendimineyse yaptıgın spora sayıyorum hadi gene iyisin
esracımm senin elma dieti yalan oldu sanırım sen bırak elmayı yrn gel beraber protein yapalım
gülnihal ablacım özlecimm elifcimm sizlerede merhabalarr
edacımada ve geride kalanlara Rabbim sabır versin, ateş düştüğü yeri yakıyor
Allah'ım sevdiklerimizden ayırmasınbizlere bağışlasın.
yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldinizzbende sizin isimleri yeni yeni öğrencem
ve inşallah 1. grup olarak hiç 1.likten vazgeçmicez
Başlangıç 126 Şu an 106 Hedef 75 boy 155:)
kısayım diye mi çizelge beni kabul etmiyor acaba ahahah :))
günaydınn hatunlarrrr
yaw ben proteın günün karıştırdım bugün diye sabahtan yumurta peynır yedım geldım
çok odaklamıştım kendımı sabah sabah valla bozmam ben bugünde proteın yapacam yarında yaparım 2 gün olsun:)
bu pazar kız isteme seansımız olacak yıne nekadar gitse kardır:)
dün akşam 75dk yürüyüşüm var +10dk aerobık vileda sopamlan:)
yenı gelen arkadasım hoşgeldın azımle kılolarından kurtulacagına emınım bende 102 ile başlamıştım zamanında:)benım bı arkadasımda 60 kılo verdi şuan çok sinirimi bozdugu için görüşmüyorum:)
bu çizelge olayını bende yapamamıştım pc formatından kaynaklı,bişeyin yüklü olması lazım sanırım,çıkmıyosa zorlama boşver:)
sanki bu da olmamış :S
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJn2QAP/weight.png
al bakalım denizcim sana çizelgeburayı profilden çizelge bölüme kopyala canım
senin bilgilerini girdim ama benimkiler çıktı sanki,sendede öylemi
Hoşbuldumm :)günaydınn hatunlarrrr
yaw ben proteın günün karıştırdım bugün diye sabahtan yumurta peynır yedım geldım
çok odaklamıştım kendımı sabah sabah valla bozmam ben bugünde proteın yapacam yarında yaparım 2 gün olsun:)
yenı gelen arkadasım hoşgeldın azımle kılolarından kurtulacagına emınım bende 102 ile başlamıştım zamanında:)benım bı arkadasımda 60 kılo verdi şuan çok sinirimi bozdugu için görüşmüyorum:)
bu çizelge olayını bende yapamamıştım pc formatından kaynaklı,bişeyin yüklü olması lazım sanırım,çıkmıyosa zorlama boşver:)
Buarada geçmiş çok uzundu alıntı yapamadım ama okumaya çalıştım hepsini
neslihancımm senin münülere göz attımda hep bi protein agırlıklıyarın yapıoruz dimi
çiğdemcim hepi topu bi mükemmel aglayan kek resimleri yolladım sana git hemen çikolataya sarıl demedim ki benimde tatlı krizim vardı ama tuttum kendimineyse yaptıgın spora sayıyorum hadi gene iyisin
ve inşallah 1. grup olarak hiç 1.likten vazgeçmicez
günaydınn hatunlarrrr
esram günaydın
bugün protein yapman bence isabet olmuş,sen nasıl olsa yarın kg bildireceksin
Eda Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah babanında tüm Rahmete kavuşmuş olanlarımızında.
kızlar şu an çok kötü oldum,eda face yazmış,canım babamı kaybettik diye
Rabbim bu mübarek günde tüm günahlarını affetsin,Allah rahmet eylesin...
inanmiyorum
rabbim mekanini cennet eylesin
baba acisi cok zordur bilirim
merhaba kızlar beni de aranıza alır msnzzz
babasını kaybeden arkadaşımızın başı sağolsun... babasının mekanı cennet olsun inş...
bu hafta geç kaldım biliyorum ama napalım..
selam kızlar yetişemedim galiba hastane işleri ancak bitti.kızım iyileşti çok şükür bugünde eşim ameliyat oldu burun etleri alındı liste paylaşıldı sanırım izinli olmasaydım iyiydi ama neyse kilom 71 idi.
bu arada edacım başın sağolsun meknı cennet olsun inşallah
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Hoşbuldumm :)
Aynen kasmıyım bence de çizelgesiz de yaşayabilirim sanıırm :)
Şu an kaç kg sun pekii??
aynen bende 2 senedır yaşıyorum nerdeyse:))
şuan 83lerdeyım kurtyulamadım şu beladan 79u gördügüm gün konfeti patlatıcam şu sayfadaa:)
hep bahsedıyorum sanada anlatayım eskı dershane arkadasım gecen yıl şubat 2012de başladı diyete 122 kıloyla ve şuanda 63 kılo yanı bu kıloyada sanırım 1,5 ay once falan ulaştı şuanda koruyor 1,5 yılda 60 kılo
gelde konuş şimdi bu ınsanla gıcık oluyorum gıcıkkk:)
denızcım esra bende bu arada memnun oldum
çidomm ankaraya gidiyoruz cuma sabahı erkenden
volkan sınava girecek sonra ctesi gece döerız sanırım pazartesi burdayım
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppp burdayımmm:)
allah rahmet eylesın,resmen eda beklenmiş gibi kız antebe gitti bu oldu
edanın orda olmasına sevındım ama yanında olmak onu son kez görebılmek...
mekanı cennet olsun..
hadii ordan avans verdım bıkerem ben sanaaa:):)
haftaya kapışalım canım,bu akşam 60dk yürüyüşüm olcak yıne durmak yok yola devam:):)
tebrık ederım sekercımmmmm
edacımmm gelmişşş hoşgeldın canımmmm nasılsınnn??
anteptemısın döndünmü eve??
allah tekrar gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım arkadaşım
dünya işte sırayla gidilecek..
annen nasıl ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?