Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim tatlım... gerçekten çok güzel bir durum oldu ben perşembe öğleden sonra geldim hiç ayrılmadım zaten oturduk konuştuk fena da değildi hatta annem sabah kaplıcaya gidelim iyi gelir bize de demişti. gece beraber uyuduk aynı odada, akşam banyosunu yaptırdık, bunca kilometre uzakta olupta öleceği zaman yanında olmak geçekten çok büyük bir lütüftu bana... ölürkende tam ellerimin arasındaydı başına birşey gelmeden yavaşça gitti.. neyse çok sayfalar geçmiş arada teşekkür edemediklerim varsa hepsi sağolsun...
spirochetcim başınız sağ olsun.. Babacığın ışıkta yatsın..
Babacığın Allahın sevgili kuluymuş, ne güzel vedalaşmış sizlerle..
ve sen de ellerinle uğurlamışsın.. Kaçınamayacağımız ölümün bile güzeli oluyor..
edacım hoşgeldin tatlımtoparlanmana çok sevindim,son zamanlarını babacığınla geçirmende Allahın bi lütfu,en azından için rahattır,tekrar başınız saolsun.
başın sağolsun.. babanın mekanı cennet olsun...
Edacim tekrar basiniz saolsun canim Allah geride kalanlara sabirlar versin, ne mutlu ki son anlarinda yaninda olmussun Allahim sevdiklerimizi bize bagislasin...
--
Esraaa esine ozaman simdiden basarilar canim birazda Ankara yollarinda yürüyüs yap esini beklerken belki ugurlu gelir
Edacım başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin.. Rabbim ailene ve sana sabırlar versin..
Günaydın hanımlar
Dün canım sıkkındı biraz ugrayamadım sabah yazdım kaçtım bgn inşallah telafisini yapmaya çalışıcam Hatırlayabildiğim 2 günlük menümü yazıyorum
pzt menüm
sabh
1kepekli simit
1dilim peynir
öğlen
4 kaşık tavuk mantar yemegi
yogurt
akşam
bol meyve
salı menüm
sabh
kepek ekmeğine peynirli sandiviç
öğlen
1kabak dolması
kuru cacık
3kaşık barbunya
akşam
3kaşık taze fasülye
bol salata
çok teşekkür ederim tatlım... gerçekten çok güzel bir durum oldu ben perşembe öğleden sonra geldim hiç ayrılmadım zaten oturduk konuştuk fena da değildi hatta annem sabah kaplıcaya gidelim iyi gelir bize de demişti. gece beraber uyuduk aynı odada, akşam banyosunu yaptırdık, bunca kilometre uzakta olupta öleceği zaman yanında olmak geçekten çok büyük bir lütüftu bana... ölürkende tam ellerimin arasındaydı başına birşey gelmeden yavaşça gitti.. neyse çok sayfalar geçmiş arada teşekkür edemediklerim varsa hepsi sağolsun...
kızlar bu hafta bimde güzel şeyler var.siteye bakın isterseniz.uygun fiyata spor malzemeleri gördüm.