hakkımız helaldir güzel anne, endişelenmek yooksiz yoksunuz ama ben hala burdayım kendime ceza verdim efe de babası da uyuyo hadi beni affettiğinizi söyleyinde bende uyuyayım hakkınızı helal edin sizi beklettim artık namazı kılar öyle yatarım by by
ben 1 haziranda 59 olmak istiyorumm
....siniyden de yedim iste dun -tatlicadiarzu-
....
Buna göre bu 4 gün boyunca sabah kahvaltım 1 elmadan ibaret olacak.Ara öğünümde eti form var.Öğlen yemeğinde 1 kase çorba.Sonraki ara öğünümde 1 adet meyve ve akşam öğünüm sadece salata ve yoğurt olacak.4 gün boyunca bu şekilde beslenirsem bu haftayı minimum zararla atlatabileceğime inanıyorum.:lepi:
Eee inanmak başarmanın yarısıdır derler,bakalım artık bu hafta ne olacak :Saruboceq:
bhkcım önerileirni bir yere not aldım, üzerinde düşüneeğim....
kaptanımız şeker gibi,
böyle seyler yapmaz bize ama,
aklıma acaba olsa mı diye de gelmiyor değil...
slm kızlar nasılsınız?.....
oo harika canimcim ya 2 ayda o incelmeler.
ben de gobis icin lahana yagina mi baslasam ne yapsam.
daha katı kurallar koymak acaba kişileri bilgisayar başına otuttrmayı çözer mi?evet kizlar birseyler yapmamiz gerekiyor.
takimimiz ciddi organizasyon eksikligi yasiyor.
sanirim daha kati kurallar koymak lazim diger takimlar gibi.
dediğim gibi,
katılmak isteyenler topiğine bile bazen kaptanlar yazıyor.
hergün mutlaka paylaşım yapabilecek olanlar gelsin vs diye..
biz bir tek cuma günleri toplaşabiliyoruz hepimiz..
hatta bir kaç haftadır o bile olmuyor.
istisna günler elbet olur tabi ama bence de biraz katılaştırsak mı kuralları?
hı kaptanım :jeyyar:
valla ben katilastirmaktan yanayim.
en azindan gunde 1 kere girilemiyor mu ne yendigini yazmak icin.
ciddi sinirlendim, gerildim su anda kizlar.
resmen takim icinde problemler yasiyoruz.
eger sadece cuma gunleri girip kilo bildirimi yapacaksak niye giriyoruz ki takima.
amacimiz birbirimizi motive etmek, destek olmak degil mi.
BHK ve YULAF kesinlikle size katılıyorum. katı kurallara ihtiyacımız var. haftada bir toplanıyoruz sanki. bence ne kadar paylaşım o kadar disiplin demek. mesela yediklerini her gün yazan kaç kişi var burda???
yeni bir yapılanmaya gitmemiz kaçınılmaz bence de...
kızlar
bence şöle yapalım,
kaptanımız gündüzleri giremiyor ama biz şimdiden yazsak o da akşam bize cevap verse.
şimdi tek tek değişmesini istediğimiz kuralları durumları yazsak,
takım üyeleri olarak kendi aramız da oylasak,
kaptan da ona göre değerlendirse olmaz mı?
bence herkes sıkıntı duyduğu durumları ya da böyle böyle yenilikler kurallar olsun dedikleri şeyleri yazsın bence öneri olarak...
cidden ben de ya..
yediklerini günü gününe yazmayanlar bence cok sey kaybediyorlar..
bu bir kez oturdu mu cidden disiplin haline geliyor.
ben bir bardak süt içsem bile gün içinde,
aman unutmayayım,
listeme yazarım vs diyorum hep içimden,
farkında olmadan ama..
cok iyi oluyor yani...
BHK yine güzel bir öneri getirdin canım yaaakaydirigubbakcemile5
ben başlayım o halde...
......
yasminiiimmm:1hug:merhaba arkadaşlarr ;
cumadan bugüne kadar izinli olduğum vee evimdede net olmadığımdan paylaşımda bulunamadım. ama zaten düzenli olarak bildirimde yapamadığımında farkındayımm bu nedenle kendi adıma bu topicte sormluluklarımı yerime getiremediğimden dolayı aranızdan ayrılmak istiyorumm...
hepinizi seviyorumm
saygılarımla Şeniz
kaptancım benim hedefim 5 haziran 60 kilo olmak ...yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum biraz hergün düzenli yürüyüş yapıyorum ( başka bir aktivite yapamıyorum zaten ) hergün sabah ve akşam yatarken 200 mekik çekiyorum ve lahana yağı kullanıyorum ama çok duzenli kullanamıyorum son zamanlarda ... bu arada ibrahim saraçoğlu nun kitabından uyguladığım bir kürle regl oldum yakşalık 2.5 aydır olmuyodum ...lahana yağına gelince bel ve karın bölgeme uyguladım yaklaşık 2 ayda 11 cm belden 9 cm de karın kısmında bir incelme söz konusu ...
soğan kürümü bitirdim şimdi de kitaptan başka bir küre başladım lahana maydanoz ve limon la uygulanıyo iştah kesiyormuş ilgilenen olursa detaylarını yazarım ..
tamam kaptancım boynum kıldan ince liptonun limonlu yeşil çayı içilecek hemde 2 bardak söz veriyorum yarın başlıyorum seni ve tüm takım arkadaşlarımı çok seviyorum yulaf ada verebilirsin telefonumu aman bi daha uyarı falan almayayımda zaten elimde olsa her dakka girerim keza ilk zamanlar ( eşim yüksek lisansa başlamamışken ) her dakka forumdaydım inanın gün içinde sizleri çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?