ne olur beni affedin elimden gelen herşeyi yaptım ama bildirim yapamadım elektrikler gitti tam 5 saat ani bi eşkilde görümcelere gittik efe falan dışarı çıkamazdım çekine çekine görümceme internete girmem lazım dedim komşusunu aradı onlarında kesintiden dolayı modem yanmıştı içim içimi yedi bin pişman oldum gittiğime yağmur yağmasa 10 dk çıkayım diycektim ama utandım kaynatam kayınvalidem falan kafayı yedi gelin der diye ama eşimin başının etini yem bana uyarı verecekler diye
kaptancım şöyle bi anlaşma yapalım mı görümcemlerde biraz abarttım ve bildirimde yapmadım uyarı vermesende pzt ben 68.5 olsam beni affetsen ama olamazsam ceza + uyarı alsam motivasyon olur yani
çeliğim kelebeğimmm
güzel anne,
uyarı konusundaki önerilerini okudum,
ancak şöyle de bir durum var, 2008 ocak ayından beri birinci takım kaptanlığını yapıyorum ve bu arada o kadr çok arkadaşımız geldi gitti, hatta bi kaçı da takım kurallarından birisi olan bu mazeretsiz bildirim yapamama kuralıdnan dolayı elendi..
şimdi dşünüyğrum taşınıyorum ve bu konuda eğer sana affedici bir çözüm getirirsek diğer arkadaşlarıma haksızlık yapmış oalcağım kanısına varıyorum.
o sebeple, gel bu takım kuralını yine uygulayalım sana, zaten telefonunu özelden ilettin bana, artık bir sorun çıkacağını zannetmiyorum, yani 2. uyarıyı inşaallah almazsın dahaa.s
şimdi ben yulafla da paylaşırım istersen telefonunu, malum gündüzleri kk da olamıyorum, o hatırlatır sana herhangi bir durumda...
bu durumda önerilini geçelir saymıyoruz ve yola devam ediyoruuzzz:1hug:
belirlediimiz hedeflere ulaşmadan burdan kaçış yok bilesin güzel annea.s
ramazan bayramına kaç kilo ile giriyordun söyle bakiym hı :lepi:
not: ceza olarak 1 değil 2 fincan yeşil çay içmeni oylamaya sundum, kabul edenler?
etmeyenler?
kabul eidlmiştir.
saat 11 ile 16'da 1. takım cezası olarak 2 fincan yerşil şay içiyırsuna.s
ben liptonun limonlusunu kullanıyorum bu aralryerimseniben