valla ben her seferinde weight bölümünü seçtiğim için yeni kilo giriyormuş gibi hesaplama yapıyor.O yüzden tablo çıkmıyor bende.Neyse artık cuma günü değişirim a.s
kaptancım benim hedefim 5 haziran 60 kilo olmak ...yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum biraz hergün düzenli yürüyüş yapıyorum ( başka bir aktivite yapamıyorum zaten ) hergün sabah ve akşam yatarken 200 mekik çekiyorum ve lahana yağı kullanıyorum ama çok duzenli kullanamıyorum son zamanlarda ... bu arada ibrahim saraçoğlu nun kitabından uyguladığım bir kürle regl oldum yakşalık 2.5 aydır olmuyodum ...lahana yağına gelince bel ve karın bölgeme uyguladım yaklaşık 2 ayda 11 cm belden 9 cm de karın kısmında bir incelme söz konusu ...
soğan kürümü bitirdim şimdi de kitaptan başka bir küre başladım lahana maydanoz ve limon la uygulanıyo iştah kesiyormuş ilgilenen olursa detaylarını yazarım ..
her seferinde yeni ticker mi yapiyorsun?
sifreni girdiginde direk karsina cikmasi lazim.
Siteye girdiğimde şifre istenen o bölümde şifreyi yazıyorum.Wheight bölümünü işaretliyorum ve son bilgilerimi yazıyorum.Daha sonra çıkan adresi kulube yapıştırıyorum.
Ama analiz için başka bi bölüm var sanırım.Ordan sürekli değiştirmen gerekiyor
ayhh masallah ya ne sanslisin.
kiz cocugu ile ugrasmak bir anne icin cok zevklidir eminim.
yediklerim buyrun
sabah: 1 kase nesfit
aksam yemegine kadar: 9 grisini, 1 sekersiz nescafe
aksam: taze fasulye, pilav
yorum: son donemlerde ben de begenmiyorum yediklerimi. ablam gezmekten yemek yapamiyor sagolsun.
bol bol su ictim ama spor yok.
cidden baya az oluyor yediklerin yulafcım ya..
kaçta kalkıyorsun,
aşırı mı geç :uhm:
not ettim bile herbalimmmguzel kaptanim, bu arada hemen not ediyorum.. 15 mayis 88 kilo hedefim 88. kusur haa ona gore.. 88.00 i tutturamayabilirim ama 88 li bi sey gormeyi hayal ediyorum tartimda 15 mayis dogum gunumde insallah.. a.s
canım kaptanım sen bana hedef belirlesen olmaz mı?
cococum akşaam hiç bişi yememene çok kızdım.....
minik bir ekmek arası peynir
1 bardak şalgam suyu - kendim yaptım isteyene tarifini veririm
akşam:
türk kahvesi
....
ne olur beni affedin elimden gelen herşeyi yaptım ama bildirim yapamadım elektrikler gitti tam 5 saat ani bi eşkilde görümcelere gittik efe falan dışarı çıkamazdım çekine çekine görümceme internete girmem lazım dedim komşusunu aradı onlarında kesintiden dolayı modem yanmıştı içim içimi yedi bin pişman oldum gittiğime yağmur yağmasa 10 dk çıkayım diycektim ama utandım kaynatam kayınvalidem falan kafayı yedi gelin der diye ama eşimin başının etini yem bana uyarı verecekler diye
kaptancım şöyle bi anlaşma yapalım mı görümcemlerde biraz abarttım ve bildirimde yapmadım uyarı vermesende pzt ben 68.5 olsam beni affetsen ama olamazsam ceza + uyarı alsam motivasyon olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?