Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

valla ben her seferinde weight bölümünü seçtiğim için yeni kilo giriyormuş gibi hesaplama yapıyor.O yüzden tablo çıkmıyor bende.Neyse artık cuma günü değişirim a.s

her seferinde yeni ticker mi yapiyorsun?

sifreni girdiginde direk karsina cikmasi lazim.

oo harika canimcim ya 2 ayda o incelmeler.
ben de gobis icin lahana yagina mi baslasam ne yapsam.

flawles ya cidden ben de bayıldım..
2 ayda muazzam bir incelme olmuş cidden...

her seferinde yeni ticker mi yapiyorsun?

sifreni girdiginde direk karsina cikmasi lazim.

Siteye girdiğimde şifre istenen o bölümde şifreyi yazıyorum.Wheight bölümünü işaretliyorum ve son bilgilerimi yazıyorum.Daha sonra çıkan adresi kulube yapıştırıyorum.
Ama analiz için başka bi bölüm var sanırım.Ordan sürekli değiştirmen gerekiyor

Weight Measurements
Weight Units:
Your target weight:
Your starting weight:
Your current weight:
Weight Date:
Format MM/DD/YYYY What is this for?

burada weight date'i duzenli girdiginde onu cikariyor.

yediklerim buyrun

sabah: 1 kase nesfit
aksam yemegine kadar: 9 grisini, 1 sekersiz nescafe
aksam: taze fasulye, pilav

yorum: son donemlerde ben de begenmiyorum yediklerimi. ablam gezmekten yemek yapamiyor sagolsun.

bol bol su ictim ama spor yok.

cidden baya az oluyor yediklerin yulafcım ya..
kaçta kalkıyorsun,
aşırı mı geç :uhm:

cidden baya az oluyor yediklerin yulafcım ya..
kaçta kalkıyorsun,
aşırı mı geç :uhm:

evet canm ya.
daha once de dedigim gibi ablam uyanacak, kahvaltisini yapacak ki ben yataktan kalkip kahvalti yapim.
bu aralar 12de yiyorum ilk ogunumu. aksam yemegim de en gec 19.30 oldugu icin o arada atistiriorm anca.

merhaba takımcımm
bugün isyan bayrağını çekmişiniz hepiniz :)
hadi hayırlısı bakalım
geliyorum hemen geçmişi okuyup yerimsenibe

guzel kaptanim, bu arada hemen not ediyorum.. 15 mayis 88 kilo hedefim 88. kusur haa ona gore.. 88.00 i tutturamayabilirim ama 88 li bi sey gormeyi hayal ediyorum tartimda 15 mayis dogum gunumde insallah.. a.s
not ettim bile herbalimmm

.....

minik bir ekmek arası peynir
1 bardak şalgam suyu - kendim yaptım isteyene tarifini veririm

akşam:
türk kahvesi
....
cococum akşaam hiç bişi yememene çok kızdım

not: ama şu tarifi vereisen bişler düşünebilirim:dilcikar:

merhaba arkadaşlar sonunda açılmış gir çık çok sıkıldım umutsuzca bi bakayım dedim çok şükür açılmış acayip bi temizliğe başladım hiç bu kadar dökmemiştim evi inşallah baş edebilirim 2 gün daha sürer kesin bayağıkalori yakarım ama ne yediğimi ben bile anlamıyom bazen bakıyom akşam olmuş bişey yememişim oturdummuda götürüyom amevim bi temizlensin kendim adıma reformlara başlıycam önce kuaföre gidip saç kaş falan yaptırcam sonra günlük spor ve bakım yapıcam evde eşortmanlarla gezmekte yasak doğumdan beri iyi tembellik yaptım kendime çeki düzen vermek istiyorum

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum valla haklısınız ne diyeyim devamlı paylaşımlarda bulunan takım arkadaşları sizinde hakkınız am ben kendi adıma genellikle sadece akşamları girebilirim eşim ödevleriyle sıkıntı içinde uğraşırken bilgisayarı elinden almak hasızlık olurama yediklerimi paylaşmak konusunda daha dikkatli olabilirim

ama isterseniz fazla paylaşımda bulunmadığım için yan üye olabilirim küsmeden darılmadanben sizden yararlanırım hem sizde ihmal edilmemiş olursunuz tekliflere açığım

çeliğim kelebeğimmm
güzel anne,
uyarı konusundaki önerilerini okudum,
ancak şöyle de bir durum var, 2008 ocak ayından beri birinci takım kaptanlığını yapıyorum ve bu arada o kadr çok arkadaşımız geldi gitti, hatta bi kaçı da takım kurallarından birisi olan bu mazeretsiz bildirim yapamama kuralıdnan dolayı elendi..
şimdi dşünüyğrum taşınıyorum ve bu konuda eğer sana affedici bir çözüm getirirsek diğer arkadaşlarıma haksızlık yapmış oalcağım kanısına varıyorum.
o sebeple, gel bu takım kuralını yine uygulayalım sana, zaten telefonunu özelden ilettin bana, artık bir sorun çıkacağını zannetmiyorum, yani 2. uyarıyı inşaallah almazsın dahaa.s
şimdi ben yulafla da paylaşırım istersen telefonunu, malum gündüzleri kk da olamıyorum, o hatırlatır sana herhangi bir durumda...

bu durumda önerilini geçelir saymıyoruz ve yola devam ediyoruuzzz:1hug:
belirlediimiz hedeflere ulaşmadan burdan kaçış yok bilesin güzel annea.s
ramazan bayramına kaç kilo ile giriyordun söyle bakiym hı :lepi:

not: ceza olarak 1 değil 2 fincan yeşil çay içmeni oylamaya sundum, kabul edenler?
etmeyenler?
kabul eidlmiştir.
saat 11 ile 16'da 1. takım cezası olarak 2 fincan yerşil şay içiyırsuna.s
ben liptonun limonlusunu kullanıyorum bu aralryerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…