Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ay yazdıkça yazasım geldi kaydirigubbakcemile3

benim de acil tarafında spora döneüş yapmam lazım.
annecimle hergün telefonda konuşuyoruz.
babacımla hergün kmlerce yürüyorlarmış.
bizim memleket dümdüzdür tabi.
öle yokuşlar vs yoktur.
havası da mis..
yürü yürüyebildiğin kadar.
öyle özeniyorum ki..

Bu Ankarada hem bahar yüzü göremedik,
hem de benim oturduğum semt hep yokuş hep yokuş..

ayh neyse..

dün mekik cekemeyeceğimi bir kez daha anladım.
ben ciddi cok cekiniyorum ya.
ne tatlı canım varmış:bbo:

dün biraz hareket yapabildim sadece.
100 sağa sola eğilme,
100 tane de başka bi hareket(adını bilmiyorum ama sağ elinle sol ayağına,sol elinle de sağ ayağına değiyorsun ya,ondan a.s)

belki de 1000 kere şöle bir hareket(ayakta dururken,ayaklar yerde sabit,belden bir sağa bir sola dönüyorsun dönebildiğin kadar) ben kızı kucağımda bu hareketle uyutuyorum da..
hergün kaç defa yapıyorum Allah bilir...

işte böyle...

BHKcım senin menün de harika...
afiyet şeker olsun...
bu arada acıkma meselesine aynen katılıyorum. sabahları 6 da kalkan biri olarak ben de acaip acıkıyorum. hatta bazen açlık krizine bile giriyorum inan-tatlicadiarzu- bu aralar çook yemek istiyor canım. nasıl durcam bilmiyorum:1shok: aslıdna en güzeli hurma sanırım bu durumlarda. hem tok tutuyor hem tatlı ihtiyacını karşılıyor...

yeşil çay meselesine de dikkat et bakalım hakikaten Betülcük öyle etkileniyorsa eminim kaptan sana bir ayrıcalık tanıyacaktır. önce yavrularımız...:ecrin_bebek:

FLAWLESS

bahsettiğin bölgesel incelmeye acaip ihtiyacı olan biri olarak lahana yağını felaket derecede merak ettim şimdi. lütfen ayrıntılı anlat nasıl kullanılıyor ve kokuyor mukafamçokkarıştı bahsettiğin incelme muhteşemm yaa:lepi:

Günaydın kızlar. Bu sabah idrar testim yine 22 aydır olduğu gibi tek çizgi çıktı. Bugün tatlılara saldırmamam hıncımı yiyeceklerden çıkarmamam gerek. Ne olur beni kendi halime bırakmayın bugün..

sağol canım...

ınternette biraz araştırdım da 1 ayda 2 beden inceldim diyen de var tamamen para tuzağı diyen de var. lahananın yağı yokmuş. malum diyettekiler lahanayı bundan ççok tüketiyorlar. lahanayı doğrayıp bilmemkaç gün zeytinyağında bekletiyorlarmış da lahana yağı oluyormuş. aslında denemeye değer kaybedecek bişey yok.

benim göbüş biraz küçülsün de napalım lahana sürüp streçle sararız kendimizi paket yaparız :roflol:

yaa kullananlar ikiye ayrılıyor.
1.....10-15 tl ye aktardan alınan lahana yağı..
2......175 tl ye alınan bir ürün
FLAWLES hangisini kullandın sen..
bence streç sarıp spor yapıldktan sonra zate incelme olur.

alıntıdır.....................
arkadaşlar bende bi arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım lahana yağını....bana sorunlu bölgene sür ve streçle kapa dedi ve de yürü...ben sürdükten sonra 45 dk yürüdüm...kullanmaya başlamadan önce ölçülerimi aldım ve ben çok memnunum herkesede tavsiye ediyorum...

1 haftada belimden 4 cm kalçamdan ve bacaklarımdan 2 cm gitti...ayrıca zayıflatmıo sadece inceltio ve de selülitlerim gitti...

beni görenlerin belin ne kdr incelmiş demeside süper ayrıcaaa...
..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...Herkese hayırlı bir gün diliyorum
Dün yediklerim :

08,30 : 1 tane simit,1 kk peynir ( -tatlicadiarzu- )

10,30 : / (canım bişi istemiyor )

12,00 : 1 elma (canım bişi istemiyor )

15,00 : 1 elma

18,00 : 3 kaşık yoğurt,1 tane salatalık,1 kk beyaz peynir ,1 ısırık ekmek

22,00 : 1 bardak yağsız süt

su : 2 lt

spor : 50dk yürüyüş

Not ün çok sıkıntılı bir gün geçirdim...Maalesef bu sıkıntı bi kaç gün devam edecek gibi.Kafamı şuan için toparlayamıyorum.Bide hasta olmuşum.Boğazlarım şiş.Hiç keyfim yok anlıyacağınız...senağlama

Son düzenleme:

Kaptanım aldığım kilonun yerleşmesini istemiyorum.O yüzden böyle bişi yapayım dedim.

Afiyet bal şeker olsun ama yaramasın delikafadulden lülülülülülü

Harikaa bir menü bence kaydirigubbakcemile5
Bu hafta yine güzel bir rakam göreceksin gibi hihoyyyt

İşte bir örnek menü daha a.s

Bu arada bende güne 8 - 8,30da başlıyorum.Ara öğünler olmasa akşama kadar açlıktan ölürüm herhaldekafamçokkarıştı.
Bizim için önemli olan aralarda fazla kaçırmamak.Ara öğünlerimi genelde sunta bisküvi veya meyveden yana kullanıyorum.Hele şimdi yaz meyveleride çıkmaya başladı.2-3 hafta sonra mis kokulu çilekler,karpuzlar harika birer ara öğün olacaktır :lepi:

canımm :teselli:
Rabbim hayırlısını versin..
keşke başka seylerden cıkarsan hıncını..
vaktin varsa bol temiz hava alsan... yürüsen..

turuncu canım sen resmen bişey yememişsin dün...:1no2:
ne sıkıntın var:çok üzgünüm:

kızlar benim de söyle bir durumum var..

süt ürünlerini cok sevdiğimi söylemiştim daha önce..
ama kendimi tutmasam bütün gün bunları yicem.
hele ki yoğurt..
öğle yemeği akşam yemeği aralar falan hep yoğurt yemek istiyor canım :bbo:

Canııım ne olursa olsun asla inancını kaybetme...:teselli:
Rabbim hakkında hayırlısını versin...Demek ki daha zamanı gelmemiş.:1no2:
Sabır canım...

TURUNCUUUU...

canım sen bişey yememişsin yaaakafamçokkarıştı
azar azar da olsa ye bişeyler de metabolizman yavaşlamasın:1hug:

Harikaa bir menü bence kaydirigubbakcemile5
Bu hafta yine güzel bir rakam göreceksin gibi hihoyyyt

ay İnşaAllah:Saruboceq: hepimiz güzel rakamlar görelim:Saruboceq:

aynen yoğurt deyince akan sular duruyor bende de. hatta sabah kalktım işyerine yoğurt getirmek için dolaba gttim de son anda vazgeçtim. bugün kahvaltıda yulafı yoğurtla yemeyi düşünmüştüm de son anda vazgeçtim. her gün yulaf olmasın diye...

Neşecim ben sonradan katılınca aranıza çok bilmiyordum bu süreci. Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin canım. :Saruboceq: dualarımdasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…