Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

siz yoksunuz ama ben hala burdayım kendime ceza verdim efe de babası da uyuyo hadi beni affettiğinizi söyleyinde bende uyuyayım hakkınızı helal edin sizi beklettim artık namazı kılar öyle yatarım by by
hakkımız helaldir güzel anne, endişelenmek yook
üüzlmeek yookkk
kıırlmak ve darılmak hiiçç yookk:1hug:

....
Buna göre bu 4 gün boyunca sabah kahvaltım 1 elmadan ibaret olacak.Ara öğünümde eti form var.Öğlen yemeğinde 1 kase çorba.Sonraki ara öğünümde 1 adet meyve ve akşam öğünüm sadece salata ve yoğurt olacak.4 gün boyunca bu şekilde beslenirsem bu haftayı minimum zararla atlatabileceğime inanıyorum.:lepi:
Eee inanmak başarmanın yarısıdır derler,bakalım artık bu hafta ne olacak :Saruboceq:

aman da amaann
kimin nişanlısı gelmişşşhihoyyyt
şimdi ço kradikal kararlar gibi geldi bunlar turuncucum,
bence sabah kahvaltında elmanın yanında sen yine yulaflı sütünü ye lütfen, ya da 1 kocaaaa dilim peynira.s

tamam kaptancım boynum kıldan ince liptonun limonlu yeşil çayı içilecek hemde 2 bardak söz veriyorum yarın başlıyorum seni ve tüm takım arkadaşlarımı çok seviyorum yulaf ada verebilirsin telefonumu aman bi daha uyarı falan almayayımda zaten elimde olsa her dakka girerim keza ilk zamanlar ( eşim yüksek lisansa başlamamışken ) her dakka forumdaydım inanın gün içinde sizleri çok merak ediyorum

....

kaptanımız şeker gibi,
böyle seyler yapmaz bize ama,
aklıma acaba olsa mı diye de gelmiyor değil...
bhkcım önerileirni bir yere not aldım, üzerinde düşüneeğim
çok teşekkürlerrrŞeniz
hep birlikte bu karar alma sürecinin içinde olmalıyıza.s

şimdi farkettim ki mesela, bu takım hepimizin, benim ya da bi kaç kişinin değil
mesela çelikciğim hem özelden attığı mesajalrda ehm de paylaşımda bulunduğu şu son bi kaç mesajından anlıyorum ki kendisini bu takıma ait hissetmekten çok, ne derler, acaba paylaşımda bulunamadığı için ürkerek giriyor takıma, acaba beni attılar mı diye
şimdi siz bugün toptaaan bir kazan kaldırmışsınız amaa
bunları düşünmem gerek
siz yine önerilinizi yazın lütfen:1hug:

slm kızlar nasılsınız?.....

:1hug:slm mavişşş
şükür kavuşturana yaniii
ne kadar çok beklettin bizi:1hug:nihayet geldin ya :))
güzel haberler de getirdin, mide bulantıların ve ekşimelrin dışında herşeyin yolunda olduğunu düşünüyorum, popiş üstü düşüş de çok talihlisizk olmuş, neyseki iyisiniza.s
yine gel gene gelll:teytey:güzel haberlerle hep gellla.s.
bu arada kilo durumları ne alemde mavişim?

evet kizlar birseyler yapmamiz gerekiyor.
takimimiz ciddi organizasyon eksikligi yasiyor.
sanirim daha kati kurallar koymak lazim diger takimlar gibi.
daha katı kurallar koymak acaba kişileri bilgisayar başına otuttrmayı çözer mi?
mesela internete girip de kk ya girmiyorsa, ya da kk ya girip takıma uğramıyorsa, b,r şeyleri zoraki yaptırtmak hiç yaptırtmamaktır, gün gelir o devran kapanır ve zorla yaptıımız şeyler bize batar, hiç yapamamyı isteriz
bence daha naif çözümler bulmalıyız, zorunluluk değil de bu gönül işi yani..
nasıl herbal kıznın çukulatasını araklamıyorsalülülülülülü ayy takımcııma ne derim diye,
nasıl coco 5 tane çiğ börek yedikten sonra 6. yiyip yememyi düşünüyorsa:roflol:
nasıl yulaf ve hayat sabah ve öğlen arasında 98 saat midelerine hiç bişi sokmuyorlarsalülülülülülü ben nasıl 1 dilim çbitter çukulatayı ağzıma atarken, bu hafta hakkın bitti nermin finitooo diyorsaaammm ve daha bir sürü örnek.....gamyoncuiremsu
bu da öyle vicdani birşey, daha çok gönül işia.s
kk ya girip girmemek, kk ya girip takıma gelip gelmemek tamamen vicdani bişi
bunu zorunluluk haline getiremeyiz ki
neyse durun bişiler düşüneceğiz hep birliktea.s

Son düzenleme:
dediğim gibi,
katılmak isteyenler topiğine bile bazen kaptanlar yazıyor.
hergün mutlaka paylaşım yapabilecek olanlar gelsin vs diye..
biz bir tek cuma günleri toplaşabiliyoruz hepimiz..
hatta bir kaç haftadır o bile olmuyor.

istisna günler elbet olur tabi ama bence de biraz katılaştırsak mı kuralları?
hı kaptanım :jeyyar:

bunu da aldım değerlendirmeyeekaydirigubbakcemile5

sağol kaptancım hep isteyerek giriyorum foruma ama dediğim gibi hep bi korku var giremedim ayıp oldu atıldım mı diye yüreüim hep sizle amaaaaaaaaa

valla ben katilastirmaktan yanayim.
en azindan gunde 1 kere girilemiyor mu ne yendigini yazmak icin.
ciddi sinirlendim, gerildim su anda kizlar.
resmen takim icinde problemler yasiyoruz.
eger sadece cuma gunleri girip kilo bildirimi yapacaksak niye giriyoruz ki takima.
amacimiz birbirimizi motive etmek, destek olmak degil mi.

bunu da aldımmm dikkate:teytey:

BHK ve YULAF kesinlikle size katılıyorum. katı kurallara ihtiyacımız var. haftada bir toplanıyoruz sanki. bence ne kadar paylaşım o kadar disiplin demek. mesela yediklerini her gün yazan kaç kişi var burda???

yeni bir yapılanmaya gitmemiz kaçınılmaz bence de...

cocoumm gel gell sen de dalgalandır isyan bayrağınıa.s.
:teytey:

kızlar
bence şöle yapalım,
kaptanımız gündüzleri giremiyor ama biz şimdiden yazsak o da akşam bize cevap verse.

şimdi tek tek değişmesini istediğimiz kuralları durumları yazsak,
takım üyeleri olarak kendi aramız da oylasak,
kaptan da ona göre değerlendirse olmaz mı?

bence herkes sıkıntı duyduğu durumları ya da böyle böyle yenilikler kurallar olsun dedikleri şeyleri yazsın bence öneri olarak...

evet evett böyle yapalımkaydirigubbakcemile5

cidden ben de ya..

yediklerini günü gününe yazmayanlar bence cok sey kaybediyorlar..
bu bir kez oturdu mu cidden disiplin haline geliyor.
ben bir bardak süt içsem bile gün içinde,
aman unutmayayım,
listeme yazarım vs diyorum hep içimden,
farkında olmadan ama..
cok iyi oluyor yani...

:lepi:işte yaptırım budur, işte takım olma bilincikaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlarr ;

cumadan bugüne kadar izinli olduğum vee evimdede net olmadığımdan paylaşımda bulunamadım. ama zaten düzenli olarak bildirimde yapamadığımında farkındayımm bu nedenle kendi adıma bu topicte sormluluklarımı yerime getiremediğimden dolayı aranızdan ayrılmak istiyorumm...

hepinizi seviyorumm

saygılarımla
Şeniz
yasminiiimmm:1hug:
kuğu gelinimmŞeniz
mezun olarak ayrılmanı çok isterdim, ama istek senin
haydi bakalım arada bir uğra yine
bak düğün fotolarını merak ediyoruz:teytey:

kaptancım benim hedefim 5 haziran 60 kilo olmak ...yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum biraz hergün düzenli yürüyüş yapıyorum ( başka bir aktivite yapamıyorum zaten ) hergün sabah ve akşam yatarken 200 mekik çekiyorum ve lahana yağı kullanıyorum ama çok duzenli kullanamıyorum son zamanlarda ... bu arada ibrahim saraçoğlu nun kitabından uyguladığım bir kürle regl oldum yakşalık 2.5 aydır olmuyodum ...lahana yağına gelince bel ve karın bölgeme uyguladım yaklaşık 2 ayda 11 cm belden 9 cm de karın kısmında bir incelme söz konusu ...

soğan kürümü bitirdim şimdi de kitaptan başka bir küre başladım lahana maydanoz ve limon la uygulanıyo iştah kesiyormuş ilgilenen olursa detaylarını yazarım ..

valla bitkisel tedavi olayına çok sevindim fılavlıscığımm harikasınn:nazar:
şu lahana yağını bana da aldıracaksın yaa
benim de bel sorunum var, hiç bel yok, dümdüz iniyor hehee

tamam kaptancım boynum kıldan ince liptonun limonlu yeşil çayı içilecek hemde 2 bardak söz veriyorum yarın başlıyorum seni ve tüm takım arkadaşlarımı çok seviyorum yulaf ada verebilirsin telefonumu aman bi daha uyarı falan almayayımda zaten elimde olsa her dakka girerim keza ilk zamanlar ( eşim yüksek lisansa başlamamışken ) her dakka forumdaydım inanın gün içinde sizleri çok merak ediyorum

anlaştık o zaman çelik anneeekaydirigubbakcemile5
2 bardak yeşil çay konusunda dahihoyyyt

Back
X