adana ye bir kerecik hadi içinde kalmasın ama sonra yandım Allaahh
salçalı makarna için 337 kalori diyorr masum değil ama idare ederr =)
Bende evde yalnızım diye yaptımmkızların biri kongrede öteki erkek arkadaşında ben evde (pek hoş olmadı
evde bişeyde kalmamış kimse olmayınca üşeniverdim hem bulaşıka hem yemeke :)
şimdi markete gidip mandalina elma nar alıcam gribime savaş açtım çanakkaleye böyle gidemem annişkoyla babişko üzülür yerim onları
ben kaplıcadayım tatillll sipariş verdim taze fasülye ne gezerrrr ne sipariş verdiğimi sorma nerdeyse koklasam kalori alacağım diye düşündüm :)))))))))
ben çok beğendim leslie bana yavaş geldi ama alışınca hoşuna gidiyor eskiden adını bilmeden yapıyormuşum leslie yi... gerçi jillian da düzenli ve tüm hareketleri yaptığım 3. günüm. ben çok beğendim 3 günde hemen farketti alt karın üst karın... birde alt bacağım zıplamaktan iyi ağrıyor yinede durmadım yapıyorum ama ben kaplıcadayım sıcak su rahatlatıyor olabilir evimde bu kadar hoplayıp zıplasaydım tutulurdum 2 gün... evde deneyeceksen leslie ardından jillian en sonda insanity öneririm... bugün jillian yaptım öğle yemeğiminde günahını silmek için öğleden sonra da leslie yapacağım
ya canim zaten 3 günlük öyle zorlamiyorda onadan sonra zaten kan testi yaptirip aldigim diyetime dönücem :)
bunlar 1600 kalori eder mi yahu iyi gibi gözüküyorr ohh afiyett olsunMerhaba kızlar
Az once yemeğimi yedim simdi çayımı iciyorum sanırım çok kaçırdım yaaa menümü paylaşıyim karar verin :26:
Sahur:
Peynirli roka salatası
1 mandalina
1 elma
Yesil çay
Yarım dilim cavdar ekmegi
İftar:
1 kepçe kuru fasulye
4 kasık patlican yemeği (az kıymalı)
2kasik pilav ( dayanamadım)
Roka salatası
Şimdi çay iciyorum yanında 2 tane tutku püskürütü yidim houf
Kötü mü olmuş toplam 1600 kalori falan ama şimdi koşacağım 400 kalori oradan bide leslie veya Jillian a başlıcam
Ne diyorsunuz?
Merhaba kızlar
Az once yemeğimi yedim simdi çayımı iciyorum sanırım çok kaçırdım yaaa menümü paylaşıyim karar verin :26:
Sahur:
Peynirli roka salatası
1 mandalina
1 elma
Yesil çay
Yarım dilim cavdar ekmegi
İftar:
1 kepçe kuru fasulye
4 kasık patlican yemeği (az kıymalı)
2kasik pilav ( dayanamadım)
Roka salatası
Şimdi çay iciyorum yanında 2 tane tutku püskürütü yidim houf
Kötü mü olmuş toplam 1600 kalori falan ama şimdi koşacağım 400 kalori oradan bide leslie veya Jillian a başlıcam
Ne diyorsunuz?
kız tutkuda neymiş bırak o bisküvileri, koşacakmış birde cık cık cık... o 2 tane için kan ter içinde kalacaksın değer mi????? tv izle örgü ör meyve ye diyet süt içolmadı pc de oyun oyna...
bunlar 1600 kalori eder mi yahu iyi gibi gözüküyorr ohh afiyett olsun
tutkuda tuttuğun orucun hediyesi olsn :)
günaydınnn :))
dün temizlik yapmaktan canım çıktı,kocamda pcyi zaptedince hiç giremedim internete.neyse güzel bir hafta diliyorum herkese. ben kahvaltımı yaptım şekersiz çayımı içiyorum :)
Dayanamadım napim esim yerken yürüttüm birazcık
Zaten tartıştık şimdi kalori hesapliyorum diye kızdı bana
Bırak su isleri az ye dedi kalbimi kırdı
Bundan sonra ona hiçbirşey anlatmicam kendi kendime mücadele edeceğim
Sizlerde yalnız bırakmayın beni nolur
Dayanamadım napim esim yerken yürüttüm birazcık
Zaten tartıştık şimdi kalori hesapliyorum diye kızdı bana
Bırak su isleri az ye dedi kalbimi kırdı
Bundan sonra ona hiçbirşey anlatmicam kendi kendime mücadele edeceğim
Sizlerde yalnız bırakmayın beni nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?