Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yaaaa baktım ki hoouuffff
Bence Adana kebaba demiyor Adana durumu diyor imkansız yaaa 900 kalori inanamıyorum sadece köftesini yemek bence o kadar diildir

ben kaplıcadayım tatillll sipariş verdim taze fasülye ne gezerrrr ne sipariş verdiğimi sorma nerdeyse koklasam kalori alacağım diye düşündüm :)))))))))

Allalaa nasil bir kaplıcaymis ki
Açık büfe yok mü? :44:
Ben Afyon'da Bursa'da bide Adapazarı'nda kilere gitmiştim Adapazarı'nda ki ev gibiydi kendin yapabiliyordun
Bende şimdi patlican yemeği yaptım nefis kokuyor iftara az kaldiiii

Leslie dediğinde mı aynı yöntem aşamaları mı var herbiri 10 gün sonra mı level atlıyor?:44:

milhakem :evet
sprirochet:hayir
mumu:evet
nurkelebek:evet
mutedeyyin:evet
missdance : evet
fitsema:evet
sphiree:hayir
T_N : evet

hepinize iyi pazarlar kızlar sayfalar amma ilerlemiş,oku oku bitmedi

ben 2 gündür evdeyim nete girmeye fırsatım olmadı,dün kocişle evimizi temizledik bi güzel,sonrada bayram içim alışveriş,tabi kendime hiçbişi alamadımve kilolu olduğum için kendimden nefret ettim resmen,hoşuma giden şeylerin hiçbiri olmadı aslında çok üzülsemde bu beni daha çok hırslandırdı

bugünü kahvaltıdan sonra resmen spora adadımsevdicekle 1,5 saat yürüdük,sonrada eve gelince spor aletlerimi çıkartırdım,yer kaplamasın diye kaldırmıştım ama artık salonun ortasında durması umrumda değilyarım saat bisiklet sürdüm,15 dakika twist shape ohh nasıl iyi hissettim kendimi anlatamam,bunu artık hiç kaçarı yok hergün yapıcam,tabi yürüyüşlere ek olarak

bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş tekrardan hoşgeldiniz kızlar,azminiz daim olsun

gülnihal ablamda mezun olucakmış,buna çok sevindim,darısı bize olsun inş.ama burdanda kopma lütfen,ne zaman senin yazını görsem mutlu oluyorum

ayrıcaa oylama içinde evet diyorum,düşünsenize oraya yazmamak için bile kilo verir insan

[1] Salçalı Makarna 1 PORSİYON 337
[2] Armut 1 ADET 70
[3] Mandalina 1 ADET 50
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[6] Dost Yoğurt 50 GRAM 39.7
[7] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[8] Salçalı Makarna 1 PORSİYON 337
Toplam : 1043.7 kal.
elmamı daha yemedim ama yiiceemm :)))

SLM KIZLAR UMARIM HERKEZ IYIDIR BENIM KEYFIM YOK BUGUN CANIM BIŞEY YAPMAK ISTEMIYOR MENUMU YAZIP ÇIKIYORUM

2012-10-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Elma 1 ADET 60
[2] İrmik Helvası 0.25 PORSİYON 132
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Peynirli Makarna 0.50 PORSİYON 177
[5] Zeytinyağlı Pırasa 0.30 PORSİYON 67.5
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.50 PORSİYON 100
[7] Armut 1 ADET 70
[8] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[9] Elma 1 ADET 60
[10] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[11] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[12] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[13] Biber Kızartma (soslu) 1 PORSİYON 120

BOL BOL SU. 2 DEFA DA TİTREŞİMLİ BEL KEMERIMI TAKTIM 50 DAK

Toplam : 1101.9 kal.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Az once yemeğimi yedim simdi çayımı iciyorum sanırım çok kaçırdım yaaa menümü paylaşıyim karar verin :26:

Sahur:
Peynirli roka salatası
1 mandalina
1 elma
Yesil çay
Yarım dilim cavdar ekmegi

İftar:
1 kepçe kuru fasulye
4 kasık patlican yemeği (az kıymalı)
2kasik pilav ( dayanamadım )
Roka salatası

Şimdi çay iciyorum yanında 2 tane tutku püskürütü yidim houf

Kötü mü olmuş toplam 1600 kalori falan ama şimdi koşacağım 400 kalori oradan bide leslie veya Jillian a başlıcam
Ne diyorsunuz?

bunlar 1600 kalori eder mi yahu iyi gibi gözüküyorr ohh afiyett olsun
tutkuda tuttuğun orucun hediyesi olsn :)

kız tutkuda neymiş bırak o bisküvileri, koşacakmış birde cık cık cık... o 2 tane için kan ter içinde kalacaksın değer mi????? tv izle örgü ör meyve ye diyet süt iç olmadı pc de oyun oyna...

Dayanamadım napim esim yerken yürüttüm birazcık
Zaten tartıştık şimdi kalori hesapliyorum diye kızdı bana
Bırak su isleri az ye dedi kalbimi kırdı
Bundan sonra ona hiçbirşey anlatmicam kendi kendime mücadele edeceğim
Sizlerde yalnız bırakmayın beni nolur

bunlar 1600 kalori eder mi yahu iyi gibi gözüküyorr ohh afiyett olsun
tutkuda tuttuğun orucun hediyesi olsn :)

Teşekkür ederim canım
valla hesapladim 1600 çıktı :44:
Zaten kosamadim da moralim de bozuk sınavlara hazirlanmiyordum ona vakit ayırayım derken sporumu aksattım hoouuffff

günaydınnn :))

dün temizlik yapmaktan canım çıktı,kocamda pcyi zaptedince hiç giremedim internete.neyse güzel bir hafta diliyorum herkese. ben kahvaltımı yaptım şekersiz çayımı içiyorum :)

günaydın kızçeler güzel bi gün güzel bi hafta olsun hepimiz için

günaydınnnnnnnnnnnn :119::119::119::119::119:
Hepinize iyi haftalar diliyorum :79::79:
İnsaallah bu hafta hepimizden löp löp yaglar gider terkederler bizi

günaydınnn :))

dün temizlik yapmaktan canım çıktı,kocamda pcyi zaptedince hiç giremedim internete.neyse güzel bir hafta diliyorum herkese. ben kahvaltımı yaptım şekersiz çayımı içiyorum :)

Gunaydiiiiiiiiinnnnnn Afiyet olsun

günaydın güzellerrr önce bi herkese günaydın deyim sonra cevap yazayım demi :)

kızzz varya zaten bizi kendi halimize bıraksalar veririz... benimkide bir dert görürsün burda en geç 1 haftaya bunalıma girdim yazarım eskiden bunalıma girdiğimde markete gider koca bir poşeti sadece bisküvi, cips, çikolata reyonlarından doldurur gelirdim. bilmediğim değişik ne varsa da alırdım genelde midemi kaldırırdı ama farketmezdim yerdim. şimdi cipse bile burun kıvırıyorum onun kalorisinde yiyebileceğim nice şey var... ayrıca eşine de söyleme onların metabolizması bizi bunalıma iter... anlayamıyorlar bu kadar uğraşıp kilo verememizi... etraftakilere bile zorda kalmadıkça diyetteyim deme... hani ben sana uğraşacak birşeyler bul dedim ya uğraşacak birşeyler bul geçiştir... özellikle kendine sonra yerim de... ben antepliyim durmadan ordan paketlerimiz gelir pasta, baklava, lahmacun :))) eşimde nadir gelen kibarlığıyla akşam 9 dan sonra bunları bana servis etmesi olur... geri çevir laf sokar ye laf sokar... baktım olmuyor dursun dedim durur yemem ya bazen onada yedirmem streçlerim birde dolaba kaldırırım yiyeceğim ama sabah derim... o anki isteği geri çevirirsen öyle hevesin kalmıyor hadi kaldı diyelim sabahın köründe kahvaltı yerine ye kalori hesabında da günü 1200-1300 le bitir yeter :)))))) aman sabah sabah ne çene yaptım bende

canim ya bosver sen o esleri,ne demis nasreddin hoca,bana damdan düseni getirin,biseyden anladikalri yok onlarin ( benimkine kizdigim belli oluyrmu haha) benimkide bilmiyor sanki parmagimi kestigimi spor yapamayip kendime özel yemek hazirlayamadigimi,hani metobalic balanc yapiyodun diye bana gicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…