• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ya eğer metabolik balansi yapıyorsan birlikte yapalım 2 gün oldu benim ama başlangıçta sadece bekunis ictim detoks yapmadım sen nasil başlayacaksın detoks ve 14 gün yagsizla mı?

yok canim direk yagliyla baslyicam cünkü facedeki gurupta(almanlarin) yagsiz dönemin senede 1 kere yapilmasi gerektigini okudum.baslamadan önce 3 günlük bir diyetim ar onu yapip fazlaiklari atip öyle basliycam ama bu hafta cok zor :(

yok canim direk yagliyla baslyicam cünkü facedeki gurupta(almanlarin) yagsiz dönemin senede 1 kere yapilmasi gerektigini okudum.baslamadan önce 3 günlük bir diyetim ar onu yapip fazlaiklari atip öyle basliycam ama bu hafta cok zor :(

nedir senin yapacagın diyet?

slm kızlar güzel günler diliyorum dün yoktum gelemedim sayfaları okudum maşlhh baya ilerlemiş oku oku bıtmedı yaff...:34::9:
kizlAR Oylama icin herkes adini yazip karsinia oyunu bildirsin lütfen

milhakem :evet
sprirochet:hayir
mumu:evet
nurkelebek:evet
mutedeyyin:evet
fitsema:evet

Ya benim almancam yok :14: bilmem gereken bişeyler var mı acaba benim kaçırdığım :18:
Neyse ben yapamadığım icin 78 de kaldım çok zorlandım gram derdinden falan birde doktorum çok motive edemedi beni :26:
Bu arada arkadaslara da sorayım jilian diye birşeyi yapıyor herkes nedir bu yapan ve sonuc alan var mı?:44:

Ya benim almancam yok :14: bilmem gereken bişeyler var mı acaba benim kaçırdığım :18:
Neyse ben yapamadığım icin 78 de kaldım çok zorlandım gram derdinden falan birde doktorum çok motive edemedi beni :26:
Bu arada arkadaslara da sorayım jilian diye birşeyi yapıyor herkes nedir bu yapan ve sonuc alan var mı?:44:

benide aksilikler silsilesi birakmadigi icin devam edemedim yokda yapamdim zaten 2 haftalik dönemi cok güzel tamamladim sonra öyle böyle derken hepten biraktim ama tekrardan dönücem ins,doktorada gitmiy<cem zaten bilmem gereknleri bilyiorum vaktim yok hergün bi yerde randevum var sorsan ev kadiniyim :1::1:

jilian bir spor canim yaptiran kadinin adi jilian kkda paylasimi var yapanlar cok memun bende daha gecen hafta basladim 3 yaptim sonra sag serce parmagimi rendeleyince yine kaldi yine kaldi var üstümde biseyler ama hayirlisi bakalim :1:

Kalp Vakfı Diyeti ( 3 Günlük)
1. GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2. GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3. GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma

milhakem :evet
sprirochet:hayir
mumu:evet
nurkelebek:evet
mutedeyyin:evet
missdance : evet
fitsema:evet
sphiree:hayir

Son düzenleme:
1. GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
2. GÜN
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3. GÜN
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma

Aman mumu ya,bırak şu diyetleri falan...
düzgün beslen gerisi yeterli zaten...

sabahları cok az geldi bana...
sabah saglam yap ki, dinç kalasın.. sabah cok aksam az olacagına,bunda tam tersi :44:

benim hoşuma gitmedi :19:

Aman mumu ya,bırak şu diyetleri falan...
düzgün beslen gerisi yeterli zaten...

sabahları cok az geldi bana...
sabah saglam yap ki, dinç kalasın.. sabah cok aksam az olacagına,bunda tam tersi :44:

benim hoşuma gitmedi :19:

ya canim zaten 3 günlük öyle zorlamiyorda onadan sonra zaten kan testi yaptirip aldigim diyetime dönücem :)

ben cikiyorum canim,oglumu camiden almaya gidicem birazdan ,

ALlah`a emanet olun ins

benide aksilikler silsilesi birakmadigi icin devam edemedim yokda yapamdim zaten 2 haftalik dönemi cok güzel tamamladim sonra öyle böyle derken hepten biraktim ama tekrardan dönücem ins,doktorada gitmiy<cem zaten bilmem gereknleri bilyiorum vaktim yok hergün bi yerde randevum var sorsan ev kadiniyim :1::1:

jilian bir spor canim yaptiran kadinin adi jilian kkda paylasimi var yapanlar cok memun bende daha gecen hafta basladim 3 yaptim sonra sag serce parmagimi rendeleyince yine kaldi yine kaldi var üstümde biseyler ama hayirlisi bakalim :1:

Sag serçe parmağın mı Oyyy kiyamam :26:
Gecmis olsun oku kendini nazar vardır belki

Hadi yaaa :26:
Çok severim adanayi o zaman ben kalorisine bakmadan yiyim sonra bakayım :60::60:

Salcali makarnaya ne diyor :36::36:
adana ye bir kerecik hadi içinde kalmasın ama sonra yandım Allaahh :1::1:
salçalı makarna için 337 kalori diyorr masum değil ama idare ederr =)

ahhhhhh ahhhhhhh bende öğrenciyken evde arkadaşlar varsa yapacağım menüydü bu yanlız ben kahvaltı hazırlamaya üşenirdim. kahvaltıda koyacağım ne varsa peynir, zeytin, domates, biber hepsini yağda biraz çevirir makarnayı eklerdim kolay kahvaltı sadece 1 tabak kirletilir :)))))

Bende evde yalnızım diye yaptımm :1: kızların biri kongrede öteki erkek arkadaşında ben evde (pek hoş olmadı :D

evde bişeyde kalmamış kimse olmayınca üşeniverdim hem bulaşıka hem yemeke :)
şimdi markete gidip mandalina elma nar alıcam gribime savaş açtım çanakkaleye böyle gidemem annişkoyla babişko üzülür yerim onları:16::16::16:

Tazefasulye yaptir :34:
Yardımcına mı yaptıracaksın ?
Yoksa dışarıya mı sipariş veriyorsun?

ben kaplıcadayım tatillll sipariş verdim taze fasülye ne gezerrrr ne sipariş verdiğimi sorma nerdeyse koklasam kalori alacağım diye düşündüm :)))))))))

benimde bahanelere gecirecegim son hafta olacak bu,böyle beklersem cok bekliycem,bu hafta esimin dogum günü var ,sali misafirim var,persembe sohbetim var ,elimden geldigi kadar en za zarrala atlmatmaya calisicagim ama bu haftadan sonra artik bahanlerin arkasina siginmayi birakiyorum,hepiniz sahit olun ve beni dürtün lütfen :1:

nasıl dürtelimm kaptanım seni keşke birde dürtme butonu koysalardı beğenin yanına :D

ben çok beğendim leslie bana yavaş geldi ama alışınca hoşuna gidiyor eskiden adını bilmeden yapıyormuşum leslie yi... gerçi jillian da düzenli ve tüm hareketleri yaptığım 3. günüm. ben çok beğendim 3 günde hemen farketti alt karın üst karın... birde alt bacağım zıplamaktan iyi ağrıyor yinede durmadım yapıyorum ama ben kaplıcadayım sıcak su rahatlatıyor olabilir evimde bu kadar hoplayıp zıplasaydım tutulurdum 2 gün... evde deneyeceksen leslie ardından jillian en sonda insanity öneririm... bugün jillian yaptım öğle yemeğiminde günahını silmek için öğleden sonra da leslie yapacağım :D

1. GÜN
2. GÜN
3. GÜN

2. günün öğleni çok az sanki :(

adana ye bir kerecik hadi içinde kalmasın ama sonra yandım Allaahh :1::1:
salçalı makarna için 337 kalori diyorr masum değil ama idare ederr =)

Bende evde yalnızım diye yaptımm :1: kızların biri kongrede öteki erkek arkadaşında ben evde (pek hoş olmadı :D

evde bişeyde kalmamış kimse olmayınca üşeniverdim hem bulaşıka hem yemeke :)
şimdi markete gidip mandalina elma nar alıcam gribime savaş açtım çanakkaleye böyle gidemem annişkoyla babişko üzülür yerim onları:16::16::16:

benimde yanlızlık moduma 2 yemek baş rol oynar biri salçalı makarna (her tür makarna:) diğeri de sebzeli bulgur pilavı :))))yeşil biberde al tatlısından yeşil biberde çok c vitamini var okuldayken çok alırdık yeşil biber + portakal, mandalina :)))))))

Back
X