Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kalori sepetide bana çok şey öğretti sağ olsun kendilerinde bir adana kebap kalorisi var töbe ettirir

Hoşbulduk edaaaa
Evet mumu ile mesajlastik canım
Beni davet etti bende atladım
Kalorisepetini sen mı önermiştin süper yaaa kaloriyi hesapladim sahurda
582 kalori almisim

bende burdan öğrenmiştim çok güzel bir site... bazen kaçırıyorsun mesela ay bugünde gitti demiyorsun hemen telafi edebiliyorsun... yada yemeden bakıyorsun kalorisine hemen vazgeçiyorsun şimdi yemek yaptırıcam mesela menüde olanları oraya giricem hangisinin kalorisi düşük çıkarsa ondan sipariş etcem evde değilim olsam canım taze fasülye çekiyordu

hoşgeldinn =)

sahurr demişsin oruç mu tutuyorsun Allah kabul etsin..
Bir dilim ekmekle acıkmayacak mısın gün içinde ben olsam zeytinyağından vazgeçer iki dilim ekmek daha eklerdm =)

Allah kabul etsin... zeytinyağından vazgeçme bi kere kalorisi var tamamda oruçken midene iyi gelir helede salataya konulan saf zeytinyağları direk yediğinde tüm mide duvarını kaplıyor mide yanmasını oruçken az yaşıyorsun, tabi kışın gün kısa ben nerdeyse hiç yaşamıyordum. birde bizde zahter diye birşey var saf zeytinyağı ile yenen baharat sahurda müthiş oluyor mideye :)

ahhhhhh ahhhhhhh bende öğrenciyken evde arkadaşlar varsa yapacağım menüydü bu yanlız ben kahvaltı hazırlamaya üşenirdim. kahvaltıda koyacağım ne varsa peynir, zeytin, domates, biber hepsini yağda biraz çevirir makarnayı eklerdim kolay kahvaltı sadece 1 tabak kirletilir :)))))

Tazefasulye yaptir
Yardımcına mı yaptıracaksın ?
Yoksa dışarıya mı sipariş veriyorsun?

hepinize hayirli pazarlar kizlar,

elifcim hosgeldin canim,normalde yeni üyelerin deneme süresi 2 hafta oluyor ama sizin (misdance) 2 haftaniz bayrama denk geldigi icin eger bu hafta paylasimi güzel tutarsaniz girebileceksiniz listeye..

takim kurllarimiz

hergün paylasim
cuma 12 ye kadar kilo bildirmi
birde herkesin kilosunun yüzdesini kendisinin hesaplayip listeye eklemesi baskada bisey yok :)

Merhaba mutedeyyin diskalife değil canım ben kendi istegim ile ayrıldım
Sanırım sende yeni başladın
13. takım ne oldu? Yer mı yokmuş?

Ya aslında ordaki kaptan Hatice arkadasımla konustum.
yer yok dedi ama baraj kalkmadan önce..

sonra ben baraj kalkmış geri döneyimmi demeye girdim..
baktım orda bi arkadas," kimse gelmesin, biz böyle samimiyiz" bilmem ne falan dedi.
benimde canım sıkıldı, o takıma girmek istemedim...

onlar yokken ben varıdm trakımda ama hemen sahiplenmiş..
neyse hayırlısı olsun...

benimde bahanelere gecirecegim son hafta olacak bu,böyle beklersem cok bekliycem,bu hafta esimin dogum günü var ,sali misafirim var,persembe sohbetim var ,elimden geldigi kadar en za zarrala atlmatmaya calisicagim ama bu haftadan sonra artik bahanlerin arkasina siginmayi birakiyorum,hepiniz sahit olun ve beni dürtün lütfen

Hosbulduk canım
İnsaallah hersey güzel olur..

Hayırlısı olsun tatlım
Ebru hamileymis yaaaa çok sevindim
Tig olmuş bide

Oyyy isin zor :26:
Bence Kalori hesabı yap az az ye hiç yemezsen mutsuz olursun bir çatal ondan bir çatal bundan

canim kalori hesabinia girmyicem ben hic,metobalic balancima dönücem ben yine ins :)

Ya şahı sen kime gidiyorsun?
Haftaya bende gideceğim doktoruma
Ben de iki gündür yapıyorum
Gramlara çok bakmadan ama 5 saatte bir yiyorum
Oruç oldugum icin 2-3 gündür Ramazan formunda besleniyorum yani sadece 2 Ogün

ben almanyadayim canim :) bende zaten gramlara takilmiycam fazla zaten az cok göz kararin olusuyo ,öyle tatilarla insanin psikolojisi bozulyo :) bende Allah izn verirse 2 ay sonra basliycam ins borclarima ozamana kadar ne kadar versem kardir ,orucla gider belkim ama yinede ozamanan kadar söyle bi 67 olsamda fena olmaz hani :)

Ya eğer metabolik balansi yapıyorsan birlikte yapalım 2 gün oldu benim ama başlangıçta sadece bekunis ictim detoks yapmadım sen nasil başlayacaksın detoks ve 14 gün yagsizla mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…