• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın güzellerrr önce bi herkese günaydın deyim sonra cevap yazayım demi :)

kızzz varya zaten bizi kendi halimize bıraksalar veririz... benimkide bir dert görürsün burda en geç 1 haftaya bunalıma girdim yazarım eskiden bunalıma girdiğimde markete gider koca bir poşeti sadece bisküvi, cips, çikolata reyonlarından doldurur gelirdim. bilmediğim değişik ne varsa da alırdım genelde midemi kaldırırdı ama farketmezdim yerdim. şimdi cipse bile burun kıvırıyorum onun kalorisinde yiyebileceğim nice şey var... ayrıca eşine de söyleme onların metabolizması bizi bunalıma iter... anlayamıyorlar bu kadar uğraşıp kilo verememizi... etraftakilere bile zorda kalmadıkça diyetteyim deme... hani ben sana uğraşacak birşeyler bul dedim ya uğraşacak birşeyler bul geçiştir... özellikle kendine sonra yerim de... ben antepliyim durmadan ordan paketlerimiz gelir pasta, baklava, lahmacun :))) eşimde nadir gelen kibarlığıyla akşam 9 dan sonra bunları bana servis etmesi olur... geri çevir laf sokar ye laf sokar... baktım olmuyor dursun dedim durur yemem ya bazen onada yedirmem streçlerim birde dolaba kaldırırım yiyeceğim ama sabah derim... o anki isteği geri çevirirsen öyle hevesin kalmıyor hadi kaldı diyelim sabahın köründe kahvaltı yerine ye kalori hesabında da günü 1200-1300 le bitir yeter :)))))) aman sabah sabah ne çene yaptım bende :P
Sagol tatlım haklisin bundan sonra öyle dicem yeter ki duymayim kalp kırıcı sözlerini :26:
Gerçi ne kocalar var çok şükür benim esim hiç kilomu yüzüme vurmuyor sadece uğraşma diyor hep uğraştın olmadı bosuna uzuyorsun kendini yine olmazsa yine üzeceksiniz diyor off bilmiyom Rabbim bu sefer yüzüme gülsün gitsin su kilolar gelsin bebisim:14::14:

günaydın hanımlarrrrr
haftaya yoğun başladıkk
nasıl geçti haftasonlarınız bakim,varmı kaçamaklar:)

canim ya bosver sen o esleri,ne demis nasreddin hoca,bana damdan düseni getirin,biseyden anladikalri yok onlarin ( benimkine kizdigim belli oluyrmu haha) benimkide bilmiyor sanki parmagimi kestigimi spor yapamayip kendime özel yemek hazirlayamadigimi,hani metobalic balanc yapiyodun diye bana gicik :19:

Erkekler bizim gibi ayrıntılı düşünmüyorlar düz mantık işliyor o yüzden beni anlamasını beklemeyeli uuuuuzuuuunnn zaman oldu :31:
Been m.balans yaparken ki hala yapmaya çalışıyorum yemek yapamadığım zaman peynir ve sebze yiyordum mesela salatalık veya domates sende öyle yapıyor musun? Herkese farklı veriliyor liste ama

Erkekler bizim gibi ayrıntılı düşünmüyorlar düz mantık işliyor o yüzden beni anlamasını beklemeyeli uuuuuzuuuunnn zaman oldu :31:
Been m.balans yaparken ki hala yapmaya çalışıyorum yemek yapamadığım zaman peynir ve sebze yiyordum mesela salatalık veya domates sende öyle yapıyor musun? Herkese farklı veriliyor liste ama

canim ben peyniri sabah yedigim icin yiyemiyorum öyle biliyosunki her ögüne farkli protein almak gerekiyor ama zorda kaldimmi hasliyorum 2 yumurta salatanin icine dograyip yiyorum :)daha dogrusu yiyodum :)

canim ben peyniri sabah yedigim icin yiyemiyorum öyle biliyosunki her ögüne farkli protein almak gerekiyor ama zorda kaldimmi hasliyorum 2 yumurta salatanin icine dograyip yiyorum :)daha dogrusu yiyodum :)

Benim peynirim öğle ve aksamda sabah yoğurt var :37:
Gerçi suan Ramazan listesini uyguluyorum o yüzden rahatım 2 Ogün :56:

cuma akşamı eşimin dayısına gittik orda bir masa donatmışlar görmenız lazımdı
onlarda bizden homini gırtlak:)
ama ben ne yaptım,sadece 1 tane yeşil elma yedim:)cuma öyle geçti.
cumartesi kahvaltıda
2 etimek
1 haşlama yumurta
biraz beyaz peynır
4-5 zeytın
salatalık domates

ara öğün yapmadım öğle yemegıyle aksam yemegını birleştirip
saat 4 gibide
1 tabak taze fasulye(1 kaşık yag ile pişirdim)
1 tabak tavuk sote(yine 1 kaşık yag ile köri soslu pişirdim)
yogurt

saat 9 gibide yine 1 elma ile günü kapattım ama spor var bide
önce 1,5 saat yürüdüm
bide aksam 30dk yürüdüm
günü 2 saat sporla bitirdim..:)

pazar günüde
sabah omlet yaptım
yıne 2 dılım etımek
peynır
salatalık domates

saat 4 gibide
bol salata yaptım az yağlı ve yine taze fasulye yogurt

akşam 8 gibi çok acıkmıştım
yarım kase mercımek corbası
4-5 kaşık salata yedım

artı oalrak 45dk yürüyüş...

ve bu sabah tekrar elma diyetine döndüm bu haftaiçi yine elmalarımlaym:))

Benim peynirim öğle ve aksamda sabah yoğurt var :37:
Gerçi suan Ramazan listesini uyguluyorum o yüzden rahatım 2 Ogün :56:
ramazan listendemi var?
cuma akşamı eşimin dayısına gittik orda bir masa donatmışlar görmenız lazımdı
onlarda bizden homini gırtlak:)
ama ben ne yaptım,sadece 1 tane yeşil elma yedim:)cuma öyle geçti.
cumartesi kahvaltıda
2 etimek
1 haşlama yumurta
biraz beyaz peynır
4-5 zeytın
salatalık domates

ara öğün yapmadım öğle yemegıyle aksam yemegını birleştirip
saat 4 gibide
1 tabak taze fasulye(1 kaşık yag ile pişirdim)
1 tabak tavuk sote(yine 1 kaşık yag ile köri soslu pişirdim)
yogurt

saat 9 gibide yine 1 elma ile günü kapattım ama spor var bide
önce 1,5 saat yürüdüm
bide aksam 30dk yürüdüm
günü 2 saat sporla bitirdim..:)

pazar günüde
sabah omlet yaptım
yıne 2 dılım etımek
peynır
salatalık domates

saat 4 gibide
bol salata yaptım az yağlı ve yine taze fasulye yogurt

akşam 8 gibi çok acıkmıştım
yarım kase mercımek corbası
4-5 kaşık salata yedım

artı oalrak 45dk yürüyüş...

ve bu sabah tekrar elma diyetine döndüm bu haftaiçi yine elmalarımlaym:))

oh masallah :) tabrik ederim iradenden ötürü

ramazan listendemi var?

oh masallah :) tabrik ederim iradenden ötürü

Evet canım 2 öğüne böldü proteini %25 (sanırım) arttırdı
Sebzelerde de % 30 mü neydi iyice bakarım bı ara
Ben çok Ogün beslenmiyorum zaten uğraşmıyorum üstelik insuline direncim var pkoliyim ve metabolik sendrom var :52:
Hepside kiloya bağlı
Kısır dongudeyim :14:

Kızlar ben sabah egzersizimi yapmaya gidiyorum sonra düşümü alıp kursa gideceğim ayin 20 şinde ehliyet sınavım var
Aksam görüşürüz tatlilarrr:16::16:

c.tesi 1,5 saat yürüdüğümde 515 kalori
akşam 30dk yürüdügümde de 165 kalorı yaktım
c.tesi toplam 680 kalori:)
yedıgım bile anca okadardır
bu hafta cok cok cok ıyı bır sonuc cıkarmalıyımmm
çok uzun zamandır hiç bukadar hırslanmamıştımm:)

Evet canım 2 öğüne böldü proteini %25 (sanırım) arttırdı
Sebzelerde de % 30 mü neydi iyice bakarım bı ara
Ben çok Ogün beslenmiyorum zaten uğraşmıyorum üstelik insuline direncim var pkoliyim ve metabolik sendrom var :52:
Hepside kiloya bağlı
Kısır dongudeyim :14:
canim sana zahmet bakinca ,banada söyle bende borclarimi tutmak istiyorum cünkü
c.tesi 1,5 saat yürüdüğümde 515 kalori
akşam 30dk yürüdügümde de 165 kalorı yaktım
c.tesi toplam 680 kalori:)
yedıgım bile anca okadardır
bu hafta cok cok cok ıyı bır sonuc cıkarmalıyımmm
çok uzun zamandır hiç bukadar hırslanmamıştımm:)

azmin daim olsun ins :)

bende öğlen arası aktara gidip şu muuucciizeee 9lu hayat çayından alıcam eğer malzemelerin hepsini bulabilirsem.faydasını gören çok olmuş.inşallah bana da yararda 70in altına inerim artık :(

Tamam canım hemen bakıyorum fotograflayip yollarım ins
Ben başladım jillian a :8:
Her yerim titriyor suan :9::9:
tamam canim tesekür ederim,evet jilian öyle titretiyor insani :)
bende öğlen arası aktara gidip şu muuucciizeee 9lu hayat çayından alıcam eğer malzemelerin hepsini bulabilirsem.faydasını gören çok olmuş.inşallah bana da yararda 70in altına inerim artık :(

:1::1: o caydanda var bende ama bir türlü düzenli icemedim ama dedigin gibi icenler memnun hemde tadi güzel icilebilir kivamda

ben de geldiimmmmmmm.
davetin için teşekkür ederim mumucum.
azimliyim, sizlerle vericem kilolarımı hamile kalmadan inşallah...

ben de geldiimmmmmmm.
davetin için teşekkür ederim mumucum.
azimliyim, sizlerle vericem kilolarımı hamile kalmadan inşallah...

ne cabuk geldin kiz :1::1:

bu hizini koru herzaman :)

hosgeldin takimiiza,söylei takimizda 3 kural var.

1-hergün düzenli paylasim
2-cuma günleri 12 ye kadar kilo bildirimi
3-listede herkesin kendi kilosunu hesaplayip,listeye eklemesi...

yeni üye oldugun icin 2 hafta deneme süren var normalde ama suanda takimizida 2 deneme süresinde olan arkadasimizde var hepinizin deneme sürelleri bayrama denk geliyor ,bayramdada kilo bildirmi olmadigindan egerki bu hafta cok güzel paylaismlar yaparsaniz listeye girebileceksiniz? paylasiminz yeterli olmassa malesef listeye girebilmek icin bayramdan sonraki haftayi beklemek zorunda kalacaksiniz..bilginize :)

bu arda ben takim kaptaniyim,yardimcimda T-N .hikayeni burdaki arkadasalr icinde paylasirsan memnun oluruz..

Canım burada bakabilirsin

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 32
ben pkoyum ve hiçbir zaman kilolu olmaması gereken biriyim, ara ara şeker sorunum da oluyor.
fakat hayatım boyunca hep toparlak hatlı hatunlardan oldum. sadece düğün zamanı stresten 48e kadar düşmüştüm, ah ne de hoş olmuştum ama:(
şuan 58 kiloyum. boyum 165.
öğretmenim. hatay/antakyada yaşıyorum. aslen malatyalıyım.
evliyim, 4 yaşında bir oğluşum var.
iddialıyım ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:)

Canım burada bakabilirsin

tesekür ederim canim,senin normalde günlük protein ve sebzen ve meyven kac gramdi ona göre karsilastirma yaparim..
bide tam göremedim isftarki protein 120 mi 190 mi ?
benim doktor anlamaz simdi sahur ve iftaRDAN :)

Son düzenleme:
ben pkoyum ve hiçbir zaman kilolu olmaması gereken biriyim, ara ara şeker sorunum da oluyor.
fakat hayatım boyunca hep toparlak hatlı hatunlardan oldum. sadece düğün zamanı stresten 48e kadar düşmüştüm, ah ne de hoş olmuştum ama:(
şuan 58 kiloyum. boyum 165.
öğretmenim. hatay/antakyada yaşıyorum. aslen malatyalıyım.
evliyim, 4 yaşında bir oğluşum var.
iddialıyım ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:)

Allah bagislasin oglunu canim benimde 2 sipam var :1::1:oglan olaraktan :)

cok fazla bir kilon yokmus boyuna göre ama tabi insanin her zaman kendini iyi hissettigi kiloda olmasi daha güzel

Back
X