- 30 Aralık 2009
- 2.792
- 122
- 173
Sagol tatlım haklisin bundan sonra öyle dicem yeter ki duymayim kalp kırıcı sözlerini :26:günaydın güzellerrr önce bi herkese günaydın deyim sonra cevap yazayım demi :)
kızzz varya zaten bizi kendi halimize bıraksalar veririz... benimkide bir dert görürsün burda en geç 1 haftaya bunalıma girdim yazarım eskiden bunalıma girdiğimde markete gider koca bir poşeti sadece bisküvi, cips, çikolata reyonlarından doldurur gelirdim. bilmediğim değişik ne varsa da alırdım genelde midemi kaldırırdı ama farketmezdim yerdim. şimdi cipse bile burun kıvırıyorum onun kalorisinde yiyebileceğim nice şey var... ayrıca eşine de söyleme onların metabolizması bizi bunalıma iter... anlayamıyorlar bu kadar uğraşıp kilo verememizi... etraftakilere bile zorda kalmadıkça diyetteyim deme... hani ben sana uğraşacak birşeyler bul dedim ya uğraşacak birşeyler bul geçiştir... özellikle kendine sonra yerim de... ben antepliyim durmadan ordan paketlerimiz gelir pasta, baklava, lahmacun :))) eşimde nadir gelen kibarlığıyla akşam 9 dan sonra bunları bana servis etmesi olur... geri çevir laf sokar ye laf sokar... baktım olmuyor dursun dedim durur yemem ya bazen onada yedirmem streçlerim birde dolaba kaldırırım yiyeceğim ama sabah derim... o anki isteği geri çevirirsen öyle hevesin kalmıyor hadi kaldı diyelim sabahın köründe kahvaltı yerine ye kalori hesabında da günü 1200-1300 le bitir yeter :)))))) aman sabah sabah ne çene yaptım bende![]()
Gerçi ne kocalar var çok şükür benim esim hiç kilomu yüzüme vurmuyor sadece uğraşma diyor hep uğraştın olmadı bosuna uzuyorsun kendini yine olmazsa yine üzeceksiniz diyor off bilmiyom Rabbim bu sefer yüzüme gülsün gitsin su kilolar gelsin bebisim