Ya eğer metabolik balansi yapıyorsan birlikte yapalım 2 gün oldu benim ama başlangıçta sadece bekunis ictim detoks yapmadım sen nasil başlayacaksın detoks ve 14 gün yagsizla mı?
yok canim direk yagliyla baslyicam cünkü facedeki gurupta(almanlarin) yagsiz dönemin senede 1 kere yapilmasi gerektigini okudum.baslamadan önce 3 günlük bir diyetim ar onu yapip fazlaiklari atip öyle basliycam ama bu hafta cok zor
fitsema:evetkizlAR Oylama icin herkes adini yazip karsinia oyunu bildirsin lütfen
milhakem :evet
sprirochet:hayir
mumu:evet
nurkelebek:evet
mutedeyyin:evet
yok canim direk yagliyla baslyicam cünkü facedeki gurupta(almanlarin) yagsiz dönemin senede 1 kere yapilmasi gerektigini okudum.baslamadan önce 3 günlük bir diyetim ar onu yapip fazlaiklari atip öyle basliycam ama bu hafta cok zor
Ya benim almancam yokbilmem gereken bişeyler var mı acaba benim kaçırdığım :18:
Neyse ben yapamadığım icin 78 de kaldım çok zorlandım gram derdinden falan birde doktorum çok motive edemedi beni :26:
Bu arada arkadaslara da sorayım jilian diye birşeyi yapıyor herkes nedir bu yapan ve sonuc alan var mı?:44:
nedir senin yapacagın diyet?
Kalp Vakfı Diyeti ( 3 Günlük)
1. GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2. GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3. GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma
Aman mumu ya,bırak şu diyetleri falan...
düzgün beslen gerisi yeterli zaten...
sabahları cok az geldi bana...
sabah saglam yap ki, dinç kalasın.. sabah cok aksam az olacagına,bunda tam tersi :44:
benim hoşuma gitmedi
benide aksilikler silsilesi birakmadigi icin devam edemedim yokda yapamdim zaten 2 haftalik dönemi cok güzel tamamladim sonra öyle böyle derken hepten biraktim ama tekrardan dönücem ins,doktorada gitmiy<cem zaten bilmem gereknleri bilyiorum vaktim yok hergün bi yerde randevum var sorsan ev kadiniyim
jilian bir spor canim yaptiran kadinin adi jilian kkda paylasimi var yapanlar cok memun bende daha gecen hafta basladim 3 yaptim sonra sag serce parmagimi rendeleyince yine kaldi yine kaldi var üstümde biseyler ama hayirlisi bakalim
adana ye bir kerecik hadi içinde kalmasın ama sonra yandım AllaahhHadi yaaa :26:
Çok severim adanayi o zaman ben kalorisine bakmadan yiyim sonra bakayım
Salcali makarnaya ne diyor
ahhhhhh ahhhhhhh bende öğrenciyken evde arkadaşlar varsa yapacağım menüydü bu yanlız ben kahvaltı hazırlamaya üşenirdim. kahvaltıda koyacağım ne varsa peynir, zeytin, domates, biber hepsini yağda biraz çevirir makarnayı eklerdim kolay kahvaltı sadece 1 tabak kirletilir :)))))
Tazefasulye yaptir
Yardımcına mı yaptıracaksın ?
Yoksa dışarıya mı sipariş veriyorsun?
benimde bahanelere gecirecegim son hafta olacak bu,böyle beklersem cok bekliycem,bu hafta esimin dogum günü var ,sali misafirim var,persembe sohbetim var ,elimden geldigi kadar en za zarrala atlmatmaya calisicagim ama bu haftadan sonra artik bahanlerin arkasina siginmayi birakiyorum,hepiniz sahit olun ve beni dürtün lütfen
Ya benim almancam yokbilmem gereken bişeyler var mı acaba benim kaçırdığım :18:
Neyse ben yapamadığım icin 78 de kaldım çok zorlandım gram derdinden falan birde doktorum çok motive edemedi beni :26:
Bu arada arkadaslara da sorayım jilian diye birşeyi yapıyor herkes nedir bu yapan ve sonuc alan var mı?:44:
Kalp Vakfı Diyeti ( 3 Günlük)
1. GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2. GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3. GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma
adana ye bir kerecik hadi içinde kalmasın ama sonra yandım Allaahh
salçalı makarna için 337 kalori diyorr masum değil ama idare ederr =)
Bende evde yalnızım diye yaptımmkızların biri kongrede öteki erkek arkadaşında ben evde (pek hoş olmadı
evde bişeyde kalmamış kimse olmayınca üşeniverdim hem bulaşıka hem yemeke :)
şimdi markete gidip mandalina elma nar alıcam gribime savaş açtım çanakkaleye böyle gidemem annişkoyla babişko üzülür yerim onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?