- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Mutedeyyin: ( 67.8 / 73.5 / % -0.26 / % -0.38 ) 255. 13. takımdan ayrıldı.1. takıma transfer oldu
böyleydi herhalde.. bayagı oldu hesaplama yapmayalı
ben de evlenince kilo alanlardanım 31 kilo aldım desem korkarsınız heralde.:)
bayramda ben de hala kilolarını verememişsin dicekler diye sinir oluyorum şimdiden..özellikle eşimin akrabalarına:)))
Ayy nolmus kizlar buraya okudum okudum bitiremedim.Gecenlerdede olmustu boyle sonra motivasyon dusmustu insallah bu serfer tam olur. Herkesi pek azimli gordum zaten.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz haftaya grup birincisi olalim olmazmi?
70 kilo fit mi:) ayol bende 71-72 arasıyım hiçte fit değlm :) bak havaya girdim. fitmyim ki :)
ben 60 kilo olunca eski 26 beden kotumu giymek istiyorum bir kaç kez giyebilmiştim
fitsin tabi şekerim aaa:)
benım dıyetısyen hesaplamıştı 70-72 ideal 38 beden olucammm.38de yeter zaten daha ne isterim
diyet yaparken bi bayan için en büyük motivasyonun kıyafet oldugunu düşünüyorum oyuzden kızlar hayallerınızı özgür bırakın
mesela ben 70 kılo fit bir hatun olunca,kırık beyaz saten sıfır kollu diz üstü,ince sarı kemerli bir elbise giyecegim salına salına
ve tabıkı vazgeçilmez siyahtan vazgeçip 2013 yazını cıvıl cıvıl geçiricem..
peki sizlerin nedir hayalleri,
mesela kaç kilo oldugunuzda siz neler giyeceksiniz:)
(olaya farklı bi yerden girdim ama motıvasyon yolunda herşey mübahhh):)
kızlarrrrrdiyetisyenden geliyorum...en son geçen hafta perşembe gitmiştim,1 kg vermişim ona göre,300 gr yağdan gitmiş...regl dönemi olduğu için çok normal dedi,hatta her hafta yağdan az çok veriyosun bu gayet güzel dedi benim tartıdamı bi anormallik var yoksa sabah dahamı çok çıkıyorum anlamadım:26::26:neyse sonuçta durmak yok tam gaz devammm
bu arada herkes hayalini söylemiş benimde yıllardır içimde ukde kalan siyah dar kesim pantolon,beyaz gömlek,ama gömlek pantolonun içinde
kızlarrrrrdiyetisyenden geliyorum...en son geçen hafta perşembe gitmiştim,1 kg vermişim ona göre,300 gr yağdan gitmiş...regl dönemi olduğu için çok normal dedi,hatta her hafta yağdan az çok veriyosun bu gayet güzel dedi benim tartıdamı bi anormallik var yoksa sabah dahamı çok çıkıyorum anlamadım:26::26:neyse sonuçta durmak yok tam gaz devammm
bu arada herkes hayalini söylemiş benimde yıllardır içimde ukde kalan siyah dar kesim pantolon,beyaz gömlek,ama gömlek pantolonun içinde
canim sabhalari muhtemelen sis oluyorsunmkalkar kalkmaz degilde bi yarim saat veya 1 saat sonra tartilsan fark olur ama ise gittigin icin mümkün degil sanirim..
benim öyle hayalimde,prdesümü giydigim zaman arkadan popomun belli olmamasi ,koca popoyu saklamak cok güc oluyor
senin idyetisyenden diyet listen mi vaaaarrrr :)))) versene bizedeeeeeee :))))
oyy oyy canım benım adımı yazmışsın yukarıya ayyyy guzelde oluyomuş 1. olmak hoşuma gitti yafff
tabi sizin boy var demi ,biz ne yapak 70 kiloyla top gibi oluyoz
harikasın benım hayalım 65 kilo olup gelinliğimi giyip eşime bak aşkım ilk gunkı kılomdayım demek olucakeşim ilk evlendiğim kilomda olmamı çok ıstıyorda )malesef ben evlendiğimden beri kilo alıyorum en son 98 kiloyla doğuma gitmiştim nerdeyse 100 görüyordum neyse geçmişte kaldı o günler :)) artık fit olma yolunda ilerleyen bir fitsema var
ohhhh süper nesliiii,haydi tam gaz devamm beyaz gömleğin ve dar kesim pantolonun senı bekliyorrr:)kızlarrrrrdiyetisyenden geliyorum...en son geçen hafta perşembe gitmiştim,1 kg vermişim ona göre,300 gr yağdan gitmiş...regl dönemi olduğu için çok normal dedi,hatta her hafta yağdan az çok veriyosun bu gayet güzel dedi benim tartıdamı bi anormallik var yoksa sabah dahamı çok çıkıyorum anlamadım:26::26:neyse sonuçta durmak yok tam gaz devammm
canim sabhalari muhtemelen sis oluyorsunmkalkar kalkmaz degilde bi yarim saat veya 1 saat sonra tartilsan fark olur ama ise gittigin icin mümkün degil sanirim..
benim öyle hayalimde,prdesümü giydigim zaman arkadan popomun belli olmamasi ,koca popoyu saklamak cok güc oluyor
yok canım estf.
biz şuan top olabilriiz,sonra topik olucaz en sonda ip:)
herşey sırayla,açlık saçmalatıyo kusura kalma:))
haydı sema kım tutar senı,sen 65lerden 90lara 1 günde gelmedin yavas yavas adım adım gittin,şimdi tam tersi 65e adım adım geri döneceksin.sana en fazla 5 ay tahmını zaman verıyorum sen 5 ay sonra o gelınlıge girersinnn
ohhhh süper nesliiii,haydi tam gaz devamm beyaz gömleğin ve dar kesim pantolonun senı bekliyorrr:)
bu azımle sende o popoya elveda dıyeceksın patron:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?