Arkadaşlar ,takımınızda boş yer varmı acaba?![]()
hoşgeldın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ,takımınızda boş yer varmı acaba?![]()
aa kızlar bu arada bayramın 2, günü olan cuma ben bıldırımde bulunamamkı
nete giremıyorum
lısteyı sarsarsa bu durum benı bayram sonrasındakı hafta katın ortalamaya
aa kızlar bu arada bayramın 2, günü olan cuma ben bıldırımde bulunamamkı
nete giremıyorum
lısteyı sarsarsa bu durum benı bayram sonrasındakı hafta katın ortalamaya
ben beden eğitimi öğretmeniyim 1 yıllık evliyim malum evlenince kilocuklar geldi. 10 kilo vermek istiyorum toplamda ama öncelikli hedefim 5 kilo. 1.70 boyundayım kilom 71-72 arsında geziniyor sürekli.
Spor olarak şuanda insanity yapıyorum 1. ayı bitmek üzere. hergün 45 dk min. spor yapıyorum. bugun diyetede başladım yediklerime de dikkat ediyorum yani. hemen yarışmak istiyorum mümkünse :)
oo bu olmadi iste,su icmeden zor kilo verirsin canim,suyunu arttir bak hemen nasil farkedecek,sende sasiracaksinbayrama 79.9 la girmek istiyorum...2 haftada 3.5 kilo verebiliriyim acaba ..suyu artırısam veririm die düşünüyorum ama ben hiç su içemiyorum(
şimdi yarışmaya başladık mı. tartı günümüz ne zaman? bildirimleri nasıl yapıyoruz? ne soru sordum yahu. birde ben hergün sabahtan akşama buralardayım bir tek salı cuma akşamları girebilirim. aktifimdir yani :)
tekrar tebrikler canimmumucum tşkr ederım eklemişsiniz benı listeye dedıgım gıbı geç kaldım ve arkadasa ugramam gerekıyordu . tabi kilomu akşamdan bıldırdıgım için içim rahattı elinize saglık
sabah uyandım ve tartıldım net 700 vermişim şükürler olsun....su mu kaybettım dıye düşünüyordum ama degılmış ,sporun etkısıtebrık eden arkadaşlara çok tşkr ediyorum....
ayrıca burayı böyle kalabalık:13: görmek ayrı bır keyıf....
canim t-n yazmis yeni üye oldugun icin deneme süresindesin süre 2 hafta ama 2.haftan bayrama denk geliyor ve bayramda bildirim olmuyor ozaman söyle yapalim sen bu hafta 2 haftalik paylasim yap,bizde deneme süreni 1 hafta tutup seni bu hafta alalim listeye diger türlü 2 hafta bekleyen arkadasalra haksizlik olur ama paylasimin cok iyi olurda burda kalici oldugnu ispatlarsan 1 hafta denem süresiyle girebilrisin diyorum takima..tüh ya buda bana denk geldi siz beni hemen yarışmaya alsanız olmaz mı ki?
ben de evlenince kilo alanlardanım 31 kilo aldım desem korkarsınız heralde.:)
bayramda ben de hala kilolarını verememişsin dicekler diye sinir oluyorum şimdiden..özellikle eşimin akrabalarına:)))![]()
ben de evlenince kilo alanlardanım 31 kilo aldım desem korkarsınız heralde.:)
bayramda ben de hala kilolarını verememişsin dicekler diye sinir oluyorum şimdiden..özellikle eşimin akrabalarına:)))![]()
bende evlendıgımden berı kılo alıyorum canım ee 2 de çocuk olunca hamilelikte aldım kolay alıp zor veren bırıyım hemde .
e bizim bayram hedefımız vardı ?? ben 79 demştim umuyorum 2 kilo kaldı bıraz hızlanırsam verırım![]()
mumu gireyim ama listeyi verdin mi :44: geç oldu giremedim ...vermedim canim ,ekliyeyim ,takimimiz orta sekerli canim ne cok aktif ne cok sönük ama yeni kanlarla canlanacagini düsünyüorum :) karar senin giriyomusun listeye :)
bencede 15 de sabit kalsın..kizlar ozaman biz takimiz adina üye sayisini 15 de belirleyelim,daha fazlasinida takip etmek zor olur
çok aktifiz çoook sen belirle nasıl kilo verebildiğini yarış mı yaparsın takım içinde, yoksa fırça mı atalım? her denediğiniz şeye varım diyorsan hepsini yazıyoruz zaten... ödüllendirmemiz yok ne yapsak ki bende düşünüyorum ama aklıma birşeyler gelmedi... bizim yarış grubunda sema adının altında birincimizi yazmıştı aslında güzel bişi ben biraz yoğundum yapamadım ama bu hafta yapalım sanırım neslihan sen birincisin güzelim dur azcık uğraşayımda yazayım birincimizi :) gerçi takımın birincisini de yazabiliriz gaza getirirseee
mumu gireyim ama listeyi verdin mi :44: geç oldu giremedim ...
şu an 73.5 imama hangi etapta ayrıldıgımı bilmiyorum.
listeyi paylasıma vermediysen bi arastırayım...
bencede 15 de sabit kalsın..
tamamşu kilo işine bi gireyim bakarız bişiler
![]()
degistirirm canim sorun degil,burdayim suan
hoşgeldınmutedeyyın nasılsın görüşmeyeli mutedeyyın 9. takımdan arkadaşım kızlar hatta o donem takım kaptanıydı
![]()
255. etapta 67.8 ile ayrılmısım.. kilo bildirimi yapmısım..
su an 73.5
ona göre böl işte etap sayısına müjgan![]()