mumucum tşkr ederım eklemişsiniz benı listeye dedıgım gıbı geç kaldım ve arkadasa ugramam gerekıyordu . tabi kilomu akşamdan bıldırdıgım için içim rahattı elinize saglık
sabah uyandım ve tartıldım net 700 vermişim şükürler olsun....su mu kaybettım dıye düşünüyordum ama degılmış ,sporun etkısıtebrık eden arkadaşlara çok tşkr ediyorum....
ayrıca burayı böyle kalabalık:13: görmek ayrı bır keyıf....
diyet yaparken bi bayan için en büyük motivasyonun kıyafet oldugunu düşünüyorum oyuzden kızlar hayallerınızı özgür bırakın
mesela ben 70 kılo fit bir hatun olunca,kırık beyaz saten sıfır kollu diz üstü,ince sarı kemerli bir elbise giyecegim salına salına
ve tabıkı vazgeçilmez siyahtan vazgeçip 2013 yazını cıvıl cıvıl geçiricem..
peki sizlerin nedir hayalleri,
mesela kaç kilo oldugunuzda siz neler giyeceksiniz:)
(olaya farklı bi yerden girdim ama motıvasyon yolunda herşey mübahhh):)
tebrik ederim güzelim
'bir yerlerden imza kısmı vardı giriyordun yazıyordun' neslihan gibi haftanın 1. si yazmak istiyorum bende sana ama bulamadım yerini
kızzz oda birşeymi ben gidip dar kıyafetleri alıyorum hemde içine giremiyorken :)) 95 ken elbise filan almıştım 44 beden ama geniş kalıptı giremediydim içine 6 aylık hedefim sonrası girdim iş yerine giydim hatta... sanırım biraz abartıp siyah deri pantolon aldım. 42 beden, ama ben ona 15 kg verdikten sonra girebilirim neyse ortalıkta duruyor bakıp bakıp su içmem için
insanity de videolar dondu. jillian da indirmiştim onu yaptım bende en azından tüm hareketleri yapabildim... 30 dk spor cepte... jillian beni acaip terletti çok yorucu değildi ama :S sonrada girdim sıcak suya yatağa bir yattım deli gibi terliyorum yorgan bile ıslak olduinşallah bu terler boşa gitmez... durmadan da merdiven inip çıkıyorum... gelsin cuma
****1.TAKIM 278.ETAP****
sapphiree (59,3/ 59,1/ 0,2/ 0,34% )
MuMu85 ( 73,3/)izine ayrildi
spirochet (86/ 86 / 0 /0,00 % )
milkshakem (55,2/56/-0.8/%-1.45)
bilgililgili (76,4/)izine ayrildi
sekerskiz67 (72/72/0/%0)Kilo bildirmedi
hepbera (63/) kilo bildirmedig
T_N ( 85,1/ 84,6/ 0,5/ 0,59 % )
Naz (66,3/ 66,0 / 0,3 / 0,45 % )
fitsema (82/81.3/0.7/%0.85
1.TAKIM ORTALAMASI:0.08
kilo veren arkadasalrimi tebrik ediyorum,veremeyenler haftaya diyorum,kilo bildirmeyenlerede teesüf ediyorum
Cok gaza geldimm bir haftalık sporu bırakmıştım ve arkadaslarım geldigi için yemeği o kadar abartmistimki amaaa gene sizlerle küllerimden doğuyorum kih kih hoşuma gidiyorsunuz canlar:)
Şimdi hemencik insanity + abs yapicam su anda ac olmama rağmen ev arkadaşımın patates kızartması teklifini de reddettim :)
Bu aralar cok asırı acıkıyorum gene tatlı krizleri seker düşmeleri
Spirocket ablam teşekkür ediyorum yardımların için :)
tşkr edıyorum edacım düşünmen yeter :)) profıl duzenlemeye gırmen gerekıyor canım
sende 95 gördünmü edacım oy ne zor dıgmı nefes alırken bıle zorlanıyor ınsanböyle doğmadık ya verırız canım inşlh gırersın ıstedıgın kıyafetlerın içine
cuma dedığın nekı geliyor sağolanahaftaya adını yazdıracakmışsın gıbı geldı bana durmak yok hedef çıtır hatun olmak
Bu güzel deneyimden ve tepkilerden sonra öneri sunmanın zamanıdır..
Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.
ÖNERİ:
Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.
Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
tatlım ya dun yogunluktan nete gıremedım hıc gırdıgımdede gectı zaten bıldırım yapamadımgercı hala 72 degısıklık yok
canim gecmisi okumuyorsun,bi ce diyip gidiyosun..yogun giremedin kilo bildirmedin ok ama paylasimin cok az ,menü bildirip cikiyosun ,gecmisi okumadigin icin uyarilarimi görmüyosun,bu haftada böyle giderse üzgünüm ama diskalifiye olacaksin
hepinize iyi hafta sonlari kizlar,ben bu sabha fena halde sis uyandim yüzüm gözüm sismis,parmagimdan dolayi cikartmis oldugum yüzügü bu sabha zorla gecirdim parmagima :) hala daha kipirdamiyorkizlar lü+tfen herkes asagidaki fikri oylasin
hayırdır tatlım..geçmiş olsun
günaydın kızlar hepinize
yine güzel bir gün başladı kahvaltımı yaptım 2 saate yakın geçti jillian yapıp sıcak suya giricem sonrada hooop terle
hepinize iyi hafta sonlari kizlar,ben bu sabha fena halde sis uyandim yüzüm gözüm sismis,parmagimdan dolayi cikartmis oldugum yüzügü bu sabha zorla gecirdim parmagima :) hala daha kipirdamiyorkizlar lü+tfen herkes asagidaki fikri oylasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?