Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tebrik ederim güzelim
'bir yerlerden imza kısmı vardı giriyordun yazıyordun' neslihan gibi haftanın 1. si yazmak istiyorum bende sana ama bulamadım yerini

kızzz oda birşeymi ben gidip dar kıyafetleri alıyorum hemde içine giremiyorken :)) 95 ken elbise filan almıştım 44 beden ama geniş kalıptı giremediydim içine 6 aylık hedefim sonrası girdim iş yerine giydim hatta... sanırım biraz abartıp siyah deri pantolon aldım. 42 beden, ama ben ona 15 kg verdikten sonra girebilirim neyse ortalıkta duruyor bakıp bakıp su içmem için

insanity de videolar dondu. jillian da indirmiştim onu yaptım bende en azından tüm hareketleri yapabildim... 30 dk spor cepte... jillian beni acaip terletti çok yorucu değildi ama :S sonrada girdim sıcak suya yatağa bir yattım deli gibi terliyorum yorgan bile ıslak oldu inşallah bu terler boşa gitmez... durmadan da merdiven inip çıkıyorum... gelsin cuma

Cok gaza geldimm bir haftalık sporu bırakmıştım ve arkadaslarım geldigi için yemeği o kadar abartmistimki amaaa gene sizlerle küllerimden doğuyorum kih kih hoşuma gidiyorsunuz canlar:)

Şimdi hemencik insanity + abs yapicam su anda ac olmama rağmen ev arkadaşımın patates kızartması teklifini de reddettim :)
Bu aralar cok asırı acıkıyorum gene tatlı krizleri seker düşmeleri

Spirocket ablam teşekkür ediyorum yardımların için :)

tebrik ederim güzelim
'bir yerlerden imza kısmı vardı giriyordun yazıyordun' neslihan gibi haftanın 1. si yazmak istiyorum bende sana ama bulamadım yerini

tşkr edıyorum edacım düşünmen yeter :)) profıl duzenlemeye gırmen gerekıyor canım

sende 95 gördünmü edacım oy ne zor dıgmı nefes alırken bıle zorlanıyor ınsan böyle doğmadık ya verırız canım inşlh gırersın ıstedıgın kıyafetlerın içine

cuma dedığın nekı geliyor sağolana haftaya adını yazdıracakmışsın gıbı geldı bana durmak yok hedef çıtır hatun olmak

menüm

2012-10-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] dost süt 1 200ml 59
[2] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[3] Eti Form Limon Lifli-Kepekli Bisküvi 0.50 paket 96.5
[4] Turşu 100 GRAM 10
[5] Zeytinyağlı Barbunya 0.70 PORSİYON 229.6
[6] Elma 1 ADET 60
[7] fındık (1 adet) 10 adet 90
[8] Sigara Böreği (peynirli) 2 ADET 360
[9] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Domates 1 ADET 14
[12] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[13] Beyaz Peynir 30 GRAM 75

bol su .
Toplam : 1206.1 kal.

tatlım ya dun yogunluktan nete gıremedım hıc gırdıgımdede gectı zaten bıldırım yapamadım gercı hala 72 degısıklık yok

aman aman patates kızartması unut onu birde güzelim ben glisemik indexe dikkat ediyorum bu ara mesela akşam yemeğinde de kahvaltıda da hep karpuz kavun vardı ama dokunmadım patatese dokunmuyorum buda sanki etkiliyor beni glisemik indexi yüksek kalorisi az üzüm bile yesem nevrimi dönderiyor sende dikkat et güzelim fark ediyorsun hepsini ezberleyemedim ama şimdi yasaklara dokunmamakla başladım şeker krizlerinde gelen baş ağrısı o göz dönmesi azalıyor...

birşey değil güzelim sen yeterki pes etme bak bu kilo verme şu yaşında sana bir başarı hikayesi yaratacak öyle aşırı bir kilon yok ama bununla istediğin şey peşinde koşmayı öğreneceksin...

ay 95 te sanki giydiğim kıyafetlerin hepsinden taşıyordum hiç kımıldamayı istemiyordum arabayı iş yerinin önüne park etmek için 3 tur attığımı bilirim, hastane olduğundan boşalır diye bekliyordum, 2 adım atmamak için

profil düzenlemede bulacağım yazacağım inşallah güzelimm :)

günaydın kızlar hepinize

yine güzel bir gün başladı kahvaltımı yaptım 2 saate yakın geçti jillian yapıp sıcak suya giricem sonrada hooop terle

hepinize iyi hafta sonlari kizlar,ben bu sabha fena halde sis uyandim yüzüm gözüm sismis,parmagimdan dolayi cikartmis oldugum yüzügü bu sabha zorla gecirdim parmagima :) hala daha kipirdamiyor kizlar lü+tfen herkes asagidaki fikri oylasin

tatlım ya dun yogunluktan nete gıremedım hıc gırdıgımdede gectı zaten bıldırım yapamadım gercı hala 72 degısıklık yok

canim gecmisi okumuyorsun,bi ce diyip gidiyosun..yogun giremedin kilo bildirmedin ok ama paylasimin cok az ,menü bildirip cikiyosun ,gecmisi okumadigin icin uyarilarimi görmüyosun,bu haftada böyle giderse üzgünüm ama diskalifiye olacaksin

tatlım problem deıl cıkıyorum lısteden ben tesekkur ederım hergun gırıp yazılanlarıda okuyorum bıurtek sana cevp yazmadıgım bı konu soylemışşın o onun dısında hep baktım problem deıl ya ustelık uytarı yaptıgın dıkkate almıştım mazuratımıda soylemıştım ama neyse sayfana gırmem olur bıter

hayırdır tatlım..geçmiş olsun

Gunaydinlarr
kzceler cok fena bir soğuk alginligindayim

Aman Allahım burnum bademciklerim ühüü bana bakanda yokk anneciğim olsaydı bakardı

kendime ot cayı yaptım biraz yumsaydı Pazartesi doktora artık :)

Herseyi geçtim bugn bide Kadıköy'e kitap almaya gitmek zorundayım zorlu bi yolculuk olacak

bence hayır her takım kendi içinde elemanını sorgulayabilir zaten yaptığımız bir hata varsa yazıyoruz ama tüm grupların gördüğü yerde (yani tanımadığım bir sürü insana) şahsen ben açıklama yapmak istemem... nedeni de şu takım içinde zaten paylaşımlarının çokluğuna göre ne yapıp ne ettiğini artık biliyoruz kimin ne kadar uğraştığını hadi ben sonuncu oldum diyelim en baştan tüm sağlık sorunlarımı mı anlatacağım herkese??? mesela 1. oluncada anlatması çok saçma olaki değişik bir yöntem denemiş iyide kilo vermişse öyle bir sayfa yapıp gönüllü anlatmak isteyenler oraya yazsın hatta verememişse özel bir nedeni varsa (paylaştığında başkalarına yol gösterecek) oda orda yazsın... ama sonuncunun giripte tek cümle kusura bakmayın arkadaşlar bu hafta boğazımı tutamamışım çok yemişim demesinin gerekmesi güzel değil... çokmu yazdım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…