slm kızlar dun çok yorulmuştum ,sabah uyandım yıne aynı koşuşturma ardından aerobık için hazırlanıp çıktım bugun 70 dak yaptık 40 dak. step gelirkende yürüdüm 1 saatte yürüyüş sabredemedim gelince çıktım baskule sonuç guzel-700 gr. vermişim. bakalım yarın sabah kaç çıkacak neslıhancım yarın bıldırım ıçın geç kalırsam 12.00 gıbı gelıyorum -700 yazarsın canım görüşürüz buralardayım gelecegın çıtır hatunları
kızlarr benim kırmızılar geldiüşüyorum,karnım ağrıyo...offf akşam olsada eve gitsem
bu arada nazlıcım sıcak suyun içine kabuklarıyla birlikte limon doğra iç canım,çok faydası oluyo,ohh hamam sefasıda yapmışsınızgelin hamamımı yoksa
evet canım gelin hamamı yaptık . akşam eve gittiğimde deneyeyim söylediğini
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-635.html
kızlarr burayı özellikle herkesin okumasını istiyorum,saolsun püsküt herşeyi olabildiğince açık açık anlatmış
kirazcım sana bir not.. bir sayfada yer alan mesajlardan sadece birinin linkini vermek istiyorsan mesaj kutularının sağ üst kısmında yer alan örn:#44214 şeklindeki numarayı tıklıyorsun. Sonra da adres çubuğunda çıkan linki kopyalıyorsun..
senin verdiğin şekilde olunca komple sayfa çıkıyor..
Canim simdide cok azimlisin kisa surede istedigin kiloya ulasacagina inaniyorum sonrada gelsin bebis:)) ondada kontrollu bir sekilde kilo alirsan tam olur. Tabi benim gibi emzirme doneminde sut olsun diye tozutmamak lazim:)) mevlam isteyen herkese sana, nazliya, spirocet e, sebneme de versin bebis Amin. Bizim grupta ne cok bebis isteyen varmis yaww.
canım benim inş.Allahım inş.hiçbirimizi çok bekletmez hemm bakarsınız 1.takım hamiş grubu kurarız bizde
inş.birlikte yine vericez nazlıcım...hayırlısı olsun,inş.Rabbim çok bekletmez...bende 1 sene sonra evlenen arkadaşlarım şimdi hamile,bizede tembel diyolar bu arada
aynen valla bizede öyle diyolar,çok geziyomuşuz,iyide bu fırsatı bi daha nasıl bulucaz dimi
valla canım bi ara bu baskılarla hevese gelmiştik,tamam dedik,korunmayalım artık,3-4 ay denedik ama tutmadıhayal kırıklığına uğramakta çok kötü oluyo,insan zannediyoki ilk ay hemen olucak
demekki vakti zamanı varmış,hayırlısı olsun diyorum artık,çok stresde etkiliyomuş...
kızlarr benim kırmızılar geldiüşüyorum,karnım ağrıyo...offf akşam olsada eve gitsem
bu arada nazlıcım sıcak suyun içine kabuklarıyla birlikte limon doğra iç canım,çok faydası oluyo,ohh hamam sefasıda yapmışsınızgelin hamamımı yoksa
kızlarrrrr yarın full herkesi burda görmek istiyorum,kendi kendime konuşuyo gibi oldum valla
şimdilik iyi akşamlar
sorma sülalede benle evlenen yada 1-1,5 sene sonra evlenen kim varsa hepside hamile ne aceleleri varsa :S
slm kızlar dun çok yorulmuştum ,sabah uyandım yıne aynı koşuşturma ardından aerobık için hazırlanıp çıktım bugun 70 dak yaptık 40 dak. step gelirkende yürüdüm 1 saatte yürüyüş sabredemedim gelince çıktım baskule sonuç guzel-700 gr. vermişim. bakalım yarın sabah kaç çıkacak neslıhancım yarın bıldırım ıçın geç kalırsam 12.00 gıbı gelıyorum -700 yazarsın canım görüşürüz buralardayım gelecegın çıtır hatunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?