hakikaten çok güzel olur beraber zayıfladık neler yaşadık sonunda hamileyizz benim ilk yazım olur
sorma sülalede benle evlenen yada 1-1,5 sene sonra evlenen kim varsa hepside hamile ne aceleleri varsa :S
aynen bizimde öyle oldu ben şimdi yine bıraktım doğum kontrol habını 2 ay bekleyip doktora gidip yine takviye ilaç alabilirim ama inşallah gerek olmaz... rüyalarımda hamile olduğumu görüyorum artık
gözün aydın güzelim hafiflersin 2-3 güne :)
iyi akşamlar güzelim bende geç geldim geçmişi okuyup yazmamda uzun sürdü yarında burdayım nasılsa artık akşam sabah cmrt pazar ayırmadan ohhhhhhhh :) yanlız tatil rehaveti çöktü üzerime yolda yemek filanda yedik birden ip koptu gibi hissettim neyse kalorisini hesapladım fena değilmiş
[1] Yürümek (Asfalt) 30 dak 206.4
[2] Üzüm 50 gr 36.5
[3] Coco Star 1 PAKET(28GR) 148
[4] lipton ice tea limon (330 ml) 1 adet 99
[5] Leblebi Sarı 2 AVUÇ 40
[6] Ayran(eker) 0.5 ADET(330CC) 74
[7] Tandır 1 PORSİYON 600
[8] Kokteyl Sosis 4 ADET 236
Toplam : 1027.1 kal.
Kizlar kizlar napiyonuz bakalim. Ben evdeyim bugun sabah alisveri merkezine gittik bir saat yuruduk kizimla. Artik disarda yurunmuyor. Burda alisverismerkezlerini erken aciyorlar kis geldiginde insanlar yurusun diye. yasli dedelerle alani donduk durduk. Simdi kizimi uyuttum belki bende uyurum. Yarin tarti gunu artik nasil dayandiysam bir haftadir tartilmiyorum. kendimden gectim sizi merak ediyorum insallah guzel kilolar verirsiniz, veririz.
selam kızlardiliyorum sabah uyandıgımızda gıtmış olsun bu kilocuklar spor yapıyorum ama nedense çok bitkin görünüyormuşum arkadaşlarım öyle söylüyor zamanla alışırım inşlah
bugun çocuklarım gözleme ıstedı, bende kıramadım yufkadan yaptım, kendime yagsız ,bol peynırlı maydanozlu yaptım umarım yarın ki kilomu etkilemez :44:
[/COLOR]
****1.TAKIM 278.ETAP****
sapphiree (59,3/
MuMu85 ( 73,3/)izine ayrildi
spirochet (86/
milkshakem (55,2/
bilgililgili (76,4/)izine ayrildi
sekerskiz67 (72/
hepbera (63/) kilo bildirmedignden kilosu 2 ye bölündü
T_N ( 85,1/
Naz (66,3/
fitsema (82/
1.TAKIM ORTALAMASI
ca-cansu ve nurkelebek sizi listeye alamiyorum malesef zira bu hafta hic ugramadiniz
canim ca-cansu ve nurkelebegi bir kac gün daha bekleyelim gelmezlerse 2 kisilik yer oluyor takimda sinem ve garden gelmek istiyomru takima?
edacım benzer şeyleri yaşıyoruz biz yeni evliler,eminim çocuk olsun bu seferde 2.ne zaman diye sorarlar
inş.Rabbim hayırlı zamanda bizlerinde göbişlerini bebişle doldurur
2-3 güne hafiflerim ama yarına bi faydam olmayacak galibaneyse haftaya artık
ohh afiyet olsun canımkaplıcanın tadını çıkar,ne güzell yaa,özendim valla size
canım bende bi ara tartılmayım diye tartıyı saklıyorum sonra dayanamayıp geri çıkarıyorum,sonucunu bende merakla bekliyorum
semacım hadi bakalım yarını iple çekiyorum,kendim için değil sizin sonuçları merak ediyorum
mumucum takıma taze kanlarmı arasak acaba
canim ca-cansu ve nurkelebegi bir kac gün daha bekleyelim gelmezlerse 2 kisilik yer oluyor takimda sinem ve garden gelmek istiyomru takima?
ayrica milshakemde gelmesse malesef diskalifiye olacak ,takima girdiginden beri 2 kere kilo bildirdi
****1.TAKIM 278.ETAP****
sapphiree (59,3/59,1/0,2/0,34%
spirochet (86/
milkshakem (55,2/
sekerskiz67 (72/
T_N ( 85,1/
Naz (66,3/
fitsema (82/
1.TAKIM ORTALAMASI
sapphiree (59,3/59,1/0.2/0.34%
spirochet (86/ 86 / 0 / 0 % )
milkshakem (55,2/
sekerskiz67 (72/
T_N ( 85,1/ 84,6/ 0,5/ 0,59 % )
Naz (66,3/ 66,0 / 0,3 / 0,45 % )
fitsema (82/
güzelim mumu nunda işine karışmak gibi olmasında herkes bir alttakinin msjını kopyalayıp kendini eklerse en son liste kendiliğinden yapılmış olur. böyle eklersek mumu herkesi seçip yeniden yazmak zorunda kalır... hatta ben az önce yazdım hemen paylaşana kadar neslihan paylaşmış hemen kendimi tekrar ekleyip paylaştım :)
yazdığımı mı gördün nedir ben 2 kelime edene kadar herkeste hemen paylaşıyor yetişemiyorum kızlar sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?