• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

görevleri de 1 er hafta olarak paylaştırsan mesela hepimize bu olabilir mi? şimdi mesela ben tüm görevleri alabilecek durumdayım ama olurda bir aksilik çıkarsa (hayatım net oturmuş değil kızlar napayım:( rezil olmamak için alamıyorum ama onun yerine biz sana gönüllü olsak bu hafta ben alayım mesela hesaplamayı.... mesela öbür hafta forum takiplerini ben yapayım. bir sonraki hafta güncel diyet haberlerini takip edelim. mesela bunları sırayla yapsak alışırız da belkide hepimizde her daim yaparız ama şimdi bana bile zor geliyor. annemle kaplıcaya gideceğiz olurda vaktim olmazsa her yere bakabilirmiyim??? birde tamamen 1 kişiye kalmasın gönüllü olalım... kaptanın işide sadece kontrol olsun. listeyi yapan kim görevlendirsin, forumlar takipte mi? diyetler sonucu kilo veren alanı bile 1 kişi takip edebilir. mesela yarışa başladık her yarış yapan grubun 1 takipçisi olsun bunlar ne yediler ne içtiler neden başarılı yada başarısız oldular biri sonuç çıkarsın... hepimiz yaşıyoruz yoğunuz böyle parça parça görev alırda (özellikle gönüllü ama gruptaki herkes yapacak şekilde) sonra farketmeden hepimiz öğreniriz. burda hep beraberiz bence kaynaştık kimsenin kimseye göre fazla emek harcamaması lazım hepimiz aynı amaç için burdayız... hani büyük konuşup şöyle böyle yaparız demek var içimde ama bende ne zaman birşey desem başıma birşey gelir korkumdan diyemiyorum. yarın kaplıcaya gideceğim. wireless varmış laptopu da götüreceğim. bir pürüz çıkmazsa sadece annemle ben birde net çok boş zamanım olacak seve seve forum takibi, hesaplaması...vs gibi şeyleri yapabilirim :)
canim ilk önce su herkesin kendi kilosunu hesaplama düzenini olusturalim,daha sonra ilerlemeye calisiriz bu sekilde ins
Bence boyle bur kural gerekliydi. Hesaplamaya baktim anladim sanirim kizimi uyutup saglam kadayla bakcam diger sayfaya ve hesaplamaya. Ilk bildirim yapan kisi sadece kendininkini hesaplayip birakiyormu yoksa ilaveten takimdaki diger kislerin gecen haftaki kilolarini da yazip liste olusturuyormu?
canim ben zaten persembeden gecen haftanin listesini takima koyucam,siz sadece adinizin karsisna ,bu haftaki kilnu ve yüzdenizi yazicaksniz,son yazan kisiden alinti yaparak devam edicek en son toplam yüzdeyide ben hesaplayip paylaisma ekliycem,ilk önce bu bi oturtalim daha osnra herkes sirayla,paylasima kopyalama isinide yapar is
ooo benden 2 hafta sonra evlenen arkadaşım 2. ye hamile annem diyor hep siz bu gezmeye zor çocuk yaparsınız diye :9:

:1::1::1:aynen valla bizede öyle diyolar,çok geziyomuşuz,iyide bu fırsatı bi daha nasıl bulucaz dimi:34:

valla canım bi ara bu baskılarla hevese gelmiştik,tamam dedik,korunmayalım artık,3-4 ay denedik ama tutmadı:30: hayal kırıklığına uğramakta çok kötü oluyo,insan zannediyoki ilk ay hemen olucak

demekki vakti zamanı varmış,hayırlısı olsun diyorum artık,çok stresde etkiliyomuş...
valla kizlar bugünlerinizin dibine kadar tadini cikarin :) ben yasamayadim bu günleri ,yasayanlari görünce ic cekiyorum,fesatliktan degil ama insan imreniyor iste :)

edacım :16::16:bunları düşünmen bile çokk güzel,zaten hemen bi düzen oturacak diye bişey yok,zamanla olucak herşey...bende herkesin sorumluluk almasından yanayım...bide geçmiş okunmuyo maalesef...en son kendi yazdığından itibaren okumalı herkes ki diğer yarışmacıların durumundan haberdar olsun,yoksa kopukluk oluyor:19:

evet güzelim,benide en cok rahatsiz eden gecmisin okunmamasi,bisey yaziyosun okunmuyo,zama oluyoki ,günlük gibi yazip cikmalar oluyo,ozaman insanda niye nedir bu kardesim biz beygirmi osurtuyoz :1::1::1: burda,böyle durumlarda cok dedim amaann biracam ben bu isi :) ama gidemedim iste simdi ALlaha sükür eskiye nazaran daha iyi paylasim artti ama daha iyi olabilir

1.takim üyelerinin dikkatine

kizlar bu haftadan itibaren yeni ( aslinda olmasi gerken) uygulamya geciyoruz..

kilo bildirimleri yapilirken ,kim kilosunu bildiriyorsa en son bildiren kisiden listeyi alintilayip isminin karsina kilosunu yazip hesaplamayi yapiyor,böyle 2 kisinin üzerinden yük kalkmis ve herkes kendi sorumlulugunu almis oluyor,hesaplamayi ögrenmek cok basit korkmayin :) paylasim alaninda problemler var okumadiginiz icin bilmyorsunuz,püsküüt gitmesin diye bir kac sorumluluk aldim her tarafla ilgilenmke fazla gelicek o yüzden en azindan herkes kendi sorumlulgunu alsin lütfen..

olurda ben gelemem haberde veremem aksilik bu ya t-n olmaz kim paylasak listeyi hesaplamayi yapacak,herkesin bu isi bilmesi gerekiyor.takimda bir kiside kalsa bu isi bilip listeyi paylasima tasiyabilmesi gerekli..

buda 1.takimin yeni kurali.

itirazi olan varmi??

slm mumu canım hg evet okudum hıç denemedım hesaplama yapmayı bır denım tabiki daha iyi olur hem yukunuz hafıfler hemde bızde ögrenmiş oluruz :34:

slm mumu canım hg evet okudum hıç denemedım hesaplama yapmayı bır denım tabiki daha iyi olur hem yukunuz hafıfler hemde bızde ögrenmiş oluruz :34:

bisey yok canim hesaplamada,ben pcdeki hesap makinasindan yapiyorum :)

ben kactim ,yarin sag saglim kalkarsak görüssürz ins

bu gun kı yaptıklarım ve menum ::56:

[TABLE="class: table_hesap, width: 677"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]2012-10-10 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: table_hesap, width: 671"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yürümek (Asfalt)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]60 dak[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]393.6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Aerobik[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 dak[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]155.8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Step (20 adım/dak)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]40 dak[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]232.88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Elma[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]fındık (1 adet)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]10 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]90[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Sucuk[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]90[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Keten Tohumu[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]81.6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Dost Yoğurt[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]150 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]119.1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yeşil Zeytin[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]5 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][10][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Beyaz Peynir[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]40 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][11][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Domates[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][12][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]soda limonlu[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][13][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Çavdarlı Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]3 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]165[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][14][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Dost Yoğurt[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]100 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]79.4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][15][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Marul Salata[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][16][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]zeytinyağlı bamya[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 porsiyon[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]139[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]351.82 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bol su. toplam aldıgım kcl .1174 yaptıklarımı katınca sonuç bu :34:

Iyi geceler kizlar bugun kahvaltida bir bardak sut, peynir, yarim dilim kendi yaptigim ekmekten yedim. Arada ceviz vardi.
Oglen kabak yemegi yaninda bir kase keten tohumlu yogurt
Aksam nohut yemegi ve salata simdide kahvemi iciyorum. Spor yapamadim bugun ama hali yikadim:))

Iyi uykular hepinize ruyanizda xs bikiniyle guneslendiginiz gorun :1:

tamam canım görüşürüz hayırlı geceler ...

82/bölü 1=82 82 carpı 100= 8,200 fitsema kilo 8,2 yazıyoruz :34:
canim ters yapmisin :) 1 bölü 82=0,0121carpi 100=1,219 oldugundan 1 in yanindaki sayi 5 ten yüksek oldugundan yuvarlama yapip 1,22 yaziyoruz
fitsema (82/81/1/0,82%)yazılımı böyle olucak sanırım doğrumudur ??

Iyi geceler kizlar bugun kahvaltida bir bardak sut, peynir, yarim dilim kendi yaptigim ekmekten yedim. Arada ceviz vardi.
Oglen kabak yemegi yaninda bir kase keten tohumlu yogurt
Aksam nohut yemegi ve salata simdide kahvemi iciyorum. Spor yapamadim bugun ama hali yikadim:))

Iyi uykular hepinize ruyanizda xs bikiniyle guneslendiginiz gorun :1:

menülerin gayet istikrarli,tabrik ederim canim

günaydınnn kızçeler...:3::3:yine yağmurlu bi sabaha uyandım,insanın böyle zamanlarda yataktan hiç çıkası gelmiyo...:50:

alıcan eline kitapı,yanına 1 bardak yeşil çay,üstüne yumuşacık bi battaniye ohhhh keyfe bakkk:51:ama maalesef işe gelmek zorundayımm:14::14:

bu arada karnım hala davul gibi,ağrıyoda,ama hala kırmızılardan ses yok,:50:bu hafta çokta dikkatliydim ama ümit yok benden ,artık mumucumun dediği gibi haftaya 2 katı eksiyle bildirim yaparım:34:

Son düzenleme:
günaydınnn kızçeler...:3::3:yine yağmurlu bi sabaha uyandım,insanın böyle zamanlarda yataktan hiç çıkası gelmiyo...:50:

alıcan eline kitapı,yanına 1 bardak yeşil çay,üstüne yumuşacık bi battaniye ohhhh keyfe bakkk:51:ama maalesef işe gelmek zorundayımm:14::14:

bu arada karnım hala davul gibi,ağrıyoda,ama hala kırmızılardan ses yok,:50:bu hafta çokta dikkatliydim ama ümit yok benden ,artık mumucumun dediği gibi haftaya 2 katı eksiyle bildirim yaparım:34:

aynen burasida kapali,sabah zorla kalktim,eve gelince yaticaktim ama vazgectim öyle daha sersem oluyosun aksama kadar :)

günaydınlar kızlar . istanbuldada kapalı bir hava var . ben grip oluyorum galiba . dün akşam hamama gittik ordan çıktıktan sonra baya üşüdüm sanırım ondan oldu

günaydınlar kızlar . istanbuldada kapalı bir hava var . ben grip oluyorum galiba . dün akşam hamama gittik ordan çıktıktan sonra baya üşüdüm sanırım ondan oldu

gecmis olsun canim,fazla ilerlemeden önlemini al,ihlamur ic bol bol

kızlarr benim kırmızılar geldi:52::52:üşüyorum,karnım ağrıyo...offf akşam olsada eve gitsem:14::14:

bu arada nazlıcım sıcak suyun içine kabuklarıyla birlikte limon doğra iç canım,çok faydası oluyo,ohh hamam sefasıda yapmışsınız:21::21:gelin hamamımı yoksa:34:

dünki menümüde vereyim

sabah
1 kase special k
1/2 bardak süt

ara
1 y.k kan üzümü

öğle
2 ad haşlanmış yumurta
bol salata
2 dilim ç.ekmeği
ayran

ara