Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet çok güzel günlerdi . çok güzel şeyler paylaştık acısıyla tatlısıyla ALLAH arkadaşlığımızı bozmasın İNŞALLAH İNŞALLAH o zamanki kadar azmimiz olur ve pes etmeyiz bu sefer . ben artık bebek istiyorum ve onun için zayıflamam lazım sporu arttırmam lazım . bu sefer başarıcam diyorum . şuanki görüntümden hiç ama hiç memnun değilim

kocaman amin nazlıcımaynen bende bebişten önce kilo vermek istiyorum,bakarsın birlikte hamiş kalırız ha nazlıcım

kocaman amin nazlıcımaynen bende bebişten önce kilo vermek istiyorum,bakarsın birlikte hamiş kalırız ha nazlıcım

OLABİLİR CANIM İKİMİZDE 2010 YILINDA EVLENDİK BERABER BEBİŞTE YAPARIZ ALLAH nasip ederse ayyy süper olur varya . ben folikasit kullanmaya başladım şimdiden :13:

OLABİLİR CANIM İKİMİZDE 2010 YILINDA EVLENDİK BERABER BEBİŞTE YAPARIZ ALLAH nasip ederse ayyy süper olur varya . ben folikasit kullanmaya başladım şimdiden :13:

düşüncesi bile çok güzel dimiartık etraftanda baskı gelmeye başladıbende bi ara kullandım folikasit ama şimdi kullanmıyorum,

en azından bi 15 kg vermem lazım...benim durumum çok vahim nazlım

Semacim cok azimlisin Masallah

Sagol canim anladim.

Canim ben bu gramlarla biraz zor giderim gruptan. Hem senin boyun uzun sekerim bende 59 cokta zayif durmuyor.

sağol neslihanım çok teşekkür ederim . elbise almadım canım çok aradım baktım ama istediğim gibi bişey bulamadım bende nişan kıyafetimi giymeye karar verdim .

Hala nisan kiyafeni giyebiliyormusun ne guzel)

Canim simdide cok azimlisin kisa surede istedigin kiloya ulasacagina inaniyorum sonrada gelsin bebis:)) ondada kontrollu bir sekilde kilo alirsan tam olur. Tabi benim gibi emzirme doneminde sut olsun diye tozutmamak lazim:)) mevlam isteyen herkese sana, nazliya, spirocet e, sebneme de versin bebis Amin. Bizim grupta ne cok bebis isteyen varmis yaww.

canım benim inş.Allahım inş.hiçbirimizi çok bekletmez hemm bakarsınız 1.takım hamiş grubu kurarız bizde

düşüncesi bile çok güzel dimiartık etraftanda baskı gelmeye başladıbende bi ara kullandım folikasit ama şimdi kullanmıyorum,

en azından bi 15 kg vermem lazım...benim durumum çok vahim nazlım

bende baskılar çoktan başlamıştı şimdi artmaya başladı kendi evinede çıktın hadi artık diyolar benimde vermem gereken çok kilo var neslihan

Canim aklimda 1.65 gibi bir rakam kalmisti belki resimlerinde uzun gelmissindir gozume. Kiz bende bodur tavugum ozaman aynen 1.58 im bir ara plates yapmistim bir kac santim uzasin diye ama olmadi:))

aslında boyumdan memnunum ama 1,65 olsaydıda heni hiç fena olmazdıcanım topuklulardan uzun çıkmışımdır...

ayrıcaaa ne demişler canım bodur tavuk her zaman piliçtir

canım benim inş.Allahım inş.hiçbirimizi çok bekletmez hemm bakarsınız 1.takım hamiş grubu kurarız bizde[/I][/B][/QUOTE]

Amin insallah neden olmasin

Semacim cok azimlisin Masallah

Sagol canim anladim.

Canim ben bu gramlarla biraz zor giderim gruptan. Hem senin boyun uzun sekerim bende 59 cokta zayif durmuyor.

Hala nisan kiyafeni giyebiliyormusun ne guzel)

nişanlandığımda 62 kiloydum şimdide 66 kiloyum 4 kilo almışım

bende baskılar çoktan başlamıştı şimdi artmaya başladı kendi evinede çıktın hadi artık diyolar benimde vermem gereken çok kilo var neslihan

inş.birlikte yine vericez nazlıcım...hayırlısı olsun,inş.Rabbim çok bekletmez...bende 1 sene sonra evlenen arkadaşlarım şimdi hamile,bizede tembel diyolar bu arada

inş.birlikte yine vericez nazlıcım...hayırlısı olsun,inş.Rabbim çok bekletmez...bende 1 sene sonra evlenen arkadaşlarım şimdi hamile,bizede tembel diyolar bu arada

ooo benden 2 hafta sonra evlenen arkadaşım 2. ye hamile annem diyor hep siz bu gezmeye zor çocuk yaparsınız diye

Son düzenleme:
ooo benden 2 sene sonra evlenen arkadaşım 2. ye hamile annem diyor hep siz bu gezmeye zor çocuk yaparsınız diye

aynen valla bizede öyle diyolar,çok geziyomuşuz,iyide bu fırsatı bi daha nasıl bulucaz dimi

valla canım bi ara bu baskılarla hevese gelmiştik,tamam dedik,korunmayalım artık,3-4 ay denedik ama tutmadı hayal kırıklığına uğramakta çok kötü oluyo,insan zannediyoki ilk ay hemen olucak

demekki vakti zamanı varmış,hayırlısı olsun diyorum artık,çok stresde etkiliyomuş...

ya varya benimde sanki hemen hamile kalıcam gibi biz 2 ay oluyor korunmayı bırakalı geçen ay bişey yoktu bu ayda kısmet artık

ya varya benimde sanki hemen hamile kalıcam gibi biz 2 ay oluyor korunmayı bırakalı geçen ay bişey yoktu bu ayda kısmet artık

hayırlısı olsun nazlıcımyaşıda düşününce çokta ertelememek gerekiyo aslında

ben kontroller için doktora gitmiştim,herşeyim normal çıkmıştı ama dr.1 sene denemelisiniz demişti,şu anda hamile olan arkadaşım korunmasız 6.ayında hamiş kaldı

birazda nasip kısmet işte....

doğru canım ALLAH hazırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin . aslında kilo vermeden korunmayı bırakmak istemiyordum ama ya geç olursa fazla ertelemek istemedim nedense ALLAH kucağımızı boş bırakmasın İNŞALLAH

inş.nazlıcım bence doğru yapmışsın canım,o zaman her an güzel haberler alabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…