kirazz_z kullanıcısından alıntı
“tartıda gördüğüm rakam beni şok etti,aslında niye şaşırdımki,hiçbi çaba gösterdim,durmadan yedim ve sonuç facia
ama bugün dönüm noktam oldu,çok ağladım çok gözyaşı döktüm ama kararda verdim, 15 haftam var ve hedefim 63 kilo.sloganımda hazır "2 EKİMDE İSTEDİĞİM GELİNLİĞİN İÇİNDE HARİKA Bİ GELİN OLUCAMMM"
böyle yazmışım geçen hafta ..Cuma günü tutmaya başladığım kilo günlüğüme…ve o gün kararımı vermiştim…ben haftaya çok güzel kilo vericem,ve hedefim bireyselde birincilik
yani bu benim istediğim bişiydi ,hiçte sürpriz olmadı…demekki isteyince,azmedince oluyomuşa.s
gelelim bu haftaki yaptıklarıma…bi kere kısa vadeli çözümler artık istemiyodum hayatımda
çünkü zamanında çok fazla şok diyet yaptım,ne kirazı,ne karpuzu,ne ayran aşı ,ne lahanası denemediğim diyet kalmadı:bbo:,ha kilo vermedimmi evet verdim ama fazlasıylada geri aldım:çok üzgünüm:
sonuçta sağlıklı beslenmeye kısacası monti yapmaya karar verdim,zaten uzun zamandır takip ediyodum monti linkini,takımdada başta aeben ablam olmak üzere yapan arkadaşlarımda vardı,onlar en büyük destekçim oldu saolsunlaropuyorumnanaktan
monti sayesinde yaptığım yanlışların ve kilo almama sebep olan şeylerin farkına vardım,karbonhidratlarla doymuş yağların bir arada tüketilmemesi gerektiği gibi,yani yumurta ve ekmek,yada etle pilav cıssslmaz:…her öğünüme salata ve yoğurt ekledim,ara öğünlerimi azalttım zaten buna çok ihtiyacımda olmadı,kalori kısıtlaması diye bişi yok montide,hergün 3 litre suyumu mutlaka içtim,akşam yemeğimi en geç 8 de bitirdim ve o saatten sonra bişi yemedim,birde ek olarak hergün 500 mekik çektim…çünkü iflah olmaz bi göbişim var
önümde hedefime ulaşmak için 3 ayım var..rabbim kısmet ederse 2 ekimde düğünüm olucak ve ben
“İSTEDİĞİM GELİNLİĞİN İÇİNDE HARİKA Bİ GELİN OLUCAMMM”
bir günlük menümüde paylaşayım
sabah aç karnına 1 elma
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
Lor peyniri,salatalık,domates,marul,maydonoz
Öğle
Et döner
Salata,ayran
Ara
1 kase kiraz
Akşam
1 tabak taze fasulye
Salata,yoğurt
Biliyorum çok uzattım ama ne yapalım her zaman 1.olmuyoz dimi.:sm_cool:.teşekkür etmek istediğim canlarım var,6.takımdaki bütün fıstıklar,başta aeben ablam,kaptanım nazlım,yumukum,kübram,elifim,nuromm..gözdemim,nazz om hepinize çok teşekkür ederim,a.s.a.s.vede monti linkindeki fıstıklar ,narin,ketum,irem,akrep,lacey vede yazılarını bi solukta okuduğum zilicimm iyiki varsınızŞenizŞeniz…bu arada kendimi hedef kiloma ulaşmış,ve başarı öyküsü yazıyo zannettim :roflol::roflol:ama oda olucak inş.yerimseniben
Az kalorili,bol hareketli sağlıklı günler hepinize….a.s.a.s.
kızlarrr paylaşım alanında gezinirken bakın ne buldum,bu benim 2010 daki bireyselde 1.olduğum hafta yaptığım paylaşım...gözlerim doldu yaaa,nazlım hatırladınmı o günleri
evet çok güzel günlerdi . çok güzel şeyler paylaştık acısıyla tatlısıyla ALLAH arkadaşlığımızı bozmasın İNŞALLAHİNŞALLAH o zamanki kadar azmimiz olur ve pes etmeyiz bu sefer . ben artık bebek istiyorum ve onun için zayıflamam lazım sporu arttırmam lazım . bu sefer başarıcam diyorum . şuanki görüntümden hiç ama hiç memnun değilim
kocaman amin nazlıcımaynen bende bebişten önce kilo vermek istiyorum,bakarsın birlikte hamiş kalırız ha nazlıcım
OLABİLİR CANIM İKİMİZDE 2010 YILINDA EVLENDİK BERABER BEBİŞTE YAPARIZ ALLAH nasip ederse ayyy süper olur varya . ben folikasit kullanmaya başladım şimdiden :13:
slm kızlar ben geldimmmoooo sayfalar akmış geçmiş çok sevindim canlarım bugun aerobık kursuna gıttım 1 saat 1 saatte yurudum oyy kendımı eve zor attım 1 saat şekerleme yaptım dınlendım vee geldım baktım 600 kl. yakmışım bugun inşlhh iyi sonuçlar alırım geçmişe bir bakım neler olmuş neler yazmış bızım fıstık hatunlar
evet canım budur
canım benim yaa sen bunu çoktan hakettin,nasıl olsa hep evinizdesiniz,eninde sonunda yanlız kalıcaksınız nazlıcım...gerçektende insanın kendi evi gibisi yok,ister yat ister kalk,ister çıplak gezohh karışanın yok...
canım kardeşinin düğünüde yaklaşmış,Allah bi ömür boyu mutlu etsin inş.sen ne yaptın kıyafet falan aldınmı
hesaplama zaten çok kolay tatlım,verdiğin kiloyu bi öncekine bölüp 100 ile çarpıyosun,böylece toplamda o hafta kilonun % kaçını verdiğini buluyosun
bence o hafta herkes kendi hesaplasın, alıntılayarak devam etsin,en son kaptanlar liste oluşturur zaten,hem böylece aramak zorundada kalmaz,en son paylaşımda toplu halde görülmüş olur
listenin son halinide takımca kontrol etmiş oluruz
ahh canım yaa senin kilonda olmak için neler vermezdim
verecek kilon azaldığı için böyle olması çok normal canım,hadi bakalım mezuniyete az kaldı
semacımm gözlerim yollarda kaldıohhh sporlarda yapılmış,missss
canım ben regl olucam ve çokk şişim,pek ümitli değilim cumadan
sağol neslihanım çok teşekkür ederim . elbise almadım canım çok aradım baktım ama istediğim gibi bişey bulamadım bende nişan kıyafetimi giymeye karar verdim .
Canim ben bu gramlarla biraz zor giderim gruptan. Hem senin boyun uzun sekerim bende 59 cokta zayif durmuyor.
kirazz_z kullanıcısından alıntı
tartıda gördüğüm rakam beni şok etti,aslında niye şaşırdımki,hiçbi çaba gösterdim,durmadan yedim ve sonuç facia
ama bugün dönüm noktam oldu,çok ağladım çok gözyaşı döktüm ama kararda verdim, 15 haftam var ve hedefim 63 kilo.sloganımda hazır "2 EKİMDE İSTEDİĞİM GELİNLİĞİN İÇİNDE HARİKA Bİ GELİN OLUCAMMM"
böyle yazmışım geçen hafta ..Cuma günü tutmaya başladığım kilo günlüğüme ve o gün kararımı vermiştim ben haftaya çok güzel kilo vericem,ve hedefim bireyselde birincilik
yani bu benim istediğim bişiydi ,hiçte sürpriz olmadı demekki isteyince,azmedince oluyomuşa.s
gelelim bu haftaki yaptıklarıma bi kere kısa vadeli çözümler artık istemiyodum hayatımda
çünkü zamanında çok fazla şok diyet yaptım,ne kirazı,ne karpuzu,ne ayran aşı ,ne lahanası denemediğim diyet kalmadı:bbo:,ha kilo vermedimmi evet verdim ama fazlasıylada geri aldım:çok üzgünüm:
sonuçta sağlıklı beslenmeye kısacası monti yapmaya karar verdim,zaten uzun zamandır takip ediyodum monti linkini,takımdada başta aeben ablam olmak üzere yapan arkadaşlarımda vardı,onlar en büyük destekçim oldu saolsunlaropuyorumnanaktan
monti sayesinde yaptığım yanlışların ve kilo almama sebep olan şeylerin farkına vardım,karbonhidratlarla doymuş yağların bir arada tüketilmemesi gerektiği gibi,yani yumurta ve ekmek,yada etle pilav cıssslmaz: her öğünüme salata ve yoğurt ekledim,ara öğünlerimi azalttım zaten buna çok ihtiyacımda olmadı,kalori kısıtlaması diye bişi yok montide,hergün 3 litre suyumu mutlaka içtim,akşam yemeğimi en geç 8 de bitirdim ve o saatten sonra bişi yemedim,birde ek olarak hergün 500 mekik çektim çünkü iflah olmaz bi göbişim var
önümde hedefime ulaşmak için 3 ayım var..rabbim kısmet ederse 2 ekimde düğünüm olucak ve ben
İSTEDİĞİM GELİNLİĞİN İÇİNDE HARİKA Bİ GELİN OLUCAMMM
bir günlük menümüde paylaşayım
sabah aç karnına 1 elma
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
Lor peyniri,salatalık,domates,marul,maydonoz
Öğle
Et döner
Salata,ayran
Ara
1 kase kiraz
Akşam
1 tabak taze fasulye
Salata,yoğurt
Biliyorum çok uzattım ama ne yapalım her zaman 1.olmuyoz dimi.:sm_cool:.teşekkür etmek istediğim canlarım var,6.takımdaki bütün fıstıklar,başta aeben ablam,kaptanım nazlım,yumukum,kübram,elifim,nuromm..gözdemim,nazz om hepinize çok teşekkür ederim,a.s.a.s.vede monti linkindeki fıstıklar ,narin,ketum,irem,akrep,lacey vede yazılarını bi solukta okuduğum zilicimm iyiki varsınızŞenizŞeniz bu arada kendimi hedef kiloma ulaşmış,ve başarı öyküsü yazıyo zannettim :roflol::roflol:ama oda olucak inş.yerimseniben
Az kalorili,bol hareketli sağlıklı günler hepinize .a.s.a.s.
kızlarrr paylaşım alanında gezinirken bakın ne buldum,bu benim 2010 daki bireyselde 1.olduğum hafta yaptığım paylaşım...gözlerim doldu yaaa,nazlım hatırladınmı o günleri
Canim simdide cok azimlisin kisa surede istedigin kiloya ulasacagina inaniyorum sonrada gelsin bebis:)) ondada kontrollu bir sekilde kilo alirsan tam olur. Tabi benim gibi emzirme doneminde sut olsun diye tozutmamak lazim:)) mevlam isteyen herkese sana, nazliya, spirocet e, sebneme de versin bebis Amin. Bizim grupta ne cok bebis isteyen varmis yaww.
ayy canım yaa ne uzunu,1,58 im ben bildiğin bodur tavuk işte
düşüncesi bile çok güzel dimiartık etraftanda baskı gelmeye başladı bende bi ara kullandım folikasit ama şimdi kullanmıyorum,
en azından bi 15 kg vermem lazım...benim durumum çok vahim nazlım
Canim aklimda 1.65 gibi bir rakam kalmisti belki resimlerinde uzun gelmissindir gozume. Kiz bende bodur tavugum ozaman aynen 1.58 im bir ara plates yapmistim bir kac santim uzasin diye ama olmadi:))
Semacim cok azimlisin Masallah
Sagol canim anladim.
Canim ben bu gramlarla biraz zor giderim gruptan. Hem senin boyun uzun sekerim bende 59 cokta zayif durmuyor.
Hala nisan kiyafeni giyebiliyormusun ne guzel)
bende baskılar çoktan başlamıştı şimdi artmaya başladı kendi evinede çıktın hadi artık diyolar benimde vermem gereken çok kilo var neslihan
inş.birlikte yine vericez nazlıcım...hayırlısı olsun,inş.Rabbim çok bekletmez...bende 1 sene sonra evlenen arkadaşlarım şimdi hamile,bizede tembel diyolar bu arada
ooo benden 2 sene sonra evlenen arkadaşım 2. ye hamile annem diyor hep siz bu gezmeye zor çocuk yaparsınız diye
aynen valla bizede öyle diyolar,çok geziyomuşuz,iyide bu fırsatı bi daha nasıl bulucaz dimi
valla canım bi ara bu baskılarla hevese gelmiştik,tamam dedik,korunmayalım artık,3-4 ay denedik ama tutmadıhayal kırıklığına uğramakta çok kötü oluyo,insan zannediyoki ilk ay hemen olucak
demekki vakti zamanı varmış,hayırlısı olsun diyorum artık,çok stresde etkiliyomuş...
ya varya benimde sanki hemen hamile kalıcam gibi biz 2 ay oluyor korunmayı bırakalı geçen ay bişey yoktu bu ayda kısmet artık
hayırlısı olsun nazlıcımyaşıda düşününce çokta ertelememek gerekiyo aslında
ben kontroller için doktora gitmiştim,herşeyim normal çıkmıştı ama dr.1 sene denemelisiniz demişti,şu anda hamile olan arkadaşım korunmasız 6.ayında hamiş kaldı
birazda nasip kısmet işte....
doğru canım ALLAH hazırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin . aslında kilo vermeden korunmayı bırakmak istemiyordum ama ya geç olursa fazla ertelemek istemedim nedenseALLAH kucağımızı boş bırakmasın İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?