Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben bilmiyordum bir ara merak edip heryere girdiydim ama sanki orda da buraya herkes yazamaz grup kaptanı olacaksın gibi şeyler okumuştum. sonrada hiç bir yere girmedim grubumdan başka, okunacak bir yer varsa gireyim. bazen okuyorum ama cevap yazma hakkımız yok diye düşündüğümden yazmadım da karışmadım da ben ilgilenirim bakılacak bir yer varsa...

canim genelde kaptanlar yaziyor belki orda ama üyelerin yazmaya hakki yok gibi birsey söz konusu degil,her zaman her konuda görüs bildirebilrisniz

ben hesaplamayı anladım gibi... paylaştığınız hesaplamalardan kendim hesap mak. ile çözebildiğim kadar, sadece tüm takım ort. nasıl aldınız anlamadım (ort. sıfır yada izindekilerde katılacakmı??) bunların yazılı olduğu biryer varsa okuyayım zaten her dk hesap mak. masada oturuyorum hesaplayıveririm 2 dk :)

canim anlatayim hemen

bu hafta aldigin/ verdigin kiloyu gecen haftaki kilona bölüyxorsun ve cikan sonucuda 100 le carpiyorsun..
eger kilo aldiysan cikan sonucun basina - koyuyorsun

toplamin hesaplanmasi icnde her üyenin yüzdesini topluyorsun,kilo aln varsa toplama yaparken kilo alanin yüzdesinin basina - koyarak topluyorsun cikan sonucu takimdaki kisi sayisina bölüyorsun..

kisinin kendi yüzdesini hesaplamaya örnek

mesela gecen hafta 83 kiloydun bu hafta 1 kilo verdin

1/83*100=1,2048... cikiyor biz bunu 1,2 olarak yaziyoruz olurda 2 nin yanndaki rakam 5 cikarsa yuvarlama yapip 1,3 olarak yaziyoruz

ben oglumu almaya gidiyorum,dönünce yemekti ,cartti curttu ugrayamam belki :)

mumucumda yazmış zaten edacım cevap yazma hakkı yok diye bişey olamaz,ama yazılmasada okunmasında fayda var diye düşünüyorum,sonuçta orda takımları ilgilendiren şeyler yazıyo,herkesin bilgi sahibi olması gerekiyo bence...sonra diğer takımların durumları,kim daha çok kg verdi, bireyseldeki 1.nin paylaşımıda burada yapılıyo,yani her açıdan direk yarışmacıları ilgilendiren bi durum

İNŞALLAH daha aktif oluruz sayfalar dolar taşar . genelde akşam daha fazla giren oluyor sanırım .

ayy inş.nazlıcım...akşamlarıda eskiden fazlaydı ama şimdi yine sessiz

canim genelde kaptanlar yaziyor belki orda ama üyelerin yazmaya hakki yok gibi birsey söz konusu degil,her zaman her konuda görüs bildirebilrisniz

görevleri de 1 er hafta olarak paylaştırsan mesela hepimize bu olabilir mi? şimdi mesela ben tüm görevleri alabilecek durumdayım ama olurda bir aksilik çıkarsa (hayatım net oturmuş değil kızlar napayım rezil olmamak için alamıyorum ama onun yerine biz sana gönüllü olsak bu hafta ben alayım mesela hesaplamayı.... mesela öbür hafta forum takiplerini ben yapayım. bir sonraki hafta güncel diyet haberlerini takip edelim. mesela bunları sırayla yapsak alışırız da belkide hepimizde her daim yaparız ama şimdi bana bile zor geliyor. annemle kaplıcaya gideceğiz olurda vaktim olmazsa her yere bakabilirmiyim??? birde tamamen 1 kişiye kalmasın gönüllü olalım... kaptanın işide sadece kontrol olsun. listeyi yapan kim görevlendirsin, forumlar takipte mi? diyetler sonucu kilo veren alanı bile 1 kişi takip edebilir. mesela yarışa başladık her yarış yapan grubun 1 takipçisi olsun bunlar ne yediler ne içtiler neden başarılı yada başarısız oldular biri sonuç çıkarsın... hepimiz yaşıyoruz yoğunuz böyle parça parça görev alırda (özellikle gönüllü ama gruptaki herkes yapacak şekilde) sonra farketmeden hepimiz öğreniriz. burda hep beraberiz bence kaynaştık kimsenin kimseye göre fazla emek harcamaması lazım hepimiz aynı amaç için burdayız... hani büyük konuşup şöyle böyle yaparız demek var içimde ama bende ne zaman birşey desem başıma birşey gelir korkumdan diyemiyorum. yarın kaplıcaya gideceğim. wireless varmış laptopu da götüreceğim. bir pürüz çıkmazsa sadece annemle ben birde net çok boş zamanım olacak seve seve forum takibi, hesaplaması...vs gibi şeyleri yapabilirim :)

edacım bunları düşünmen bile çokk güzel,zaten hemen bi düzen oturacak diye bişey yok,zamanla olucak herşey...bende herkesin sorumluluk almasından yanayım...bide geçmiş okunmuyo maalesef...en son kendi yazdığından itibaren okumalı herkes ki diğer yarışmacıların durumundan haberdar olsun,yoksa kopukluk oluyor

mesela ben burda takım ort. aldım. 0,17+0,16+0+0+0-1,46+1,37+0-0,3-0,52+1,43/11 = 0,077 =0,1 bumudur yani??????

kahvemi içtim geldim,hala kimseler yok,bi ara aşağısı kalabalıktı ama yazmadan çıkmışlar

nazlımm nasıl gidiyor canım,evinde yanlız vakit geçirebiliyomusun

iyiyim canım çok şükür . valla neslihancığım eşimle şöyle rahat oturup ayağımızı uzatıp tv izlediğimiz bir günü hatırlamıyorum taşındığımızdan beri ya biz bir yerlere davet ediliyoruz davetli olmadığımız günlerde mutlaka birileri geliyor . sanırım bu bayramdan sonraya kadar böyle devam edecek haftaya cumartesi kız kardeşimin düğünü var . şehir dışından falan gelenler olacak . ama herşeye rağmen çok güzel bir duygu kendine ait evinin olması rahat rahat hareket edebilmen kendi misafirlerini rahat rahat ağırlamak zaman sorununun olmaması onun için bu yoğunluk ve yorgunluklardan bile keyif alıyorum

Bence boyle bur kural gerekliydi. Hesaplamaya baktim anladim sanirim kizimi uyutup saglam kadayla bakcam diger sayfaya ve hesaplamaya. Ilk bildirim yapan kisi sadece kendininkini hesaplayip birakiyormu yoksa ilaveten takimdaki diger kislerin gecen haftaki kilolarini da yazip liste olusturuyormu?

Selam herkese fistiklar cumaya az kaldi insallah bu sefer goze gorunen bir kilo verebilirim. Kilom ya sabit kaliyor yada gram gram gidiyor.
Kahvaltimi yaptim bugun evdeyim ve bir suru is beni bekliyor bende sevinmistim evdeyim diye( neyse zaten hava soguk ve yagmurlu disari cikmaktan iyidir degilmi temizlik yapmak.

slm kızlar ben geldimmmoooo sayfalar akmış geçmiş çok sevindim canlarım bugun aerobık kursuna gıttım 1 saat 1 saatte yurudum oyy kendımı eve zor attım 1 saat şekerleme yaptım dınlendım vee geldım baktım 600 kl. yakmışım bugun inşlhh iyi sonuçlar alırım geçmişe bir bakım neler olmuş neler yazmış bızım fıstık hatunlar

mesela ben burda takım ort. aldım. 0,17+0,16+0+0+0-1,46+1,37+0-0,3-0,52+1,43/11 = 0,077 =0,1 bumudur yani??????

evet canım budur

canım benim yaa sen bunu çoktan hakettin,nasıl olsa hep evinizdesiniz,eninde sonunda yanlız kalıcaksınız nazlıcım...gerçektende insanın kendi evi gibisi yok,ister yat ister kalk,ister çıplak gezohh karışanın yok...

canım kardeşinin düğünüde yaklaşmış,Allah bi ömür boyu mutlu etsin inş.sen ne yaptın kıyafet falan aldınmı

hesaplama zaten çok kolay tatlım,verdiğin kiloyu bi öncekine bölüp 100 ile çarpıyosun,böylece toplamda o hafta kilonun % kaçını verdiğini buluyosun

bence o hafta herkes kendi hesaplasın, alıntılayarak devam etsin,en son kaptanlar liste oluşturur zaten,hem böylece aramak zorundada kalmaz,en son paylaşımda toplu halde görülmüş olur

listenin son halinide takımca kontrol etmiş oluruz

ahh canım yaa senin kilonda olmak için neler vermezdim

verecek kilon azaldığı için böyle olması çok normal canım,hadi bakalım mezuniyete az kaldı

semacımm gözlerim yollarda kaldıohhh sporlarda yapılmış,missss

canım ben regl olucam ve çokk şişim,pek ümitli değilim cumadan

sağol neslihanım çok teşekkür ederim . elbise almadım canım çok aradım baktım ama istediğim gibi bişey bulamadım bende nişan kıyafetimi giymeye karar verdim .

sağol neslihanım çok teşekkür ederim . elbise almadım canım çok aradım baktım ama istediğim gibi bişey bulamadım bende nişan kıyafetimi giymeye karar verdim .

hımm kırmızıydı dimi...bence gayet hoş canım,hem sanada çok yakışmıştı

kirazz_z kullanıcısından alıntı
“tartıda gördüğüm rakam beni şok etti,aslında niye şaşırdımki,hiçbi çaba gösterdim,durmadan yedim ve sonuç facia
ama bugün dönüm noktam oldu,çok ağladım çok gözyaşı döktüm ama kararda verdim, 15 haftam var ve hedefim 63 kilo.sloganımda hazır "2 EKİMDE İSTEDİĞİM GELİNLİĞİN İÇİNDE HARİKA Bİ GELİN OLUCAMMM"

böyle yazmışım geçen hafta ..Cuma günü tutmaya başladığım kilo günlüğüme…ve o gün kararımı vermiştim…ben haftaya çok güzel kilo vericem,ve hedefim bireyselde birincilik
yani bu benim istediğim bişiydi ,hiçte sürpriz olmadı…demekki isteyince,azmedince oluyomuşa.s

gelelim bu haftaki yaptıklarıma…bi kere kısa vadeli çözümler artık istemiyodum hayatımda
çünkü zamanında çok fazla şok diyet yaptım,ne kirazı,ne karpuzu,ne ayran aşı ,ne lahanası denemediğim diyet kalmadı:bbo:,ha kilo vermedimmi evet verdim ama fazlasıylada geri aldım:çok üzgünüm:

sonuçta sağlıklı beslenmeye kısacası monti yapmaya karar verdim,zaten uzun zamandır takip ediyodum monti linkini,takımdada başta aeben ablam olmak üzere yapan arkadaşlarımda vardı,onlar en büyük destekçim oldu saolsunlaropuyorumnanaktan

monti sayesinde yaptığım yanlışların ve kilo almama sebep olan şeylerin farkına vardım,karbonhidratlarla doymuş yağların bir arada tüketilmemesi gerektiği gibi,yani yumurta ve ekmek,yada etle pilav cıssslmaz:…her öğünüme salata ve yoğurt ekledim,ara öğünlerimi azalttım zaten buna çok ihtiyacımda olmadı,kalori kısıtlaması diye bişi yok montide,hergün 3 litre suyumu mutlaka içtim,akşam yemeğimi en geç 8 de bitirdim ve o saatten sonra bişi yemedim,birde ek olarak hergün 500 mekik çektim…çünkü iflah olmaz bi göbişim var

önümde hedefime ulaşmak için 3 ayım var..rabbim kısmet ederse 2 ekimde düğünüm olucak ve ben
“İSTEDİĞİM GELİNLİĞİN İÇİNDE HARİKA Bİ GELİN OLUCAMMM”

bir günlük menümüde paylaşayım
sabah aç karnına 1 elma
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
Lor peyniri,salatalık,domates,marul,maydonoz

Öğle
Et döner
Salata,ayran

Ara
1 kase kiraz

Akşam
1 tabak taze fasulye
Salata,yoğurt

Biliyorum çok uzattım ama ne yapalım her zaman 1.olmuyoz dimi.:sm_cool:.teşekkür etmek istediğim canlarım var,6.takımdaki bütün fıstıklar,başta aeben ablam,kaptanım nazlım,yumukum,kübram,elifim,nuromm..gözdemim,nazz om hepinize çok teşekkür ederim,a.s.a.s.vede monti linkindeki fıstıklar ,narin,ketum,irem,akrep,lacey vede yazılarını bi solukta okuduğum zilicimm iyiki varsınızŞenizŞeniz…bu arada kendimi hedef kiloma ulaşmış,ve başarı öyküsü yazıyo zannettim :roflol::roflol:ama oda olucak inş.yerimseniben

Az kalorili,bol hareketli sağlıklı günler hepinize….a.s.a.s.

kızlarrr paylaşım alanında gezinirken bakın ne buldum,bu benim 2010 daki bireyselde 1.olduğum hafta yaptığım paylaşım...gözlerim doldu yaaa,nazlım hatırladınmı o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…