günaydın kızlar...gerçi pek kimse gelmemiş,ama olmuyo böyleebi kaç kişi yazıp çıkıyo,hani sadece menü yazmaklada iş bitmiyo,biraz paylaşım lütfen
motive için bu şart
birde bilmiyorum takımdan kaç kişi takip ediyo ama paylaşım alanını mutlaka okuyalım kızlar...sadece kaptana iş kalmasın
bende 6.takımdan kalma alışkanlık galiba buraya gelmeden ilk oraya bakıyorum aeben ablamız takımdaki herkese mutlaka söylerdi paylaşım alanını okuyun diye
ins canim,malesef öyle,2 gün toparlasak 3.gün dagiliyoruz
ben bilmiyordum bir ara merak edip heryere girdiydim ama sanki orda da buraya herkes yazamaz grup kaptanı olacaksın gibi şeyler okumuştum. sonrada hiç bir yere girmedim grubumdan başka, okunacak bir yer varsa gireyim. bazen okuyorum ama cevap yazma hakkımız yok diye düşündüğümden yazmadım da karışmadım da ben ilgilenirim bakılacak bir yer varsa...
1.takim üyelerinin dikkatine
kizlar bu haftadan itibaren yeni ( aslinda olmasi gerken) uygulamya geciyoruz..
kilo bildirimleri yapilirken ,kim kilosunu bildiriyorsa en son bildiren kisiden listeyi alintilayip isminin karsina kilosunu yazip hesaplamayi yapiyor,böyle 2 kisinin üzerinden yük kalkmis ve herkes kendi sorumlulugunu almis oluyor,hesaplamayi ögrenmek cok basit korkmayin :) paylasim alaninda problemler var okumadiginiz icin bilmyorsunuz,püsküüt gitmesin diye bir kac sorumluluk aldim her tarafla ilgilenmke fazla gelicek o yüzden en azindan herkes kendi sorumlulgunu alsin lütfen..
olurda ben gelemem haberde veremem aksilik bu ya t-n olmaz kim paylasak listeyi hesaplamayi yapacak,herkesin bu isi bilmesi gerekiyor.takimda bir kiside kalsa bu isi bilip listeyi paylasima tasiyabilmesi gerekli..
buda 1.takimin yeni kurali.
itirazi olan varmi??
ben hesaplamayı anladım gibi... paylaştığınız hesaplamalardan kendim hesap mak. ile çözebildiğim kadar, sadece tüm takım ort. nasıl aldınız anlamadım (ort. sıfır yada izindekilerde katılacakmı??) bunların yazılı olduğu biryer varsa okuyayım zaten her dk hesap mak. masada oturuyorum hesaplayıveririm 2 dk :)
ben bilmiyordum bir ara merak edip heryere girdiydim ama sanki orda da buraya herkes yazamaz grup kaptanı olacaksın gibi şeyler okumuştum. sonrada hiç bir yere girmedim grubumdan başka, okunacak bir yer varsa gireyim. bazen okuyorum ama cevap yazma hakkımız yok diye düşündüğümden yazmadım da karışmadım da ben ilgilenirim bakılacak bir yer varsa...
İNŞALLAH daha aktif oluruz sayfalar dolar taşar . genelde akşam daha fazla giren oluyor sanırım .
canim genelde kaptanlar yaziyor belki orda ama üyelerin yazmaya hakki yok gibi birsey söz konusu degil,her zaman her konuda görüs bildirebilrisniz
görevleri de 1 er hafta olarak paylaştırsan mesela hepimize bu olabilir mi? şimdi mesela ben tüm görevleri alabilecek durumdayım ama olurda bir aksilik çıkarsa (hayatım net oturmuş değil kızlar napayımrezil olmamak için alamıyorum ama onun yerine biz sana gönüllü olsak bu hafta ben alayım mesela hesaplamayı.... mesela öbür hafta forum takiplerini ben yapayım. bir sonraki hafta güncel diyet haberlerini takip edelim. mesela bunları sırayla yapsak alışırız da belkide hepimizde her daim yaparız ama şimdi bana bile zor geliyor. annemle kaplıcaya gideceğiz olurda vaktim olmazsa her yere bakabilirmiyim??? birde tamamen 1 kişiye kalmasın gönüllü olalım... kaptanın işide sadece kontrol olsun. listeyi yapan kim görevlendirsin, forumlar takipte mi? diyetler sonucu kilo veren alanı bile 1 kişi takip edebilir. mesela yarışa başladık her yarış yapan grubun 1 takipçisi olsun bunlar ne yediler ne içtiler neden başarılı yada başarısız oldular biri sonuç çıkarsın... hepimiz yaşıyoruz yoğunuz böyle parça parça görev alırda (özellikle gönüllü ama gruptaki herkes yapacak şekilde) sonra farketmeden hepimiz öğreniriz. burda hep beraberiz bence kaynaştık kimsenin kimseye göre fazla emek harcamaması lazım hepimiz aynı amaç için burdayız... hani büyük konuşup şöyle böyle yaparız demek var içimde ama bende ne zaman birşey desem başıma birşey gelir korkumdan diyemiyorum. yarın kaplıcaya gideceğim. wireless varmış laptopu da götüreceğim. bir pürüz çıkmazsa sadece annemle ben birde net çok boş zamanım olacak seve seve forum takibi, hesaplaması...vs gibi şeyleri yapabilirim :)
***1. TAKIM 276. ETAP** ETAP 7.SI
sapphiree (59.6/059.5/0.1/%0.17)
sebnemguducu (60.8/60.7/0.1/%0.16)bu hafta izine ayriliyor
MuMu85(73.5/73.5/0/%0)
spirochet(86.5/86.5/0/%0)
milkshakem (56.8/56.8/0/%0)Kilo bildirmedi
bilgililgili(75.3/76.4/-1.1/%-1,46)
sekerskiz67(73/72/1/%1.37)
hepbera(63/63/0/%0)
amancia(78.4/) PAylasim yapmadigindan diskalifiye
T_N (79,2/85.7/-0.24/%-0.30)251.Etapda ayrilan üye geri döndü,kilosu 25 e bölündü
Naz(58.7/66.3/-0.30/%-0.52 )251.Etapda ayrilan üye geri döndü,kilosu 25 e bölündü
fitsema (83.7/82.5/1.2/%1.43 )Yeni üye,hedef 65,84 kiloyla 14.09 da katildi
1. TAKIM ORTALAMASI: 0.1%
şebnemcim bu geçen haftanın listesi...yani zaten izinli yazıyo,bu hafta yazmaya gerek yok,izinden döndüğünde tekrar eklenip izinden döndü yazılacak,okey
kahvemi içtim geldim,hala kimseler yok,bi ara aşağısı kalabalıktı ama yazmadan çıkmışlar
nazlımm nasıl gidiyor canım,evinde yanlız vakit geçirebiliyomusun
1.takim üyelerinin dikkatine
kizlar bu haftadan itibaren yeni ( aslinda olmasi gerken) uygulamya geciyoruz..
kilo bildirimleri yapilirken ,kim kilosunu bildiriyorsa en son bildiren kisiden listeyi alintilayip isminin karsina kilosunu yazip hesaplamayi yapiyor,böyle 2 kisinin üzerinden yük kalkmis ve herkes kendi sorumlulugunu almis oluyor,hesaplamayi ögrenmek cok basit korkmayin :) paylasim alaninda problemler var okumadiginiz icin bilmyorsunuz,püsküüt gitmesin diye bir kac sorumluluk aldim her tarafla ilgilenmke fazla gelicek o yüzden en azindan herkes kendi sorumlulgunu alsin lütfen..
olurda ben gelemem haberde veremem aksilik bu ya t-n olmaz kim paylasak listeyi hesaplamayi yapacak,herkesin bu isi bilmesi gerekiyor.takimda bir kiside kalsa bu isi bilip listeyi paylasima tasiyabilmesi gerekli..
buda 1.takimin yeni kurali.
itirazi olan varmi??
mesela ben burda takım ort. aldım. 0,17+0,16+0+0+0-1,46+1,37+0-0,3-0,52+1,43/11 = 0,077 =0,1 bumudur yani??????
iyiyim canım çok şükür . valla neslihancığım eşimle şöyle rahat oturup ayağımızı uzatıp tv izlediğimiz bir günü hatırlamıyorum taşındığımızdan beriya biz bir yerlere davet ediliyoruz davetli olmadığımız günlerde mutlaka birileri geliyor . sanırım bu bayramdan sonraya kadar böyle devam edecek haftaya cumartesi kız kardeşimin düğünü var . şehir dışından falan gelenler olacak . ama herşeye rağmen çok güzel bir duygu kendine ait evinin olması rahat rahat hareket edebilmen kendi misafirlerini rahat rahat ağırlamak zaman sorununun olmaması onun için bu yoğunluk ve yorgunluklardan bile keyif alıyorum
Bence boyle bur kural gerekliydi. Hesaplamaya baktim anladim sanirim kizimi uyutup saglam kadayla bakcam diger sayfaya ve hesaplamaya. Ilk bildirim yapan kisi sadece kendininkini hesaplayip birakiyormu yoksa ilaveten takimdaki diger kislerin gecen haftaki kilolarini da yazip liste olusturuyormu?
Selam herkese fistiklar cumaya az kaldi insallah bu sefer goze gorunen bir kilo verebilirim. Kilom ya sabit kaliyor yada gram gram gidiyor.
Kahvaltimi yaptim bugun evdeyim ve bir suru is beni bekliyor bende sevinmistim evdeyim diye( neyse zaten hava soguk ve yagmurlu disari cikmaktan iyidir degilmi temizlik yapmak.
slm kızlar ben geldimmmoooo sayfalar akmış geçmiş çok sevindim canlarım bugun aerobık kursuna gıttım 1 saat 1 saatte yurudum oyy kendımı eve zor attım 1 saat şekerleme yaptım dınlendım vee geldım baktım 600 kl. yakmışım bugun inşlhh iyi sonuçlar alırım geçmişe bir bakım neler olmuş neler yazmış bızım fıstık hatunlar
evet canım budur
canım benim yaa sen bunu çoktan hakettin,nasıl olsa hep evinizdesiniz,eninde sonunda yanlız kalıcaksınız nazlıcım...gerçektende insanın kendi evi gibisi yok,ister yat ister kalk,ister çıplak gezohh karışanın yok...
canım kardeşinin düğünüde yaklaşmış,Allah bi ömür boyu mutlu etsin inş.sen ne yaptın kıyafet falan aldınmı
hesaplama zaten çok kolay tatlım,verdiğin kiloyu bi öncekine bölüp 100 ile çarpıyosun,böylece toplamda o hafta kilonun % kaçını verdiğini buluyosun
bence o hafta herkes kendi hesaplasın, alıntılayarak devam etsin,en son kaptanlar liste oluşturur zaten,hem böylece aramak zorundada kalmaz,en son paylaşımda toplu halde görülmüş olur
listenin son halinide takımca kontrol etmiş oluruz
sağol neslihanım çok teşekkür ederim . elbise almadım canım çok aradım baktım ama istediğim gibi bişey bulamadım bende nişan kıyafetimi giymeye karar verdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?