Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Iyi geceler kizlar insallah gununuz bol kalori harcayarak gecmistir. Ben bugun kahvaltida
iki yumurtali omlet
peynir
domates
zeytin
salatalik
ceviz

Oglen
Et doner
Ceviz

Aksam
Corba

Yesil cay ve sporla gunu kapattim.

Kızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?

günaydın kızlar,

annem geldi dün gezdirdim. yemeğe gidelim dedi. bişeyler yedirip çıkardım acıkmadığı için sinemaya girdik yanlız mısır yedim çıktıktan sonrada bardakta mısır istedi ben yiyemem dedim iyi sen yemiyorsan bende yemiyim dedi kendime de aldım küçük boyundan neyse en azından yemek yemedik dışarda bol bol da yürüdüm. onu oturttum alışveriş merkezinde ben boyuna yürüdüm :) bugün beni geç almaya geldiler gelene kadar da yürüdüm regl de olduğum için yürürsem belki iyi gelir yarın annemle kaplıcaya gidiyoruz belki sıcak su sıkılaşmaya da iyi gelir... dünkü abartı menümü de yazayım

[1] Fıstık 1 AVUÇ 150
[2] Lavaş 0.5 ADET 50
[3] Kuzu Kebap 0.3 PORSİYON 136.5
[4] Yürümek (Asfalt) 30 dak 206.4
[5] Patlamış Mısır (yağda) 50 gr 290
[6] Haşlanmış Mısır 1 BARDAK 180
[7] közlenmiş patlıcan 2 adet 56
[8] Lahmacun 2 ADET 500
[9] Bitter Çikolata 2 PARÇA(kare) 55
[10] İncir (taze) 30 gr 23.4
[11] Yürümek (Asfalt) 30 dak 206.4
[12] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 10 dak 70.52
[13] peynirli simit 1 adet 435
Toplam : 1392.58 kal.

aşağıda yazılanlar püsküütün yazısı ben kendimide gördüm yazdıklarında haklı aslında ama biz gitme çözüm bulalım dedik yanlış anladı oda kalmak istiyo emeğe saygı olsun istiyo lütfen okuyalım..

Arkadaşlar konuya dair yazdığım mesajlarda ortak bir anlatım vardı.
Ayırdığım zamandan yakınmadım hiçbir zaman. Haftada toplam 1-2 saat ayırmayı hiç önemsemiyorum çünkü.
Benim için konu; yazdığım etap değerlendirmesi mesajının, dolayısı ile sorduğum soruların okunması ve cevaplanması.
Beklerdim ki; biriniz bunu fark etsin ve mesajlarımın okunabilirğini sağlamak için bir çözüm önersin.
Yoksa; şunu yapalım ama benim vaktim yok demenin kimseye bir faydası olmaz.

Yarın, ameliyat sonrasında iyi haberlerle geleceğime inanmak istiyorum. Geldiğimde bununla ilgili bir çözüm görürsem ne ala...

Bilmem anlatabildim mi?

şimdi fikri olan yada olmayan herkes lütfen paylaşım alanına gitsin bişiler bulmaya çalışsın arkadaşlar yarışma elden gidiyo hadi kızlar uyanın artık.

günaydin kizlar,bugün cok üsendim doktora gitmeyi yarina erteledim :)

kimsecikler yok ,hayirdir ne oluyo ben listeden ayrildim diye bi yere gitmedim burdayim ona göre yani :)

ca-cansu en son ctesi yazmissin tamda takima girecegin hafta mhic olmadi bu

milsakem sende en son ptesi yazmissin,hergün paylaism kuralnii unutmayalim lütfen ,gözüm üstünüzde ona göre

isi gücü olan önceden haber verip bi kac gün izin alabilir takim icinde ama böyle haber vermeden ortadan kaybolmayin

günaydın kızlar...gerçi pek kimse gelmemiş,ama olmuyo böyleebi kaç kişi yazıp çıkıyo,hani sadece menü yazmaklada iş bitmiyo,biraz paylaşım lütfen

motive için bu şart

birde bilmiyorum takımdan kaç kişi takip ediyo ama paylaşım alanını mutlaka okuyalım kızlar...sadece kaptana iş kalmasın

bende 6.takımdan kalma alışkanlık galiba buraya gelmeden ilk oraya bakıyorum aeben ablamız takımdaki herkese mutlaka söylerdi paylaşım alanını okuyun diye

öyle canim,herkesin okumasi gerekli ama iste saglanamiyor bir türlü istikrar ,ben daha yeni oturttum bildirim ve paylasim olayini öbür tarafla ilgilenmeye halim kalmadi :)

öyle canim,herkesin okumasi gerekli ama iste saglanamiyor bir türlü istikrar ,ben daha yeni oturttum bildirim ve paylasim olayini öbür tarafla ilgilenmeye halim kalmadi :)

sende haklısın canım,inş.zamanla oturacaktır

1.takim üyelerinin dikkatine

kizlar bu haftadan itibaren yeni ( aslinda olmasi gerken) uygulamya geciyoruz..

kilo bildirimleri yapilirken ,kim kilosunu bildiriyorsa en son bildiren kisiden listeyi alintilayip isminin karsina kilosunu yazip hesaplamayi yapiyor,böyle 2 kisinin üzerinden yük kalkmis ve herkes kendi sorumlulugunu almis oluyor,hesaplamayi ögrenmek cok basit korkmayin :) paylasim alaninda problemler var okumadiginiz icin bilmyorsunuz,püsküüt gitmesin diye bir kac sorumluluk aldim her tarafla ilgilenmke fazla gelicek o yüzden en azindan herkes kendi sorumlulgunu alsin lütfen..

olurda ben gelemem haberde veremem aksilik bu ya t-n olmaz kim paylasak listeyi hesaplamayi yapacak,herkesin bu isi bilmesi gerekiyor.takimda bir kiside kalsa bu isi bilip listeyi paylasima tasiyabilmesi gerekli..

buda 1.takimin yeni kurali.

itirazi olan varmi??

bu arada ben bugün kendimi patlayacak gibi hissediyorum,reglim yaklaştı,ama erken olucam galiba,inş.cumayı etkilemez:18::18:

canım yaa hislerime tercüman olmuşsun,bende aynı şeyi yazacaktım,takımdaki herkes hesaplamayı bilmek zorunda diye,dediğin gibi aksilikler olabilir,o yüzden takımdaki herkesin bu liste işini yapması gerekiyo

bide mumucum hep unutuyorum kardeş takım uygulaması devam ediyormu,bizimki hangi takım,ben cuma günü liste paylaşan göremedim de

canim sözde devam ediyo ama uygulayan yok,bizimkisi 2.takim ilk kaptan oldugumda bir kac kez liste götürdüm,onlardan gelmeyince bende gimtedim daha,he ilgilenilmedi hayir ilgilendiler ama ne bileyim iste :)

benden yana tamamdır mumu ben hesaplayıp koyarım listeye kilomu . nasılsın bu arada elin nasıl oldu canım

slm kıscelrr

1.öğün
1 sımıt 1 cay

2.oğun
pilav ustu kuru fasulye:)

kahvemi içtim geldim,hala kimseler yok,bi ara aşağısı kalabalıktı ama yazmadan çıkmışlar

nazlımm nasıl gidiyor canım,evinde yanlız vakit geçirebiliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…