• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hepinize günaydin kizlar,sabah oglumu doktora götürdüm,öksürüyo yine artmaya basladi cok sükür cigerleri temiz soguk alginligi ,doktor haftaya kadar öksürügü gecmesse gel dedi inhalirin ( türkcesi ne bunun ya :) verecekmis ,bugünde arakdasinin dogum günü var hediyesi paketli bekliyo simdi nasil dersin bu cocuga gidemssin diye mecbur götürcem ins kötülemez.ondan sonra ufakligi kresden alip eve gelicem,esim yetisemesse tekrardan oglumu dogum gününden almaya gidicem ,yarin gine vurulmaya gidicem,heh gelde diyet yap bu yogunlukta :))

neslicim bıtanem vallahı gıttı motıve falan kalmaıd dun aksma ben de :) :)
dıyetısyene gıdıcem kesın kafaya koydum.keşke keşke aynı ilde aynı ofıste aynı apartmanda olsaydık canım arkadasım benım ne cok ısterdımm :16::16::16:.esraylada konustuk bugun oda bı toparlanalım yettı canımıza dıyo .bı lıste hazırlıcak en azından bıdahakı aya kadar ona uyucaz snr dıyetısyeene gıdıcez kısmetse

bak ne güzel en azından bişeylere karar vermişsin,tabi hazırlayın bi liste,benim menülerimede bakabilirisn,diyetisyenin verdiklerine göre yiyorum...ama kesinlikle uzman birinden yardım almakta çok işe yarıyo,mesela her hafta tartılcak olmak acaip motive ediyo:34::34:

bizde fazla yoğunluk yok canım . bende bakıyorum kimsecikler yok okuyup çıkıyorum .senin nasıl gidiyor diyet:16:

valla nazlıcım ben yoğunluğa razıyımda bizde gerginlik hat safhada,işler pek iyi değil,hergün nakit sıkıntısı,alacaklılar,patronun tavırları....bazen gelmek isyemiyorum,tek iyi yanı arkadaş ortamımız çok iyi
canım diyette çok şükür iyi gidiyor,tekrar motive oldum...hem bu sefer acele etmicem,çocuk düşünceside biraz rafa kalktı gibi,bakalım kısmet:34:
kızlar yulaf kepeği kullanan varmı ben faydalarını okudum ve kullanmaya kara verdim.benim et ve yumurtayla aram iyi degil protoin yönunden çok zengınmış ayrıca hipotroide iyi geliyormuş .....

.

dukan yaparken hergün 2 kaşık kullanıyodum,hala evde var,geçen pırasa mücveri yaparken içine un yerine kepeği koydum daha güzel oldu...

kahvaltıda peynirli krep falan yapabilirsin,yada tost makinesinde waffle gibi yapıp sonra arasına peynir al sana miss gibi sağlıklı bi tost:34:

:1::1:, cok sükür temizlik takintisi olan biri degilim,yoksa siyiyrdim heralde :)

oyy gecmis olsun kuzucuga benim oglanda iylesemedi bi türlü bronsiti atlattik simdidie soguk alginligi basladi ve yine öksürüyor

sürü psikolojisi iste :1::1: ben sürüyü etkilewmeyeyim diye izine ayrildim ,biligilide telden yazdi bana oda ise baslayana kadar izine ayriliyor suan bebeginden dolayi giremiyor,ise baslayinca dönecek tekrar

canim kararimi verdim sükür ,istiharem hayilri cikmadi bende yapacagim isten vazgectim o konuda icim rahatta,su siralar düzenim acayip bozulmus duurmda evde duramiyorum ,oglum hasta onu doktora götür kendimle ugras,ilk bahar alerjim icin igne vurulmam lazim oraya bile gidemedim sira gelmiyor bi türlü yarinda oraya gidicem sanirim Allah izn verirse,su isleirmi bi toparlayayim bi düzene gireyim giricem yine listeye

canim eger diyet moduna giremiyorsan zorlama derim ben bi süre kendini rahat birak ama bu süre icndede kilo almamamya bak,ne kadar diyete girmek icn zorlasak kendimizi okadar ters tepiyor bide üstüne kilo aliyoruzz..

tatlım hakkında hayırlısı ne ise o olsun...oğluşunada çok çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin,bu yoğunlukta diyete adapte olman gerçekten zor,ama yinede dikkat et,en azında kilo alma:34:

selam kızlar herkese tünaydın
az önce sinemle konusurken onada söyledım,
özellıkle bagırsak probemlerını sık sık yaşayanlara bi tarifim var mutlaka deneyin
2,5 lt su
1 kılo sogan ortalama 5-6 adet
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
1 lımon
1 tatlı kaşığı kımyon
toz biber acı seviyenıze göre ayarlayın 2 yada 1 yemek kaşıgı
bunların hepsını kaynatın soganlar yumusayıncaya kadar
sonra ılıtıp blendırdan geçirin ılık için ben soguk içtim gerçi ama ılık daha güzel olur tahmınımce.
kayınvalıdemın doktordan aldıgı bir tarif ve normali 1 günlük detoks olarak kullanılıyor gün boyu su ve bu tarif şeklınde
ama ben dün akşam akşam yemegı yerıne 1 kase içtim çok işe yaradı tavsıye ederım:)

oooo kimleri görüyorum,kuzu hoşgeldin,iyimisinn:16::16:

ohh diyete başlanmış tarif bile verilmiş,mutlaka arkadaşların işine yarayacaktır,denemekte fayda var...benimde önceki diyetlerde hep bağırsak sorunum olurdu ama şimdi çok şükür hiç yok:nazar::nazar:günde 2 kere bile çıkabiliyorum:1::1:sanırım düzenli beslenince vücutta düzene oturuyo

esracımm daha sık gel tatlım:16::16:

kızlarrrr havalar nasıl oralarda...burda buzzz gibi,yağmurda yağıyo:37:

ist. kapallı havası ve soguk neslıcımm .dun cok yagmur yagmıstı ama bugun parcalı bulutluu ..sabah sıcak yataktan kalktım bıraz usudumm acıkcası .kışşş mı gelıyooo neee :):16::34:

ist. kapallı havası ve soguk neslıcımm .dun cok yagmur yagmıstı ama bugun parcalı bulutluu ..sabah sıcak yataktan kalktım bıraz usudumm acıkcası .kışşş mı gelıyooo neee :):16::34:

aynen bende üşüdüm canım,kociş benden erken gidiyo,kahvaltı için kalktım oda kıyamadı hadi sen yatağa geri dön ben bişiler atıştırırım dedi,üzerime hırka geçirip koşa koşa geri yattım:1: sonrada kalkmak istemedim,işe geç geldim:27::27:

tatlım hakkında hayırlısı ne ise o olsun...oğluşunada çok çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin,bu yoğunlukta diyete adapte olman gerçekten zor,ama yinede dikkat et,en azında kilo alma:34:

oooo kimleri görüyorum,kuzu hoşgeldin,iyimisinn:16::16:

ohh diyete başlanmış tarif bile verilmiş,mutlaka arkadaşların işine yarayacaktır,denemekte fayda var...benimde önceki diyetlerde hep bağırsak sorunum olurdu ama şimdi çok şükür hiç yok:nazar::nazar:günde 2 kere bile çıkabiliyorum:1::1:sanırım düzenli beslenince vücutta düzene oturuyo

esracımm daha sık gel tatlım:16::16:
sagol canim,elimden geleni yapmaya calisicam ins

bizim buralar orta sekerli simdilik :)

aynen bende üşüdüm canım,kociş benden erken gidiyo,kahvaltı için kalktım oda kıyamadı hadi sen yatağa geri dön ben bişiler atıştırırım dedi,üzerime hırka geçirip koşa koşa geri yattım:1: sonrada kalkmak istemedim,işe geç geldim:27::27:

ahhh bu uykular ahh uykuya hasretimmm....
ben egedeyim sabah ve aşamları soğugu ..ama gün içinde güneşli cnm...
hepinize günaydin kizlar,sabah oglumu doktora götürdüm,öksürüyo yine artmaya basladi cok sükür cigerleri temiz soguk alginligi ,doktor haftaya kadar öksürügü gecmesse gel dedi inhalirin ( türkcesi ne bunun ya :) verecekmis ,bugünde arakdasinin dogum günü var hediyesi paketli bekliyo simdi nasil dersin bu cocuga gidemssin diye mecbur götürcem ins kötülemez.ondan sonra ufakligi kresden alip eve gelicem,esim yetisemesse tekrardan oglumu dogum gününden almaya gidicem ,yarin gine vurulmaya gidicem,heh gelde diyet yap bu yogunlukta :))
canım çok geçmiş olsun oğluşuna..
merhabalar kızlar,

günü hafif tamamladım diye aldım irmik helvasını oturdum pc nin başına (sonunda regl de oldum tatlı çekti canım) 2 çatal aldım kalorisepetine 1 porsiyon irmik helvası yazdım 528 kalori yazdı yuhhhhhhhh dedim hemen geri streçledim kaldırdım dolaba 1 incir aldım yedim bu yeterde artar yahu diyetteyim ben :)

bravo cnm sana alkışşşşş..iraden süpper...

merhaba kızlar,

annem geldi şimdi de dışarı çıkaracağım onu... sabah almaya gittim baya yürüdüm o gelmeden, kahvaltıda alacağım kalorileri masumlaştırmak için :) eşimlede sorunluyuz inşallah annem burdayken bir terslik olmaz. şehir dışına çıktı zaten beyefendi inşallah kötü bir şey yaşamam birkaç gündür diken üstündeyim. kızlar kusura bakmayın listeye çok girip yorum yapamıyorum çünkü keyfim yok. ama diyetimi bozmayacağım, hem diyetimi hem moralimi bozmaya hiçbir şey değmiyor... görüşürüz kızlar öptüm hepinizi sevgili rakiplerim sizi unutmadım cumaya kadar reglimde bitmiş olacak inşallah hepimiz çok çok veririzzz...

kızlar ben bugünden itibaren karatay diyeti yapıcam..daha önce bu şekilde hızlı bir şekilde 12 kilo vermiştim...ama sonra o kadar kötü beslendimki çoğunu geri aldım...öğleden sonra çiğ badem ve çiğ fındık alıcam...

merhaba kızlar,

annem geldi şimdi de dışarı çıkaracağım onu... sabah almaya gittim baya yürüdüm o gelmeden, kahvaltıda alacağım kalorileri masumlaştırmak için :) eşimlede sorunluyuz inşallah annem burdayken bir terslik olmaz. şehir dışına çıktı zaten beyefendi inşallah kötü bir şey yaşamam birkaç gündür diken üstündeyim. kızlar kusura bakmayın listeye çok girip yorum yapamıyorum çünkü keyfim yok. ama diyetimi bozmayacağım, hem diyetimi hem moralimi bozmaya hiçbir şey değmiyor... görüşürüz kızlar öptüm hepinizi sevgili rakiplerim sizi unutmadım cumaya kadar reglimde bitmiş olacak inşallah hepimiz çok çok veririzzz...

edacım maalesef her evlilikte oluyo problemler,önemli olan uzatmamak,umarım sorununuz bi an önce çözüme kavuşur:16::16:

ohh anneciğinde gelmiş,eşin yokken tadını çıkarın,gezin bol bol ana kız:34::34:cumayı dört gözle bekliyorumm:23:

kızlar ben bugünden itibaren karatay diyeti yapıcam..daha önce bu şekilde hızlı bir şekilde 12 kilo vermiştim...ama sonra o kadar kötü beslendimki çoğunu geri aldım...öğleden sonra çiğ badem ve çiğ fındık alıcam...

canım daha önce yapmış ve sonuç almışsın,eminim yine alırsın...hadi bakalım azmin daim olsun:16::16:

yemeğimi yedim,üstüne bol köpüklü şekersiz kahvemi içtim geldim:7:

eee nerdesiniz kızlarrr:20::20:

bu arada ofiste arkadaşlardan biri araba aldı,kutlamak içinde tatlı almış,tabii yermi neslihan, yemedim tabii:19:üstelik hiçte canım istemedi:19::19: ama nasıl ısrar ediyolar anlatamam

Son düzenleme:
[ı]yemeğimi yedim,üstüne bol köpüklü şekersiz kahvemi içtim geldim:7:

Eee nerdesiniz kızlarrr:20::20:

Bu arada ofiste arkadaşlardan biri araba aldı,kutlamak içinde tatlı almış,tabii yermi neslihan, yemedim tabii:19:üstelik hiçte canım istemedi:19::19: Ama nasıl ısrar ediyolar anlatamam[/ı]

afiyet olsun canım . Yeme sakın neslihancığım . Diyetisyenin söylemiştir belki sana haftada 1 defa sütlü tatlıya izin veriyordu benim ki

afiyet olsun canım . Yeme sakın neslihancığım . Diyetisyenin söylemiştir belki sana haftada 1 defa sütlü tatlıya izin veriyordu benim ki

benimkide verdi canım ama ben daha o hakkımı kullanmadım,nedense kaçamak yapacakmışım gibi geliyo:1::1:bide gerçekten canım istemiyo,

şu 80 lerden bi kurtulayımda o zaman yicem :56::56:

Merhaba kizlar nasilsiniz? Donuyorum ben burda cok soguk burasi. Ofiste kaloriferde calismiyo ezis buzus ikibuklum oldum usumekten. Artik menulerimi aksam yemeginden sonra yazcam.Sonra degisiklik oluyor duzeltemiyorum burda menuler karismasin diye.

merhaba kızlar,

Annemi oslediiim:(( iyi kaynatirsiniz siz simdi sicak cay esliginde:))

Allah senin icin en ahsenini versin. Listede olmzsan bile geri geldiginde kilo almamis olursun insallah bir kilo vermek icin bile ne kadar zorlaniyoruz biliyorsun. Gecmis olsun bu arada.

günaydın kızlar . dün yediklerim

sabah
1 adet haşlanmış yumurta
salatalık
peynir

öğlen
nohut yemeği
yoğurt

ara
2 adet armut

akşam
1 tabak madımak yemeği
yoğurt

Nekadar guzel ve sade bir menu boyle.

offfff..benim yerime de ye lütfen:))çiğ köfteyi çok severim..

Yiyemedim Gulnihal iptal oldu program tabi benim hayallerde dustu suya...

iyi geceler kızlar...bugünki menümü yazayım

sabah

2 dilim ç.ekmeği
köy peyniri
salatalık,roka,maydonoz

ara
1 y.k kan üzümü

öğle
1 dilim ç.ekmeği
tavuk sote
salata
ayran

ara
1 dilim ç.ekmeği
üçgen peynir

ara
1 elma

akşam
2 dilim fırında kabak mücver
karnıbahar kısırı
yoğurtlu köz patlıcan
yoğurtlu kırmızı lahana
1 dilim ç.ekmeği
5-6 ad çiğ köfte:17:

ara
kan üzümü
greyfurt

3 litre su,3 bardak yeşil çay
spor maalesef yok

slm kızlar menumu yazıp çıkıyorum yarın ögleden sonra görüşürüz iyigeceler canlarım :16::16::16:

menüm ::56:
2012-10-09 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[4] soda limonlu 1 adet 68
[5] Haşlama Tavuk 0.50 PORSİYON 129.5
[6] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[7] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.50 PORSİYON 100
[8] mantar çorbası 0.50 porsiyon 62.5
[9] Keten Tohumu 20 GRAM 81.6
[10] Dost Yoğurt 150 GRAM 119.1