selam kızlar...bi selam veriyim çıkayım diyordum fitsemacım senin bu listeler gözüme çarptı..ben çok uzun süredir kalori sayıyorum.bu menülerle kilo veremezsin canım benim..1600 -1800 kalori arası yemen lazım.şu andaki kilon için bu rakamlar iyi..zamanla kilon azaldıkça kalori miktarını da azaltırsın..bi de düzen önemli..yani 1800 kalori yiyorsan bir ay kadar böyle olmalı..zaten aldığın kalori fazla gelirse kilo vermen takılır..miktarı azaltırsın o zaman..bide kızartma,reçel,çubuk kraker,kayma..bunlara elveda de artık:))protein ağırlıklı menüler kilo vermemi hep kolaylaştırmıştır.sana da tavsiye ederim..tabi yine sen bilirsin canım..
minnoşlarr ben kilo aldım o kadar çokk yemişimkiii
moralim çok bozuldu artık zaten kalorisepetine giremiyorum korkuyorum(
ne güzel düzenim vardı ama ama ama yaa arkadaşlarımın gelmesiyle off
acil olarak yapılan işe yarayan bişeyler var mı bildiğiniz
minnoşlarr ben kilo aldım o kadar çokk yemişimkiii
gunayduın kısceler
1.öğün
2 dılım ekmek 2 dılım salam 2 dılım kasar
1 çay
arkadaslar gunaydınn ..yaa delırıcem ben nıye rejım moduna gıremıyorummmm ..korkuyorum eskı kıloma donucem dıye ..psıkolog eslıgınde olan bı dıyetısyene gıtmeye karar verdımm ..
günaydın kızlar umarım guzel bır gun olur ... yarın aurobık kursuna baslıyorum haftada 3 gun sabahtan ögleye kadar ınşlh iyi gelir en azından haftada 3 gunum hareketlı gececek
haklısın rakibemyarış devam ediyor güzel bir cuma olur inşlh baskulde çok vermesemde vücudumun daraldıgını hıssedıyorum bu cuma resım cekıp koyucam bakalım, her ay resım atıp ilerde bakarım hem motıve edıcı olur.:13:
günaydın kızlar . dün yediklerim
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
salatalık
peynir
öğlen
nohut yemeği
yoğurt
ara
2 adet armut
akşam
1 tabak madımak yemeği
yoğurt
tatlım artılar için hiç üzülme,kalıcı değil onlar,cumaya kadar suyunu,yeşil çayını artır,bide proteine ağırlık ver,karbon hiç alma,eminim artılar geldikleri gibi gidecektir
günaydın canım
menülerini toplu halde yazsan daha iyi olmazmı şekercimhem bizde daha kolay takip etmiş oluruz
kuzucummm ne oldu sana bakıyımmşu anda bu psikolojiye girememen normal sinemcim,biraz sakinleş,hem bu sefer acelemiz yok dimi,önünde atlanman gereken ne bir nişan nede düğün var,evindesin ne güzel,yemeklerini kendin yapıyosun,yavaş yavaş güzelim her şey,sıkı diyetleride boşver,yediklerini birazcık azaltarak başla,yada imkanın varsa git diyetisyene,hem hastanelerde cüzi rakamlara bakıyolar burayada daha sık takıl,ben sana her şekilde destek olurum canım benim,yeterki sen üzülme....ahhh sinemcim yakın olsaydık ne güzel olurdu
günaydın canımcım...bende basküldeki rakama çok takılmamak lazım,önemli olan incelmek bencede,bak ne güzel sende hissetmişsin bunu,ohhh sefamız olsun
aurobik kursu demek haaahiçç kıskanmadımm bi kere
nazlıcım günaydın,çok sık uğramıyosun artık,yoğunmusun canım,yada canınmı sıkkın:26:
günaydın canım . geliyorum canım buraya okuyorumda ama kimsecikler olmuyor ben geldiğimdegenelde herkes akşam burda oluyor sanırım benimde evde internet yok akşamları giremiyorum canım . hamdolsun keyfim ve huzurum yerinde
iyi olmana sevindim canımgündüz bu aralar evet biraz durgun buralar,sanırım herkes geliyo kimse bişey yazmayınca geri gidiyo,bende öğleye kadar biraz yoğun oluyorum,patron başımda hesap bekliyo ondan sonra biraz rahatlıyorum
çok geçmiş olsun güzelim ya... bak bu sayede solu kullanmayıda öğrenirsin bakma zorda kalınca herşey öğreniliyor... boşver evide napacaksın güzelim keyfinden yapmıyor değilsin ya kapı pencere hiç açma terlikleri olmadı 1 tur makineye at eve de parfüm sık olsun bitsin
oyy gecmis olsun kuzucuga benim oglanda iylesemedi bi türlü bronsiti atlattik simdidie soguk alginligi basladi ve yine öksürüyorSELAM ARKADAŞLAR....TÜNAYDINNN...
yogun bir hafta sonu geçirdim...kızım öksürükten duramıyor dün akşam biraz yatıştı bugün gene aynı...o yüzden dün çok üzgündüm...kıyamadım...
regl olucam bugün yarın o yüzden iştahım açık ama tutuyorum kendimi....
sürü psikolojisi istenazarmı deydı ne oldu bıze bılmıyorum bu hafta kımsenın keyfı yok gıbı açıkcası motıvasyonum düştü bu akşam leslı yapmayı düşünüyordum onu bıle canım istemiyor kızlar ,toparlanmamız gerek dıye düşünüyorum :13:
iyi geceler kızlar....geçmiş bu aralar pek ilerlemiyo,hadi bakalım toparlanalım,paylaşımı artıralım
ben bugün dediğim gibi yoğundum ama aklımda sizdeydi,yazdıklarınızı bi çırpıda okudum
saphireecim afiyet olsun,salatayı bol tutarsan bişeycik olmaz,bu arada çiğköfteye bende bayılıyorum,ama diyete başladığımdan beri yemedim,aslında diyetisyen her gittiğimde canının istediği bişi varmı diye soruyo,ben de hep yok diyorumbu hafta söleyim bari çiğköfte diye
nurkelebek canım kuzucuğa tekrar geçmiş olsun,Allahta sana sabır,güç kuvvet versin,kendini çok sıkma,senin şu anda iyi olman lazım bebeğin için
edacım helvaya kısa zamanda dur demen iyi olmuş,tatlı krizleri için ılık süte tarçın katıp içebilirsin,yada kuru kayısıyı kakaoya batırıp ye,çikolata etkisi yapacaktır
semacım haftasonunda sonra hemen toparlanmışsın,nazar konusundada galiba kendi kendimize ettik,ama hiç merak etme yine eskisi gibi olucaz...hee bu arada yarışı unuttum sanmaa
gülnihal ablammmtekrar diyet moduna girmişsin,valla azmine hayranım sen o kalan kiloyu havada karada verirsin ben eminim
mumucum senide anlıyorum canım,kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap ,belliki karar aşamasındasın,kafan karışık,adapte olamıyosun...biraz ara iyi gelecektir
canim kararimi verdim sükür ,istiharem hayilri cikmadi bende yapacagim isten vazgectim o konuda icim rahatta,su siralar düzenim acayip bozulmus duurmda evde duramiyorum ,oglum hasta onu doktora götür kendimle ugras,ilk bahar alerjim icin igne vurulmam lazim oraya bile gidemedim sira gelmiyor bi türlü yarinda oraya gidicem sanirim Allah izn verirse,su isleirmi bi toparlayayim bi düzene gireyim giricem yine listeyeminnoşlarr ben kilo aldım o kadar çokk yemişimkiii
canim eger diyet moduna giremiyorsan zorlama derim ben bi süre kendini rahat birak ama bu süre icndede kilo almamamya bak,ne kadar diyete girmek icn zorlasak kendimizi okadar ters tepiyor bide üstüne kilo aliyoruzz..arkadaslar gunaydınn ..yaa delırıcem ben nıye rejım moduna gıremıyorummmm ..korkuyorum eskı kıloma donucem dıye ..psıkolog eslıgınde olan bı dıyetısyene gıtmeye karar verdımm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?