Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Slm kızlar bende menümü yarın sabah yazarım parça parça oluyor böyle yarın sabah bugünkü menümü sayarım en iyisi bu öbür türlü karma karışık oluyor ne yedigimi bende anlamıyorum ..maalesef ki ben bugün tartılamadım evet yine geç kaldım sanki saat kurmuş gibi kaç perşembedir geç kalıyorum işede dolayısıyla yüzümü bile yıkamadan hemen üstümü giyiniyorum aklıma bile gelmiyor tartı..ister ceza verin ister bekleyin sabah hemen vereyim kilomu..dün akşam gidince tartılayım birde sabah tartılayım aradaki farkı merak ediyorum demiştim ya dün akşam tartılmıştım kot falan yoktu üstümde ama dünkü şişkinligimle tartıldım 69 çıktım fazlası yok belki gram eksigi vardır digital olmadıgı için tam göremiyorum..yani dedim sabah tartılsam belki daha az çıkacam bana ümit verdi bu sevindim valla birden yarım kilocuk vermek bile..sabah akşam arasında illaki yarım kiloda olsa farkeder dimi..ama kabızlık var hala bu akşam çayımıda içeyim yarın sabah tartılayım..hadi kızlar canlanınm bakalım hala uyuyormusunuz..

Son düzenleme:
Ah canım topkek sorma rezil olduk rezil... Bakalım kendimize hedefler koyduk yerine getiremezsek yandık:)) sen nasılsın umarım sağlığın yerindedir canım..

bizde aynı durumdayıxz neşecim üzülme artık radikal bir çözüm bulma zamanı geldide geçiyor
bundan sonra siz bizm takımı biz sizin takımı kontrol edelim hatta birbirimize ceza vereliim
elki utanırda daha dikkat ederiz
mesela gelecek haftadan sonra daha az veren takıma fazla veren ceza uygulasın

Bhk neden zor anlamadım..bebekmi uyutmadı?

evet canım ya...
normalde cok uslu hiç huysuzluğu,gazı olmayan bir kızım var.
ama dün gece susturamadık.
pazartesi sabah aşı olmuştu,heralde o ağrı yaptı.

şimdi de hiç bişey yok muş gibi hala uyuyor yaramaz.

neyse ben gidip incirlerimi yiyim.
karnım taş gibi yine :bbo:

Günaydın kızlar.
Bu hafta çok sinirli bir insandım galiba bu stresten öğünlerimi atladım. su içmeyi unuttum. :bbo: sinirlenince yemek yemedim sonra fazla kaçırdım vs galiba. ben bu hafta sadece 100 gr verebilmişim. yani bu sabah 66,8 dim. bu hafta daha dikkatli hatta çok dikkatli olucam. ya diyetteyken hafta sonundan nefret ediyorum. şu hafta sonunuda ayarlayamıyorum

neyse dün yediklerim.

Kahvaltı yok
10,30; etiform limon lifli büskivi 3 ad.
12.00; çorba,ıspanak,yoğurt
15,30 grissini
19.00; pırasa ve bol salata bu kadar

benim dünkü liste çok iğrenç galiba :1no2:
pek sağlıklı olmamış gibi geldi bana özellikle kahvaltı yok ekmek yok.
ben beğenmedim. su zaten az içtim. :1no2: 10 üzerinden 2 veriyorum senağlama

ben de dün yediklerimi yazayım.

son 2.5 haftanın tek ve en kötü günüydü öğün olarak..

sabah kahvaltıda arkadasım geldiği için börekleri götürdüm:bbo:
öğle yemeği ceza olarak yemedim.
akşam da yoğurt,bir kaç kaşık salata ve bamya yemeği yedim.

yatmadan önce de biraz meyve yedim.

dünü yaşanmamış sayıyorum diyet açısından.
cidden berbattı.
suyu da az içtim.
sporumu da benim yaramaz sayesinde yapamadım.
bugün hepsini telafi edicem inş..

su benim ömrüm boyunca en zorlandığım meselelerden biri olmuştur.
bu yüzden de sindirimim hep kötü.
hele kışları tam işkence su içmek..

ama başka çare yok walla..

dur ben de şişelerimin birini içeyim hemen şimdi...

ben geldimmmmmmmm......

işlerim inanılmaz yoğundıu bi süredir girip yazamadımm senağlama

takım kaptanı bana ceza olarak 2 kilo fazla yazacakmış yaz valla kaptanım kabul ediyorum bi daha ki haftaya kadar 2 kilo verirsem 4 kilo birden düşersin

dün yediklerim ;

sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta

öğlen patates yemeği çorba

akşam yemeği yemedim

su içmeyi unuttum kilo alıyorum zaten nasıl diyetse bu klava:

khnacım merhaba neden sinirlendin aman dikkat et azda yeme çokta yeme..

KHENA sana da günaydın canım..
hayrola ya neye sinirlendin bu kadar..
üzme kendini önemli bişey değilse..

Kızlar sormayın yaa iş yerinde işler kötü, bide patroniçelerin iş yok diye sinirlendikçe bize patlıyolar o niye olmadı bu niye bitmedi diye.. iş hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum yani senağlama işten çıkmayı bile düşünüyorum ama malum kriz iş yok. maaşım düştü sigortadan çıkartıldım. evlilik hazırlığı var. bir sürü dert tasa. senağlama bazı anlaşmazlıklar oluyor evlilik sürecinde ailelerin istekleri bizim isteklerimiz. yok yok yani kızlar son zamanlar canım çok sıkkın anlayacağınız

gunaydin kizlar :)

dunku yediklerim:

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayısı
11.00: 1 dilim kepek ekmegi, 1 yumurta, yarim domates, az maydonoz, 1 fincan sekersiz cay
acikmadigim icin ogle yemegi yok.
19.00: az porsiyon kabak citme, sarimsakli yogurt
21.00: 1 fincan sekersiz yesil cay

90dk yuruyus, 6dk.lık video, 1 sarki twist, 2.5 litreye yakin su

ogle yemegi yemedigim icin begenmedim. az da olsa biseyler atistirsam iyi olurdu.

Allah kolaylık versin canım ya..
bir sürü zorluk üstüste gelmiş senin..
evlilik öncesi zaten başlı başına bir stres ve telaş..

hepsini boşverip müstakbel kocanla evlilik öncesi yaşadığınız güzel anların tadını cıkarmaya çalış.
cünkü inan o anları geri getirmek mümkün olmuyor..
ister istemez evlenince eski heyecan kalmıyor..

günaydın şekerler çok güzel bi başlangıç yaptım bence
1.GÜN 73 KİLO
kahvaltıya kadar 4 bardak su içtim
KAHVALTI
1kk peynir
1 yumurta
4 kuru kayısı
1br kayısı suyu

beğendinizmi
bhk cım bende yaramazdan fırsat bulamıyorum ilk fırsatta spor yapacağım
khenacım başka hiç bi sıkıntın olmasada evlilik süreci streslidir aman sen canını sıkma herkes geçiriyo bu süreci ama sana tavsiyem aileleri kırmayın nasıl başlarsa öyle gidiyo genelde Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…