hımmmm güzelllkaydirigubbakcemile2
peki motivasyon eksik denildiğinde, ben uzun haftaalr bounda diyete devam edebilme hissiyatım mı eksik demek istiyoruz??
zaman ne yapabilriiz bi düşünelim, o hissiyatı geri getirmek içinnnn
1 hafta agzıma pilav sürmeyecem ama şişligim için lapa yapacam onu dışında yok hadi bakalım iyi gidiyoruz bu motive olduktan sonra veririz be neşe 100 grm falan..merak ettim ya akşam tartılayım bide tartılayım ne kadarlık fark olacak..aslında ben vermek dursun şurada aldım diye tırsıyorum malum igneler bu geçen haftadan bu yana daha çok tesir eder...inş almamışımdır fazla ..
1 hafta agzıma pilav sürmeyecem ama şişligim için lapa yapacam onu dışında yok hadi bakalım iyi gidiyoruz bu motive olduktan sonra veririz be neşe 100 grm falan..merak ettim ya akşam tartılayım bide tartılayım ne kadarlık fark olacak..aslında ben vermek dursun şurada aldım diye tırsıyorum malum igneler bu geçen haftadan bu yana daha çok tesir eder...inş almamışımdır fazla ..
heeyy celik de gelsin lütfen lütfen!!
kaptan kaç kişi denem sürecindeyz şu an?
ve ne kadar açığımız var?
şansımız ne kadar yani onu bileliim...
hoş geldiinnnn1. takimmmmm ben geldimmmmmm :)
Bhk ve maviş yarın gözüm üstünüzde ona göre. tartılmayı unuttumu da kabul etmiyorum bu hafta, unutan elbiseleriyle tok gidip tartılsın napim:dilcikar:. Gidin bir eczaneye atrtılıp gelin öğleye kadar. Ona göre. Bu durumda kilo almış görünürsünüz de ben de size güzel güzel cezalar veririm hehe :jeyyar:
tabiki gelsin davet ettim kendisnini
mavişcim yulafı da davet ettim
o da gelebilir
takımın ana giriş kapsının anahtarını da verdimm
kızlar şansınız avr ama ne akda rvar o bizde saklı kalsın...
size vereceğim linklere çalışanlar vee motivasyonu aartırıcı girişimde bulunanlarrr takımda kalıcıdır :))) bilineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?