• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

"Yarışma haftalık etaplar halinde yapılmaktadır. Her etap Cuma günleri biter. Cuma sabahı takım üyeleri tartılarak kilo bilgilerini takım topiklerinde paylaşırlar. Lider veya yardımcısı da bu bilgileri yarışma sistemine uygun bir şekilde paylaşım alanına ekler. Bu ekleme için son süre Cuma akşamı saat 21:00 dir. Takım kilo bilgisini vermek için, bu süreyi geçiren takım o hafta etap dışı olarak değerlendirilir. Bildiri 2 hafta üst üste yapılmazsa; takım diskalifiye olur. "

böyle yazıyor karar defterinde ..bizde koştur koştur perş.günü tartılıyoruz diger takımlar hep cuma bence tartılıp sonucu veriyorlardır..özellikle digital tartısı olanlar için net farkı göreceginden 1 gün bile farkeder degilmi?

ben de anlatayım kıskandım şimdi:dilcikar:

ben de ömür boyunca hep formda oldum..
yani hep 55 kilo civarında seyrettim..
3 sene önce bi ara öğrencilik hallerinden kaynaklanan düzensiz ve vakitsiz beslenme sonucu 61 kiloyu gördüm tartıda..

sonra cok kısa sürede,hiç bir şey yapmamama rağmen 51 kiloya düştüm.
meğer guatr varmış ben de:1shok:

sonra ilaç kullanmaya başlayınca.60 kiloya kadar cıktım.
hormonlarım düzelmeye başlamıştı ki hamile kaldığımı öğrendim..

tabi hamilesin sen ye ye,ısrarlarıyla 66 kiloya cıktım.
ne yazık ki düşük yaptım.
ama kilolar bende kaldı tabi.
aradan bir ay geçti tekrar hamile kaldım.

kilo veremeden olması can sıkıcıydı tabi:delphin:

sonra hzıla kilo aldım.
doğumdan önce tam 91 kiloydum:1shok:
Allaha şükür 40 günde 16 kilo kendiliğinden gitti.

75 kilo olarak diyetime başladım.
haftada 1 kilo vermek gibi bir amacım var.
bi yandan emzirdiğim için cok dikkat ediyorum yediklerime.

2 haftada 2kilo verdim.
şu an 73 kiloyum..
bu hafta 3. haftam..
umarım böyle devam eder.

hedefim en az 60 olmak..

tabi asıl istediğim 55delikafadulden

haydı bakalım,görücez...

Son düzenleme:
merhaba celik, tebrik ederim seni, bebisiniz hayirli olsun. :nazar: a.s.

zaten pasta, tatli vs. abartmazsan, eger emziriyorsan, kolaylikla verirsin insallah dogum kilolarini. benim hatam emzirme doneminde, homuni girtlak yemek olmustu. :1no2:
ama cok sIki bir diyet tavsiye edilmiyor emzirme doneminde, zaten sen de biliyorsundur. bebegine ve sana saglik ve mutluluklar canim.

merhaba mavideniz,

eger persembe'den persembeye tartilirsak, o zaman ayni hesaba geliyor canim.
yani 1 haftalik kilo kaybini gostermis oluyorsun.

diger turlu, cumadan cumaya tartilinacakti. yine 1 haftalik kilo kaybi bildirilecekti.

yani biz erken baslayip, erken tamamliyoruz ama surec herkes icin 1 hafta.

ara ogun
========
3 adet hurma yedim.

yorum : eferin sana herbal kaydirigubbakcemile5

kizlar 1 adet hurma 15 kalori.
3x15=45 kalori o kadarcik.

cikolata ya da tatli krizi yasayan arkadaslara onemle duyurulur.
ben cikolata yerine hurmaya gectim kizlar. hihoyyyt besin degeri yuksek, kalorisi dusuk, dogal.

zamanla damak tadim hurmaya alistigi icin, artik canim cikolata degil, soyle sekersiz kahve ve hurma istiyor. cok keyif aliyorum. cok keyifciyim ama bu zararsiz en azindan. kaydirigubbakcemile3

hepinizi optum guzeller.

yarini iple cekiyorum. kilomu bildircem kaptana. a.s

kaptanim nrymim , sen simdi bu nivea cd'sini kac gun yapcan canim ? onu da hedef olarak yaz istersen. bize rapor ver. ben nivea cd'sini yapip yapmadigini takip etcem bu sayfalardan ona gore pesindeyim.

ayy benim cd'im de yola cikti, cok sevincliyim. :dance:ama buraya gelmesi 10 gun suruyo.senağlama benim icin de yap nrmyn o cok super bi cd. simdi elimde olsa hic affetmem. yerimseniben

canim takim arkadaslarim gevezeligim ustumde. mesaj doldurdum sayfayi amma bi sey sormam lazim.

kac kalorilik ne ekmegi yiyorsunuz onu da bi zahmet yazin kizlar nolur ya.

bana diyetisyen 2 dilim kepek ekmegi dedi. ben simdi 120 kaloriye denk gelen ekmek-pide arasi kepekli bi sey buldum. bunun 1 tanesi 120 kalori. 1 tane bundan yiyorum. cunku onceden yedigim kepekli ekmegin 2 tanesinin 180 kalori oldugunu farkettim.

sizin ekmeginiz kac kalori kizlar? cok mu yiyom acaba ekmegi emin olamadim.

oglen yemegim:
===========
- 4-5 kasik konserve kuru fasulye
- 1 dilim kepek ekmek (60 kalori) , 1/4 kadar havuc, bitki cayi

yorum :
bence az oldu. biraz daha yesem daha iyi olurdu. aslinda kuru fasulyenin kalorisi cok dusuk. daha cok olsa daha uygun olurdu benim diyetim icin. (benim 93 kilo oldugumu hatirlayim)
yanimda ara ogunum de yok insallah aksama cok hissetmem. birden yemegi cok azaltirsam metabolizma hizim da yavaslayacak ama bugun boyle oldu. mesela yaninda bol yesil salata ve yogurt olsa cok iyi olurdu. ama olmadi bugun. aksami nasil gecirecegimi ben de cok merak ediyorum. ay insallah saldirmam yemeklere.. uhu uhu.

mavideniz yulaf herbal yorumlarınız için teşekkürler fit bir bayan olup eşimin gözlerini yuvalarından fırlatmak istiyorum yarın start veriorum ama çok zor geliyo gebelikte çok alıştım yemeye yarın desteğinize daha çok ihtiyacım var 10 gün dayanabilsem devamı gelir gibime geliyo

hadi 1.takım güç bizde

1.TAKIM **90. Etap**

nrymn ( 63,4 /% )
neşemeşe (77,3 / 77,1 / 0,2 / 0,26% )
daisy06 (61,5/%)
flawless ( 67,6 / % )
hayat70 (59,7 / %)
mavideniz (69 / %)
KHENA (66,9 / %)
yasmin83 (60,3 / %)
sekey (78,9 / %)

1.TAKIM TOPLAM KİLO (604,6 / % )

Kızlar doğru mu bir kontrol edin. Ayrıca hatunlar ben de dahil bugün en az 100 gram veremeyen herkes

1- tüm takımın kilo hesaplamasını yapacaktı
2- 1 gün boyu 100 mekik ve 1 saat yürüyüş yapacaktı. Unutmadık dimi? Ben az da olsa vermişim şükür haftaya daha da vericem inşallah. Kızlar bugün sabahtan sınav görevlerim var, öğleden sonra da toplantım ve doktora dersim var. Sonrasında akşama açabilir miyim bilmiyorum. Herkese sağlıklı kilo vermeler... Artık herkes kilo verme-vermeme durumuna göre cezasını ödülünü uygulasın. Benim ödülüm akşama 1 Türk kahvesi az şekerli ama:)) Sağlıkla kalın...

günaydın herkese
connie_40.gif

zor bir gece sonrası hele şükür uyanabildim:bbo:

Back