hihoyyytkaydirigubbakcemile2sositosositosırnaşık şey:sm_cool::teytey::dance:
tebrikler herbal bi daha 93 ü görürsen kaptanımız sana ceza versinklava:
bi tanesin sen böyle kilo verenleri gördükçe içim açılıyo yahu
a.s.a.s.a.s.
digital tartılarınız hangi marka kaça nerden aldınız ne tavsiye edersiniz
Ya kızlar şu nivea cd nerden bulabilirim link varmı verebileceginiz ..bir ara vardı silinmiş gerçi yapamam herhalde bu aralar ama elimin altında bulun sun istiyorum..
slm ben yarın sabah bildirimim dogru kilomu artık bende düzenli wc ye çıkamıyorum o yüzden gramlık sonuç alamam zaten tartımda digitalde degil bahane gibi oldu ama dogru..bhk cim ee sezeryanlısın bende oda yok ama yapamam doktorum kesinlikle dedi mekik degilde yerimde yürüyüş yaparım ama..
Ya kızlar şu nivea cd nerden bulabilirim link varmı verebileceginiz ..bir ara vardı silinmiş gerçi yapamam herhalde bu aralar ama elimin altında bulun sun istiyorum..
ben dün de söyledim kaptan..
benim tartım dijital değil..
bilemiyorum ne kadar gitmiş.
hem zaten benim sindirim problemim var yani lababoya hergün çıkamıyorum.
bu da düzenli hergün kilo vermemi zorlaştırıyor.
bir bahane daha:
ben sezeryanlı olduğum için mekik çekemiyorum
ben de bgn tartildim kizlar. 77.5, yani 100 gram. iki gundur tuvalete cikamiyorum ve inanilmaz sis karnim. o yuzden inanmiyorum tartida cikan 100 gramlik farka.
herakşam yatmaya yakın elma yerim ben zaten,kabuklarını da soymam.
iki haftadır akşamdan kaynar suya koyduğum kayısıları yiyordum sabahları.
hiç bişey farketmedi ya :çok üzgünüm:
dün geceden itibaren kuru inciri denemey başladım,bilmiyorum o işe yarıcak mı..
ben zayıflamayı falan da geçtim,hamilelik sonrası hemoroid başladı bende:bbo:
berbat bişey ya.
asla kabız olmamam lazım da nasıl olacak bu iş bilmiyorum..
canim benim ya. peki senin bu durumun hamilelik oncesinde var miydi ? yoksa acaba , insallah oyledir, sezeryana bagli gecici bi durum mu acaba bhk cim?
bhk cim bende bebek için ilaç igne falan kullanıyorum o yüzden kilo aldım zaten..bu ay da fazlasıyla vuruldum igne doktoruma sordum bu süre zarfında gebe oldugumu ögrenen kadar yapabilirmiyim diye bu aralar yapma bu tür sporlar dedi yani olsa bile düşük olur diye malum yumurtaların gelişimi bile engelleniyorda cicim..bu kabız maalesef benimde sorunum hep oluyor ve sinidirm sistemi düzenli çalışanlar genelde kilosu az yada zayıf kişilerdir..genelde gördügüm kadarıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?