• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende bilmiyordum böyle bir uygulamanın başlatıldığını . mumucuğum bu senin için ve takım için sorun teşkil edecekse listede olmadan bu şekilde de devam edebilirim canım . diskalifiye edildiysek diğer arkadaşların hakkını yemeyelim .

neslihancığım bizim zamanımızda böyle bir uygulama yoktu sanırım yeni kararlar alınmış .

evet nazlım,biz yokken kurallarda değişmiş...püsküt yeniden msj yazmış diğer takımların itirazı olmazsa diskalifiye listesinden çıkabilirler diye ama yine kimseyi zor durumda bırakmak istemeyiz dimi:34::34:

canım haftasonu çok yoğun ve yorucuydu . onun için bir an önce eve gidip dinlenmek istiyorum

hımm anladım canım...neyseki günün yarısı bitti...

ayrıca faceden takip ediyorumda maşallah ne kadar sosyalsiniz:23:

evet nazlım,biz yokken kurallarda değişmiş...püsküt yeniden msj yazmış diğer takımların itirazı olmazsa diskalifiye listesinden çıkabilirler diye ama yine kimseyi zor durumda bırakmak istemeyiz dimi:34::34:

hımm anladım canım...neyseki günün yarısı bitti...

ayrıca faceden takip ediyorumda maşallah ne kadar sosyalsiniz:23:

evet maşallah çok sosyaliz ama ben artık biraz evimde oturmak istiyorum ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyorum . geçen hafta sadece 1 gün evde oturabildik ondada çat kapı misafir geldi artık geçen hafta eşime yalvardım lütfen org.için çağırdıklarında işimiz ver dermisin dedim ( kendisi kimseye hayır diyemez ) bakalım bu hafta evde oturacağız inşallah :9:

canım benım sen bu hırsla bızı sollarsın gıbı geldı bana :)) evet en fazla kım verecek bakalım sen ben ve t_n biz 3 ü biryerde kilolarımız yakın en fazla veren kazansın diyorum :16::16::16::16:

kız benim azmim hırsım çokta en gıcık olduğum şey ne zaman birşeye azmetsem başka birşeyler oluyor hayatımda ben azmedip bu kilolardan kurtulduğum gün kesin hamile kalırım verdiğim her gr ı alırım :(

neyse Allahtan bir mani olmazsa yine sonuna kadar uğraşacağım. kalorisepetine yazıp hesaplayıp öyle yiyorum artık :)

:17::17::17:utandım bak şimdi...aynen canım sende öylesin:16::16:

sinemim ben dukan yaparsam diyetisyenim beni oyar valla,söyledğimde baya kızmıştı,geri dönüşleri çok kötü oluyo böyle diyetlerin

varsın yavaş verelim ama kalıcı verelim şekercim,ne acelemiz varkı:34:

:1::1:benimkilerde ç.makinesin üstündeki dolapta bekliyodu ama dün twist shapı çıkarrtım kocişe,en azından akşamları yarım saat yapsam yeter...seninkininde tozunu alma vakti gelmiş kuzucum:40:

:52::52::52::52:asıl ben kimleri görüyorum...hoşgeldin kuzu:16::16::16:

nasılsın,evlilik nasıl gidiyo,...valla biz tilkiler kürkçü dükkanına etli butlu olarak geri döndük.:1::1:..sende aynı durumdaymışsın,anacım ne olcek bizim bu halimiz:27::27:

eşin adına sevindim canım,ne güzel geride almamış...:46:

aynen özloşum bende bi daha dukan yapmam,tamam güzel kilo verdiriyo ama meyvesizlik ve kabızlık beni bitiriyo:20:

şu anda herşeyden yiyorum,metabolizmam bile düzeldi valla...öyle çok kilo veremiyorum belki ama sıkılmıyorumda:34:

sinemcim aylinle biz face den sürekli görüşüyoruz,hatta bu sabahta konuştuk,oda 90 lı kilolarda,15 kg falan aldı maalesef...sisizn kilo almanızada üzüldü,evlenince öyle mi oluyo diyo:1::1:

şimdilik yoğun,inş.oda döner aramıza:38:

ooo sevgili rakibem hiçte bilem beni kandıramazsın,kaçamak ta neymiş ilk defa duyuyorum:1:

ohh poğaçalar,tatlılar götürülmüş,afiyet olsunn:23::23::23:

ben şimdiden söleyim cumaya göre azda olsa eksideyim,buda haftasonundan çıkmama rağen benim için süper:32::32::32:

canım semacım da sölemiş bizim kilolarımız yakın,yarışalım üçümüz..kim en çok verirse ödül olarak herbirimiz imza bölümüne kazananın adını yazalım...bidahaki cumaya kadar dursun ne dersin:34::34:

aman walla ben şimdiden başladım hangi cuma derseniz :) yatmadan spor yapma işini oturtayım olsun bitsin :D yürümeyle elime birşey geçmiyor mudur nedir :(

canlarım yedım pogcaları tatlıları amaaaa yaktım bılem, hiç sevinme rakıbem:))) şimdi leslı yaptım tam 8 mıl oyy bır terledım saçlardan aşagı nasıl aktı damlalar anlatamam tavsıye edıyorum hem eglencelı hemde ıyı terletıyor :8::8:

Walk Away The Pounds Pt. 1 - YouTube

azıcık izledim de ya ben öylesine yürüdüm yerimde dediğimde bunu yapıyorum demek adı leslie miş :)) neyse bunuda hemen indiriyorum. insanity jillian leslie ve pilates baya baya indirdim video umarım yapmakta kısmet olur :)

neslim allahtan 5 ayda 6 kg almısım onune gecıcem ıns.yasasınnn.
diyetısyene gıttıgını bılmıyodum tatlım gıt bencede bende bugun esrayaa ynı seyı soyledım bı kac ay snr gıdıcem bnd borç harç bıtsın bi inş.. :16:

ay diskalifiye olmayın ya daha yeni başladıydık yarışa :( ne şansım var yahu :(

canım öyle bişi olsada burdan kopmaya hiç niyetim yok...hep aktif olucamdan emin olabilirsiniz...yarışa her daim varımm:34:
neslim allahtan 5 ayda 6 kg almısım onune gecıcem ıns.yasasınnn.
diyetısyene gıttıgını bılmıyodum tatlım gıt bencede bende bugun esrayaa ynı seyı soyledım bı kac ay snr gıdıcem bnd borç harç bıtsın bi inş.. :16:

evet sinemcim 3 hafta oldu diyetisyene başlayalı,kan değerlerim pek iyi çıkmadı...canım ben özel hastanenin diyetisyenine gidiyorum,ayda 50 tl veriyorum,yani ayda 4 kere gitmiş oluyorum

yağı kası herşeyi ölçen bi tartıda tartılıyorum...oraya göre metebolizma yaşım 46 çıktı biliyomusun :52::52:ne vahim dimi:19:

daha fazla kilo almadan dur demen iyi oldu canım,inş.birlikte yine vericez kilocuklarımızı:16::16:

kız benim azmim hırsım çokta en gıcık olduğum şey ne zaman birşeye azmetsem başka birşeyler oluyor hayatımda ben azmedip bu kilolardan kurtulduğum gün kesin hamile kalırım verdiğim her gr ı alırım :(

neyse Allahtan bir mani olmazsa yine sonuna kadar uğraşacağım. kalorisepetine yazıp hesaplayıp öyle yiyorum artık :)

kalori sepetine bende dün başladım çok beğendim siteyiii tam bizlere göre:8:

azıcık izledim de ya ben öylesine yürüdüm yerimde dediğimde bunu yapıyorum demek adı leslie miş :)) neyse bunuda hemen indiriyorum. insanity jillian leslie ve pilates baya baya indirdim video umarım yapmakta kısmet olur :)

spirochett insanity'deki adam shoun-t nin bir video rogramı daha var hip hop abs özellikle göbişkosu olanlar için çok güzell =)) hem insanity'den daha hafif ama yeterli terlemeyi sağlatıyor =)

[1] Kuru kayısı 2 adet 36
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Çay 2 ADET 10
[4] Ezine peyniri 100 GRAM 280
[5] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29.4
[6] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Yesil Biber 1 ADET 12
[9] Uno Denge Light Ekmek 3 DİLİM 117
[10] meyveli pankek 0.25 adet 18.75
[11] Çay 1 ADET 5
[12] Simit (susamlı) 1 ADET 260
Toplam : 918.15 kal.

bin kalorinin altına düşmemelisin diyor sitede o yüzden akşama doğru bine tamamlamayı düşünüyorum :1:

okul yoğunlukundan öğle yemeği yiyemedim ama eve gelince üç dilim ekmeği götürdüm mideye ohh nasıll rahatladımmm

şimdi okulla ilgili işlerimi yapıcam sonra biraz dinlenip sporumu yapar duş alırımm ohh mis

evde olmak gibiisii yookk:8: :8:

canım öyle bişi olsada burdan kopmaya hiç niyetim yok...hep aktif olucamdan emin olabilirsiniz...yarışa her daim varımm:34:

evet sinemcim 3 hafta oldu diyetisyene başlayalı,kan değerlerim pek iyi çıkmadı...canım ben özel hastanenin diyetisyenine gidiyorum,ayda 50 tl veriyorum,yani ayda 4 kere gitmiş oluyorum

yağı kası herşeyi ölçen bi tartıda tartılıyorum...oraya göre metebolizma yaşım 46 çıktı biliyomusun :52::52:ne vahim dimi:19:

daha fazla kilo almadan dur demen iyi oldu canım,inş.birlikte yine vericez kilocuklarımızı:16::16:

anaaaaa 46 mı :43::36: bende 50 cıkarım herhalde.ıyı yapmısın bıdenem gıtmekle bende gıdıcem .gıttıgım donem olmustu 2.5 ayda 14 kg vermıstım ve cok mutluydum :)

Kizlar ben aslinda adanaliyim orda kaldigim donem bir ara cok yemistim hicte kilo almamistim sasirdim kalorisini gorunce. Belki glisemik indexi dusuktur.

bencede masum aslındaa :1: ama ben genede yemeyeyim vardır kalorisinde bir bildikleri :1:

ayy canım bir daha yemezsin artık ama benim bildiğim kadarıyla lavaşın kalorisi zaten düşük :) ne güzel buldum memleketlimi bende bu yaz merkeze gittim çok güzel yaa :) her yeri güzel çanakkalemin neyseki gidecek bu kilolar heleki bu yarışla.ben geçen hafta hep 55 küsür çıkıyordum tartıda bazen 55.3 bazen 55.7 şimdi akşamları tartılıyorum genelde 55 55,3 falan çıkıyorum ama pek kilo veremedim gibi geliyor işte bana yaa :( belki bu yarış biraz işe yarar yaramalıda bence :)) herkese başarılar ne diyeyim seninde kilon benim gibiydi sanırım değillmi?
cansuu bende sabah kalkar kalkmaz tartılırsam 55 kiloyum ama yediğim zaman 56ya kadar çıkıyorum o yüzden şimdilik kendime 56 demek istiyorum =)

kalorisepeti diye bir site var ordan bakabilirsin yediklerine hatta hesaplayabilirsin ben ordan takip edicem bir ay sürede 4 kilo vermek için günlük 1070 kalori yemem gerekiyormuş onun üstüne çıkmamaya çalışarak devam edicem birbirimize destekkk!! hep destek tam destekk

bu grubu seviyorum yaa:16::16:

bu arada Çanakkalee nasıl gözümde tüttü bütün yazım kordonda geçti ailemide özlediimm ühüü:14::14:

neyse bayrama azcık kaldıı:)

Üyelerinizden T_N ve Naz için bilgi aktarıyorum.
Yeni uygulamaya soktuğumuz 11.madde ile ilgili olarak; dün yaptığım revize sonucunda 252.etap öncesi izne ayrılanlar diskalifiye oldu.
T_N ve Naz isimli üyeler 251.etapta izne ayrılmıştı ve bu nedenle de diskalifiye listesinde yer alıyorlar.
Ancak; sözkonusu sınırı sadece bir etap kaçırması sebebi ile diğer takımlardan da bir itiraz gelmezse yarışmacı listesine kaydediyorum. İtirazı olan lütfen söylesin.
Not: Tabii keşke onca emekle hazırladığım listeye göz atılsaydı da T_N nin diskalifiye edilmiş olduğu görülseydi. Hem üye yapıldı, hem de kaptan yardımcısı.
Güler misin, ağlar mısın? sorusuna şöyle cevap veriyorum:

mumucum püskütün bu msjı yeni gördüm...böyle bi durumdan hiç haberim yoktu...hay Allah yaa,eğer sıkıntı olucaksa ben listede olmasamda olur ama yine burda olurum,sana yardımcı olurum canım...sende zor durumda kalma:16::16:

ayrıca senide merak etmekteyim,bugün hiç uğramadın:26:

Gitmeyiiiiiiiin:(

bencede masum aslındaa :1: ama ben genede yemeyeyim vardır kalorisinde bir bildikleri :1:

cansuu bende sabah kalkar kalkmaz tartılırsam 55 kiloyum ama yediğim zaman 56ya kadar çıkıyorum o yüzden şimdilik kendime 56 demek istiyorum =)

kalorisepeti diye bir site var ordan bakabilirsin yediklerine hatta hesaplayabilirsin ben ordan takip edicem bir ay sürede 4 kilo vermek için günlük 1070 kalori yemem gerekiyormuş onun üstüne çıkmamaya çalışarak devam edicem birbirimize destekkk!! hep destek tam destekk

bu grubu seviyorum yaa:16::16:

bu arada Çanakkalee nasıl gözümde tüttü bütün yazım kordonda geçti ailemide özlediimm ühüü:14::14:

neyse bayrama azcık kaldıı:)

kalori sepetini biliyorum milkshakem :) çok güzel bir site bende bugün hesapladım kalorimi gayet güzel bugün okulum açıldı iştahımda pek yoktu açıkçası. :) bende aç karınla 54 geliyorum küsürleri var tabi tok karınlada 55 geliyorum genelde aramızda 1 kilo var hedefimizde aynı sayılır :) birbirimize destek olalım tam destek olalım hemdeee.çanakkaleden geleli çok fazala olmadığı için pek özlemedim ne yalan söleyim bayramda tekrardan gitme ihtimalimde var benim ee bayramada az kaldı zaten :) seninde dediğin gibi. =)

Selam canlar nasilsiniz? Bugun kahvaltimi gec yaptim bir yumurta, peynir, domates- salatalik sogus, 1 yemek kadigi fistik ezmesi , ceyrek muz yedim. Oglene yesil fasulye yapiyorum yaninda keten tohumlu yogurt,ceviz, aksamada acikirsama acikirmiyim bilmiyorum eger acikiram salata yaparim diye dusundum.

benim esimde sekerkiz ve biligiilgili :)

canim takim ici yaris olurda ,takimlar arasinda sorun cikabiliyr biz icerde kalalim :)

sanirsam kilo cetvelinden bahsediyor arkadaslar ,bizlerin varya mesajlarin altinda cikiyor

hepinize hayirli pazarlar fistiklar,masallah cosmussunuz,sonuda bir takim olabildik sükür,simdide birbirimiz taniyalim bakalim..

RUMUZ:hepbera
ISIM: gülnihal
MEDENI DURUM: evli
cocuk:1 tane
BOY:157
SEHIR:denizli
MEMLEKET:konya
YAS:40

RUMUZ: sapphiree
M.DURUM: evli
ÇOCUK: 1 tane
BOY:158

RUMUZ:MuMu85
M.DURUM:evli
ÇOCUK:2 tane
BOY:1.63
MEMLEKET:Trabzon/Istanbul

ekleyin bakalim kendinizi :)

sekerkiz ve bilgili varmisiniz yarisa :27:

evet tatlım yarıdsa bende varım hadı start verelım bugun bakalım:)

RUMUZ:sekerkiz67
M.DURUM:evli
ÇOCUK:yok şiddetle istenıyo artıkın:)
BOY:1.65

Üyelerinizden T_N ve Naz için bilgi aktarıyorum.
Yeni uygulamaya soktuğumuz 11.madde ile ilgili olarak; dün yaptığım revize sonucunda 252.etap öncesi izne ayrılanlar diskalifiye oldu.
T_N ve Naz isimli üyeler 251.etapta izne ayrılmıştı ve bu nedenle de diskalifiye listesinde yer alıyorlar.
Ancak; sözkonusu sınırı sadece bir etap kaçırması sebebi ile diğer takımlardan da bir itiraz gelmezse yarışmacı listesine kaydediyorum. İtirazı olan lütfen söylesin.
Not: Tabii keşke onca emekle hazırladığım listeye göz atılsaydı da T_N nin diskalifiye edilmiş olduğu görülseydi. Hem üye yapıldı, hem de kaptan yardımcısı.
Güler misin, ağlar mısın? sorusuna şöyle cevap veriyorum:

mumucum püskütün bu msjı yeni gördüm...böyle bi durumdan hiç haberim yoktu...hay Allah yaa,eğer sıkıntı olucaksa ben listede olmasamda olur ama yine burda olurum,sana yardımcı olurum canım...sende zor durumda kalma:16::16:

ayrıca senide merak etmekteyim,bugün hiç uğramadın:26:

bende bilmiyordum böyle bir uygulamanın başlatıldığını . mumucuğum bu senin için ve takım için sorun teşkil edecekse listede olmadan bu şekilde de devam edebilirim canım . diskalifiye edildiysek diğer arkadaşların hakkını yemeyelim .

neslihancığım bizim zamanımızda böyle bir uygulama yoktu sanırım yeni kararlar alınmış .
kizlar bu karar daha bu hafta cikti,kimsenin itiraz edecegini sanmiyorum ,ben sizi birakmam merak etmeyin,

ben bugün evde yoktum az önce geldim ve cok yorgunum beni bugün maruz görün :)

[1] Cacık 0.5 PORSİYON 65.5
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Dost Süt (uht) 0.25 LİTRE 73.75
[4] Galeta (kepekli) 4 adet 80
[5] Sütaş Yağlı Homojenize Yoğurt 150 gr 112.5
[6] uno sofra tam buğday 0.5 dilim 28
[7] Tavuk But (derisiz) 100 GRAM 128
[8] Ezogelin Çorbası 1 PORSİYON 140
[9] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[10] Zeytinyağlı Biber Dolma 1 PORSİYON 265
[11] Erik Anjelik 90 GRAM 35.1
[12] Fıstık 0.5 AVUÇ 75