ayy sorma,
öle fırca atmak,
ceza vermk falan pek yapımda olmayan seyler benim :çok üzgünüm:
KHENAcım yaa biz de tatiliz yarın artık kısmet olursa bildirimi evden yapcam. kendimi zayıflamış hissediyorum ama tartı pek öyle demiyor yaaa eden anlamadım. sanırım 65 bana takıntı oldu
yaa canım benim de göbek sıkıntım var. sallanıyor resmen görsen hamile sanarsın beni. zaten göbeği eritsem direk 3 kilo gder benden.
ama nasıl:uhm:
ŞenizŞeniz olsun ben seni böylede seviyoruma.s.
64 te bana takıldı galiba 63,9 u gördüm ama 62 leri hatta 59 u görmek istiyom bensenağlama
benim de en büyük derdim göbek senağlama benim göbek gitse kafadan en az 5 kilo gidecek..
bu arada hep aklımdaydı ama unuttum, sen yeni regl oldun, kilo vermene faydası olmadı mı.. ben daha olamadım, çevremdekiler regl olunca daha çabuk verirsin diyorlar hep
yaa takıldı kaldı hayret anlamıyorum. tek tesellim diyorum ki 65i bir aşsam gerisi çorap söküğü gibi gelcek..
gerçi çorap nasıl sökülüyor bilmiyorum da :roflol:
.
ay merakla bekliyorum herbalım bildirimini,
inş güzel bir sonuç elde edebilmişsindir sengözlerimebaksanab
Yarın aşkım geliyoo.hihoyyyt
Pazar gününe kadar kalacak.
1,5 ay oldu görüşmeyeli.
Hasret giderelim biraz :asigim:
Diyetime dikkat etmeye çalışacağım ama büyük ihtimalle yürüyüşler biraz aksayacak.Onuda pazartesiden itibaren telafi ederim artık.
Bu arada yarın nete giremeyebilirim.Şimdiden yarın nete kesin girebilecek olan bi arkadaşım bana özelden tel.no verirse kilomu ona mesaj ile gönderirim
feaufh bise dice ya bence cagla sikel yine hamile ama solemio.
sabahlari ablam arada bakiyor dikkatimizi cekti hep oturuyor programda ayakta durmamaya calisiyor surekli.
Merhaba Yulafcim, ben bildirimimi bugun yapayim her ihtimale karsi, eger yarin yetisemezsem size lutfen bunu kullan.
1 kilo vermisim. 90.300 kiloyum.. :teytey:
ama eger sabah girebilirsem nete update edicem insallah.
tesekkur ettim canim. a.s.
Merhaba Yulafcim, ben bildirimimi bugun yapayim her ihtimale karsi, eger yarin yetisemezsem size lutfen bunu kullan.
ayy cok romantik turuncuu. :asigim: hayirlisi ile kavusun insallah Allah tamamina erdirsin.. mana bosver yuruyusu tabikide. ayy kaptan gormesin..
cok cok cok tebrik ederim canimcim.
kilonu gecen hafta duzeltmistik degil mi.
baslangic olarak kac almistik?
hatirlayamadim da simdi :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?