Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy sorma,
öle fırca atmak,
ceza vermk falan pek yapımda olmayan seyler benim :çok üzgünüm:

ŞenizŞeniz olsun ben seni böylede seviyoruma.s.

KHENAcım yaa biz de tatiliz yarın artık kısmet olursa bildirimi evden yapcam. kendimi zayıflamış hissediyorum ama tartı pek öyle demiyor yaaa eden anlamadım. sanırım 65 bana takıntı oldu:(

64 te bana takıldı galiba 63,9 u gördüm ama 62 leri hatta 59 u görmek istiyom bensenağlama

yaa canım benim de göbek sıkıntım var. sallanıyor resmen görsen hamile sanarsın beni. zaten göbeği eritsem direk 3 kilo gder benden.

ama nasıl:uhm:

benim de en büyük derdim göbek senağlama benim göbek gitse kafadan en az 5 kilo gidecek..

bu arada hep aklımdaydı ama unuttum, sen yeni regl oldun, kilo vermene faydası olmadı mı.. ben daha olamadım, çevremdekiler regl olunca daha çabuk verirsin diyorlar hep

ŞenizŞeniz olsun ben seni böylede seviyoruma.s.

64 te bana takıldı galiba 63,9 u gördüm ama 62 leri hatta 59 u görmek istiyom bensenağlama

yaa takıldı kaldı hayret anlamıyorum. tek tesellim diyorum ki 65i bir aşsam gerisi çorap söküğü gibi gelcek..
gerçi çorap nasıl sökülüyor bilmiyorum da :roflol:

benim de en büyük derdim göbek senağlama benim göbek gitse kafadan en az 5 kilo gidecek..

bu arada hep aklımdaydı ama unuttum, sen yeni regl oldun, kilo vermene faydası olmadı mı.. ben daha olamadım, çevremdekiler regl olunca daha çabuk verirsin diyorlar hep

canım regl yeni bitti bakalım sanırım şişkinlik yaptıysa da geçmiştir di mi.. sonucu yarın görmeyi planlıyorum. gitmediyse şu 65 artık bisiklete bişeyler yaparım kesin:roflol:

şaka bir yaan eliptik bisiklet beni zamanında çoook işimi görmüştü. hızlı kilo vermeye de yardımcı...

yaa takıldı kaldı hayret anlamıyorum. tek tesellim diyorum ki 65i bir aşsam gerisi çorap söküğü gibi gelcek..
gerçi çorap nasıl sökülüyor bilmiyorum da :roflol:

.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben geldim takımcımm.

Dün işe gelemediğim için topicede uğrayamadım.

Önceki gün dediğim gibi lapa diyetini yapıyorum.Ama inanılmaz eziyet vermeye başladı artık bu diyet bana.Lapayı ilk yaptığımda kendimi zorlayarakta olsa keyifle yemeye çalışmıştım,ama dün o kadar zorlandım ki anlatamam.Nitekim bugünde öyle.Yani lapa diyeti dün tam bi diyet olmadı ama bugün olacak gibi :)

Dün yediklerim

08,30 : 2 yemek kaşığı lapa içerisine 1 salatalık,3-4 kiraz domates,2 kaşık yoğurt,dereotu ve birazda baharat.
11,00 : 1 elma

13,00 : 1 soda

15,00 : annem dürüm alınca ucundan 2-3 ısırık aldım dayanamayıp :)

18,00 : 2 kaşık lapa içerisine 2 kaşık yoğurt ve 1 tane salatalık,1 kase susuz erik hoşafı

spor : 60dakika yürüyüş + annemle 2 saat kadar çarşıda dolandık.Daha sonra eve geldik ve çeyiz sandığını boşalttık.Akşam 7de anca oturdum dinlenmek için
su : 2 lt

Madde 1 : 2 fincan yeşilçay
Madde 2 : 2 lt
Madde 3 : 4 kaşık yoğurt
Madde 4 : 50 mekik
Madde 5 : Şükrettim
Madde 6 :Aklıma geldikçe...

Yarın aşkım geliyoo.hihoyyyt
Pazar gününe kadar kalacak.
1,5 ay oldu görüşmeyeli.
Hasret giderelim biraz :asigim:

Diyetime dikkat etmeye çalışacağım ama büyük ihtimalle yürüyüşler biraz aksayacak.Onuda pazartesiden itibaren telafi ederim artık.

Bu arada yarın nete giremeyebilirim.Şimdiden yarın nete kesin girebilecek olan bi arkadaşım bana özelden tel.no verirse kilomu ona mesaj ile gönderirim kaydirigubbakcemile4

feaufh bise dice ya bence cagla sikel yine hamile ama solemio.

sabahlari ablam arada bakiyor dikkatimizi cekti hep oturuyor programda ayakta durmamaya calisiyor surekli.

canim kocum , canim arkadaslarim ben geldiiimm..kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

ay evet bhkcim yaw, guzel haberlerle geldim.

tam 1 kilo vermisim. 90.300 olmusum. yani yarina 300 gr kaldi..

cok sevincliyim.. :dance: :nazar: Allah'a sukurler olsun. insallah uzaklasicam bu 90lardan yakinda..

ay merakla bekliyorum herbalım bildirimini,
inş güzel bir sonuç elde edebilmişsindir sengözlerimebaksanab

ayy cok romantik turuncuu. :asigim: hayirlisi ile kavusun insallah Allah tamamina erdirsin.. mana bosver yuruyusu tabikide. ayy kaptan gormesin.. kaydirigubbakcemile4

Yarın aşkım geliyoo.hihoyyyt
Pazar gününe kadar kalacak.
1,5 ay oldu görüşmeyeli.
Hasret giderelim biraz :asigim:

Diyetime dikkat etmeye çalışacağım ama büyük ihtimalle yürüyüşler biraz aksayacak.Onuda pazartesiden itibaren telafi ederim artık.

Bu arada yarın nete giremeyebilirim.Şimdiden yarın nete kesin girebilecek olan bi arkadaşım bana özelden tel.no verirse kilomu ona mesaj ile gönderirim kaydirigubbakcemile4

Merhaba Yulafcim, ben bildirimimi bugun yapayim her ihtimale karsi, eger yarin yetisemezsem size lutfen bunu kullan.

1 kilo vermisim. 90.300 kiloyum.. :teytey:

ama eger sabah girebilirsem nete update edicem insallah.

tesekkur ettim canim. a.s.

feaufh bise dice ya bence cagla sikel yine hamile ama solemio.

sabahlari ablam arada bakiyor dikkatimizi cekti hep oturuyor programda ayakta durmamaya calisiyor surekli.

Hadi hayırlısı bakalım,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:.

Merhaba Yulafcim, ben bildirimimi bugun yapayim her ihtimale karsi, eger yarin yetisemezsem size lutfen bunu kullan.

Çok güzel yaaa.Şimdiden tebrik ediyorum a.s.
Bu hafta ilk üçe gireriz umarım hihoyyyt

cok cok cok tebrik ederim canimcim.

kilonu gecen hafta duzeltmistik degil mi.
baslangic olarak kac almistik?
hatirlayamadim da simdi :asigim:

işte buuu..
tebrik ederim herbal canım..
cook sevindim..

cok saol yulafcim. gecen hafta duzeltmistik. 91.300 idi. bugun itibariyle, 90.300. yani 1 kilo gitti.

yarina da su 300 gr gider insallah yulafcim. ama yetisemezsem, bugunku bildirimimi kabul edebilirsin..

cok cok cok tebrik ederim canimcim.

kilonu gecen hafta duzeltmistik degil mi.
baslangic olarak kac almistik?
hatirlayamadim da simdi :asigim:

Back
X