- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr
yarın tatil olabilirim bildirimi evden yapar hemen çıkarım tabi tatilsem ki inşallahhhhh
zaten pek iyi haberler veremicem size eksi kiloların içerisinde olacam galiba tartılmaya korkuyorum senağlama
bhk da fırça atmıyo hiç zatennn
günaydııın
hemen dünki menümü yazayım...
sabah:
poğaça
ayran - en hızlı bunları yiyebildim de bugüne özel
arada 1 dido:1shok:
öğlen:
sadece salata
dengeler diye düşündüm...
şimdi boool sütlü nescafe içiyorum
akşama:
balık - yağsız kızartılmış
dondurma:icecream:
meyve
bolca suuuu...
ekmek hiç yok.
toplamda 70 adet mekik:lepi:
hii 66 mı
geçicem ben seni :dilcikar:
geçersin tabe, sen benden çok daha azimlisin bu konuda, ama bana da belli olmaz, ben de arap atı gibiyimdir :roflol:
canım sen kaç kilosun bu arada, bi de ben dün bedenimi örendim 42 beden :bbo: seninki kaç :jeyyar:
doğumdan beri ben de üzerime tek çorap bile almış değilim,
sırf büyük beden bişey olur da asırı moralim bozulur diye..
bir kaç sığdığım kıyafet var,
onları giyiyorum forma gibi :dilcikar:
ben 68.8 dim en son...![]()
ayy benim de formalarım vardı, ama sürekli işe gidip gelince artık kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım, mecburen aldım ama az aldım.. bi pantolonla iki bluz aldım..
lcw den daha önce hiç pantolon almamıştım, hani bazı markaların kalıpları dar, bazılarının geniş olur, lcw nin nasıl bilmiyorum ama nasıl olursa olsun 42 beden hiç hoşuma gitmedi..
eşim benimle dalga geçmeye başladı, benim pantolonların boyunu kısaltalım da giy diye, o da 42 bedenmiş..
eşim 96 kiloydu benim doğumumdan beri 10 kilo verdi, ben veremedim..
ne o yazın bikini mi giycen diyom "evet hayatım" diyo :roflol:
benimle yarış ediyo yaa
valla bence çook güzel.
sabah kahvaltı yapabilsen daha güzel olurdu ama ben de yapamadığım için bu konuda bişe diyemicem.
arada da didoyu götürmüşün :tomato:
öğlen sadece salata süt veren bi anne için az gibi geldi bana, ama kalori olarak didoyu dengelemeiştir herhalde.. ama sana tavsiyem tatlı ihtiyacını dido gibi çikolatalar yerine, yine hatırı sayılır miktarda kalorisi olan ama aynı zamanda süt yapan sevdiğin bi helva çeşidiyle bastırman hem senin hem de minik hamzanın daha çok işine yarar.
akşamki menün çok güzel,
sonrasındaki dondurma için bişe diyemiyorum zira aynı dertten muzdaribim kaydirigubbakcemile3
ekmek hiç tüketmemene hayranım, ben de bunu becerebilsem çok iyi olucak.
bi de bişe sorcam, mekik çekerken ameliyat yerinde hiç sızı falan oluyor mu, zorlandın mı hiç, ben de başlamak istiyorum mekiğe ama henüz cesaret edemedim.
geçersin tabe, sen benden çok daha azimlisin bu konuda, ama bana da belli olmaz, ben de arap atı gibiyimdir :roflol:
canım sen kaç kilosun bu arada, bi de ben dün bedenimi örendim 42 beden :bbo: seninki kaç :jeyyar:
sanirim boy ile de alakali bu beden olayi ya.
cunku ben 68,9'um 42 olan pantolonlarim inanilmaz bol geliyor. denemedim ama 40'a giriyorumdur.
tabi YULAFcım boyla inanılmaz alakalı.
benden kilo olarak daha fazla arkadaşlarım var ama boyları 170in üstünde olunca direk dal gibi görünüyorlarr![]()
benim su andaki sorunum gobek ve kalca.
kalca daha cok su anda.
popom yok zaten yan can simidi yaglarim da gitti.
boyle basenim mi desem kalcam mi desem oraya bilemedim.
ne yapmak gerekiyor.
yaa canım benim de göbek sıkıntım var. sallanıyor resmen görsen hamile sanarsın beni. zaten göbeği eritsem direk 3 kilo gder benden.
ama nasıl:uhm: