• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

11.04.2009 Cumartesi

11.15: yarim domates, 1 kk beyaz peynir, 1 yumurta, 1 fincan sekersiz cay, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi
11.15-19.30: 1 paket cubuk kraker (napim kaptanim tutamadim kendimi)
19.30: 5 6 parca et doner, 3-4 yk pirinc pilavi, 2 kasik zeytinyagli barbunya, 1 dilim kepek ekmegi

ay cok mutluyum.
içim içime sığmıyor bu gece...

neyse ben yediklerimi yazayım hemen:

sabah: çarliston biber,süt,az kaşar peyniri,1 kaynamış yumrta,çok az ekmek

ara: yeşil çay

öğle: 1 patatesli poğaça,2 lokma kek(kayınvalidem yapıp çağırmış,yemek zorundaydım)
sıcacıktı walla ve tadı da muhteşemdi,aferin bana :1closedeyes:

akşam: tarhana çorbası,bol yeşillikli,az haşlanmış tavuk ilaveli yağsız salata,havuçlu dere otlu yoğurt:lepi:

1 lt su
1 saate yakın yürüyüş

yorum:akşam menüme bayıldım.
ayrıca bundan sonra hep salata yiyecek oluşumuza ayrıca bayıldım :))
süper salata tarifleri baktım bugün.
her akşam yapıcam inş yağsız yağsız...
2 çeşit falan.
süper göz ve mide doyurucu oluyor,tavsiye ederim.
yarın akşamı iple çekiyorum yani,o derece :)

hadi iyi geceler,tatlı rüyalar...

Son düzenleme:
kızlar bugün temiz havadan faydalanalım dedik güzel ailemle
koştuk eymireee
annem yağsız bir börek olayı var ondan yaptı,
ve biraz da patates salatası
2 bardak da çay içtim yanında
1 avuç ta kuruyemiş yediim
bol bol yürüdüm 2 saat kadarr
bir sürü foto çektiimmm

sabah ne yedim?
yağda yumurta ve 1 dilim ekmek

akşam piknikten gelince de
1 dilim ekmek,
yoğurtlu bakla haşlaması ve 2 bardak çay içtim diyemeyeceğim çünkü 1 bardağını masaya döktüm heheeee

şimdi de 5 i bir yerde çayımı içeceim ve 1 saat pisikletime binmeyi düşünüyoruummm

vee öpüyorum hefinizziiiiii
umarım yarın tez hocamla görüşebiliriiiza.s

misafirlerim vardı onlar gitti geldim yazdıklarınızı okudum. öncelikle bugün neredeyse hiç kaçamak yapmadım. bunda kaptanımızın dönmüş olmasının büyük etkisi var:jeyyar:sabah toplantıda yediğim bir dilim yaşpastayı saymazsak, gelen misafirlerime yaptığım pastalardan hiç yemedim.

nasıl ama benim için büyük başarı değil mi kaptan :roflol:

haa bu arada bana biri börekçi demişti o kendini bilir laelaelaelaelaedeğiştiriyorsun değil mi artık adımı..

bunun yanında 20 dk yürüyüş yaptım. hai bakalım başlayabildik gerisi gelir umarım. bu hafta yediklerime çook dikkat etmem laızm kaptana verdiğim sözü tutmam için haftada 1 kilo vermem lazım sengözlerimebaksanabsositososito

şimdi artık yatmaya gidiyorum kızlar hepinizi öptüm. kısmetse yarın gelirim yine. olmazsa pazartesi görüşürüzzzz...:smiley-cool:

kizlar merhaba,

su an Toronto'dayiz. size kaldigimiz otelden yaziyorum..

sabahlari 2-3 dilim kizarmis ekmek, tereyagli, her cesit recelli, biraz kasar, sihay zeytin, yine tereagli ve recelli 1 adet pancake yiyoruz.. :utangac: oglenleri , patetes kizartmasi, dondurma, seklinde gecistirip, aksam turk ve italyan restoranlarinda esime eslik ederekten, spagetti, doner, iskender yedim.. bu aksam da konya pidecisi var.. cok super.. oraya gidicez. makul olculerde yemeye calisicam insallah...

ama isin guzel guzel taraf, acaip yuruduk, yuzduk.. muze gezdik.. pek oturacak firsatimiz olmadi..

eve gidince tartilicam.. sanirim. p.tesi sabahi evde olucaz. ben de p.tesi yarismasi icin yazarim yetisirsem. kesin vermedim ama almamis olabilirim diye umid ediyorum.. :a015:

bi de bu hafta benim hedef haftam ya.. carsambaya kadar 2 kilo verecektimm.. oyy oyy..

hepinize selamlar , sevgiler...a.s.

kacinci olduk bakindim ama sonucu goremedim..

günaydın kızlar...

herkese iyi pazarlar.

ooh herbalım sefan olsun :))

az kalorili,bol hareketli,neşe dolu bir pazar günü olsun inş hepimize.

Not:gel kaptanım nrmynim öpücem,
tarçınlı sütlü yulaf muhteşem oldu cokacimcoook

kizlar merhaba,

sabahlari 2-3 dilim kizarmis ekmek, tereyagli, her cesit recelli, biraz kasar, sihay zeytin, yine tereagli ve recelli 1 adet pancake yiyoruz.. :utangac: oglenleri , patetes kizartmasi, dondurma, seklinde gecistirip, aksam turk ve italyan restoranlarinda esime eslik ederekten, spagetti, doner, iskender yedim.. bu aksam da konya pidecisi var.. cok super.. oraya gidicez. makul olculerde yemeye calisicam insallah...

ama isin guzel guzel taraf, acaip yuruduk, yuzduk.. muze gezdik.. pek oturacak firsatimiz olmadi..

eve gidince tartilicam.. sanirim. p.tesi sabahi evde olucaz. ben de p.tesi yarismasi icin yazarim yetisirsem. kesin vermedim ama almamis olabilirim diye umid ediyorum.. :a015:

bi de bu hafta benim hedef haftam ya.. carsambaya kadar 2 kilo verecektimm.. oyy oyy..

selam kızlar naparsınız :) kahvaltımı ettim geldim. bugün de hiç kaçamak yok. hatta dün misafirlere yaptığım böreğin ve yaşpastanın yüzüne bilem bakmadım :jeyyar:

HERBAL canım yaa neyse konya pidecisini bulmuşsun az da olsa ye ahh konyamın pidesi muhteşemdir. iyi bir tatil diliyorum sana canımcım...

kaptanım ve destek olan tüm arkadaşlar tekrar hepinize teşekkür ediyorum.

bu arada sabah kahvaltım

tavada bıldırcın yumurtası ve peynir. biraz da ekmek.

İnş bu hafta iyi kilo verebiliriz hepimiz...

iyi akşamlar kızlar

bugün ikindi üzeri patates haşlama yumurta haşlama beyaz ve kaşar peynir ve birkaç zeytin yedim.

akşam birşey yiyemedim karnım açıkmadı. ama yoğurt içine dereotu doğradım onu yiyorum şimdi.

haa unutmadan...

1 adet hoby yedim akşam üzeri...

bugün yediklerim:

sabah: domates,biber, 1kk peynir,yarım kase sütlü tarçınlı yulaf,1dilim keğekli ekmek,1 haşlanmış yumurta

ara: 1elma

öğle: çorba,az yağda et kavurma

akşam: 1 bardak fanta,yarım dilim pasta:bbo:(pastayı da,asitli içecekleri de hiç hazetmememe rağmen,misafirlikte olduğumuz için yemek zorunda kaldım,yok yere kalori aldım diyebiliriz.ama tahmin edip akşam yemeği yemeden gitmiştim,iyi oldu)

bitki çayı

0.5 litre su :bbo: (resmen unuttum bugün su içmeyi)
(10+10)dk eliptik bisiklet, 1saate yakın yürüyüş

selam kizlar, biz donduk evimize..

coco cum, sagol canim ama ne yazik ki konya pidesi yiyemedik. o kadar kalabalikti ki.. :((

ben konya pidesini ilk defa Toronto'da yedim. :)) acikcasi Turkiye'deyken Konya'nin pidesini duymamistim bile.. nasil guzel , nasil lezzzetli bir sey o oyle.. oof off. Allah sana kolaylik versin.. sen benim icin bi tanecik yiyiver cocostarim.. :asigim:

bhk cim, kahvaltilarin cok guzel olmus. yulaftan vazgecmeyip, ama farkli seyler de eklemen super olmus. bu arada msallah ya, iradene hayranim.. ben cok oburum yaa.. :tomato:

yulafim cok haklisin canim.. ama gecmis gecmiste kaldi. gelince hemen tartildim. hep sabah ac karna tartildigim icin emin degilim su an. iyi bir ihtimalle almamis olabilirim.
ama vermedigim kesin.. simdi tatil tem[osundan sonra, acaba dikkat etmeye baslasam, carsambaya 2 kilo verebilir miyim ?? :uhm: benimki de sinav zamani dersleri son gune birakmak gibi oldu dimi.. :tomato: aslinda kahvalti harici cok abarti degildi galiba..
kahvaltiya niye o kadar saldirdik.. cunku sabahlari hafta ici, evde dogr durust kahvalti zamanimiz olmuyor. ailecek bir araya gelmisken costuk.. kaydirigubbakcemile4

hepiniz ozledim.. selam ve sevgiler.. Şeniz a.s.

selam kızlar naparsınız :) kahvaltımı ettim geldim. bugün de hiç kaçamak yok. hatta dün misafirlere yaptığım böreğin ve yaşpastanın yüzüne bilem bakmadım :jeyyar:

HERBAL canım yaa neyse konya pidecisini bulmuşsun az da olsa ye ahh konyamın pidesi muhteşemdir. iyi bir tatil diliyorum sana canımcım...

kaptanım ve destek olan tüm arkadaşlar tekrar hepinize teşekkür ediyorum.

bu arada sabah kahvaltım

tavada bıldırcın yumurtası ve peynir. biraz da ekmek.

İnş bu hafta iyi kilo verebiliriz hepimiz...

selam kizlar, biz donduk evimize..

coco cum, sagol canim ama ne yazik ki konya pidesi yiyemedik. o kadar kalabalikti ki.. :((

ben konya pidesini ilk defa Toronto'da yedim. :)) acikcasi Turkiye'deyken Konya'nin pidesini duymamistim bile.. nasil guzel , nasil lezzzetli bir sey o oyle.. oof off. Allah sana kolaylik versin.. sen benim icin bi tanecik yiyiver cocostarim.. :asigim:

canım yaaa konyanın pidesi de etliekmeği de meşhurdur ve yemeden buramayız walla bizcokacimcoook yani düşünün arkadaşlar bana börekçi diyorsunuz ama böyle bir güzelliği nasıl reddedeyim benlülülülülülü

şaka bir yana hakikaten hafta sonu kaçamak yapmadım. sadece 1 adet hoby yedim. eşimin ısrarlarına rağmen ne yaptığım yaşpastadan yedim nede diğer örek çörekten:teytey: haa bu arada ani emziren anenin canı çeker dediklerinden sadece 1 çatal aldım hepsinden ama onu yeme saymıyorum. dediğim gibi çocuğumun hakkı diye aldım :hooray: ama bıraksalar yerdim hepsinikafamçokkarıştı

haa bir de dün 10-15 adet fıstık yedim. benim için hakikaten büyük irade MaşaAllah:nazar: bir oturuşta bir tabak yerdim normalde :roflol:

günaydın kızlar,
sabah 6da kalkıp kahvaltımızı ettik.
6bucukta da kısçemi uyandırıp haftaya başladım çok şükür..

herkese güzel bir hafta diliyorum....

günaydın canım iyi haftalar diliyorum. Betülü de kocaman öpüyorummma.s.

kizlar merhaba,

Umarım yaptığın hareketler işe yaramıştır ve kilo almamışındır hihoyyyt

Back