sagol yulafcım tabii ki öyle benim minigimiz güzel teyzeleri sagolun..cnm elimden geldigince iyi olmaya çalışıyorum valla bu derde düşüp önümüz göremez oldum..kıyaftelerim daha dogrusu alt kıyafetlerim olmuyor yani sıkıyor hergün ne giyecem diye düşünmekten öggg geldi valla uyduruk uyduruk giyiniyorum bu aralar cnm ya..
bugun yediklerimi yaziyorum kizlar
31.03.2009 Sali
10.15: 2-3 bardak su
10.30: 1 adet kucuk portakal
17.15: 4-5 yk taze fasulye, 3-4 yk pirinc pilavi, 2 dilim ekmek
20.00 gibi bir adet portakal daha yerim yaninda sut ya da yogurt ile.
45 dk yurudum kizlar.
yorum: cok kosusturmacali bir gun oldu o yuzden boyle duzensiz oldu. oglen besiktasta simitcileri gordukce gozlerim döndü almamak icin zor tuttum kendimi ama almadim :)
evet canim biliyorum. o yuzden su anda cok ama cok cok cok acim.
acil evden ciktim kosusturdum, yemek icin hic vaktim olmadi.
öyle demek yokkKızlar bugün adetim başladı, moralim çok bozuk21 ay geride kaldı,umudum tükeniyor...
inşaallah canımkaydirigubbakcemile5oohoo neler neler olmus canlarim burda ya.
kaptanim cok ama cok cok cok sevindim. darisi bizlerin basina.
ben de 6'lari gorcem insallah az kaldi.
teşekkür ederim herbalim gurbet kuşuummtebrikler sana nrymn seker hihoyyyt canim masallah yaa, 50lere dondun. cok sevindim.
super :sm_cool:ayy cok guzel nrymn yaa. insallah ben de 15 nisan'da 85 olarak sevinirim. cok merak ediyorum... ne olacak bakalim.. hihoyyyt
haydi bakalım güle güle giyin mavişim a.sbhkcım bakacam netten girdim bir kaç parça elbise göstermiş apnatalonda vardı bir tane kapri gibi fiyatıda uygun geldi ..hafta sonu ugrarım orayada..üstlerde pek sorun yok ....
çok çok şükürrrkaydirigubbakcemile5....
ama eve gidip afiyetle yiyeceğim yoğurdumu ve ızgara köftemi düşünüp sakinleştim.
çok şükür walla...
biri beni durdursun duzensiz yedigim icin cok cok acik su anda
evet canim biliyorum. o yuzden su anda cok ama cok cok cok acim.
acil evden ciktim kosusturdum, yemek icin hic vaktim olmadi.
bu menüye bayılıyorumbugün yediklerim:
sabah 1 kase elmalı sütlü yulaf
ara 1 bardak yeşilçay
öğle 1kase yoğurt,2 ızgara köfte
ara 1küçük elma
akşam 1 kase corba, cok az haşlanmış tavuk eti
ara 1 küçük elma,3 minik grissini
2.5 lt su
45 dk kızımla yürüyüş
45 dk evde spor
slm kızlar uzun zamandır giremedim aslında ben de çok iyi degildim ..nrmycim uyarısıyla bir ugramak istedim inanın aklımdaydınız ... beni soran arkadaşlarıma tşk ederim öncelikle çelik annecim ....valla çok fazla geriye dönüp bakamadım rasgele bir kaç sayfaya baktım malum çok sayfalar olmuş ben gelmeyeli... kızlar geçen hafta p.tesi kalp atışını gördük daha dogrusu doktor gördü ama ben onun öncesindeki hafta sonu kötü idim ilk gebelikte olan kusmamla tanıştım özellikle pazar günü baş agrısı kusma derken akşam ettim valla yemek yiyemiyordum yedigimi gidip lavaboya boşaltıyordum dolayısıyla ertesi günde işe gelemeyecek kadar halsiz düşmüştüm.. hala bulantılarım oluyor öyle şiddetli degil ama sabahları var yemedigim zaman tansiyonum düşüyor zorladıgım zamansa kendimi yemek için midem bulanıyor... valla zor geçiyor başımda agrıyor tabii bu dönemlerde normalde migrenim var zaten ve doktorum mümkün oldugunca ilaç alma demişti valla dayanabildigim kadar dayanıyorum ama sonrası geçen haftalarda yaşadıgım gibi oluyor ...kalp atışınıda karında göremedi o yüzden vajinal baktı kalp atımından emin olmak için doktorum gördü hemen aleti çıkardı çok zorda kalmadıkça vajinal bakmıyorlar o yüzden bende göremedim..2 hafta sonra gel demişti kısmetse önümüzdeki pazartesi gidiyorum bebişimi görmeye daha dogrusu noktamı görmeye..öyle netten kitaplardan göründügü gibi degil haftamı karşılaştırıyorum ama ..bakalım şimdi kese ve embriyo ne durumda görünecek ilkinde sadece nokta vardı sonrasında gittigimde taze kayısı büyüklügünde kese içinde yine nokta gibi embriyo...şükürler olsun ki benimle...şimdilerde hayırlısı ile 3 ayımı bitirmeyi ümit ediyorum malum bulantı gibi şikayetlerim azalır diye bekliyorum..dua edin bana lütfen saglıkla gebeligimi geçireyim..
bhk cim sen ank.dasın gebelik tarzı kıyafetlerini nereden aldın?bana erken daha ama ben gebelik pantalonu degilde hani beli lastikli o tarz pantalon arıyorum ama bulamadım kafama göre.. aslında öyle kilo almadım ama karnım şiş sürekli özellikle akşamları...
bu arada kilomdaki degişiklige geleyim yukarıda yazdıgım gibi pek kilo almadım aslında bende anlamadım..en son burada verdigim bilgide 71 idim..geçenlerde aklıma esti bu arada ondan 1 hafta önce doktorda kıyafetlerimle akşam saati ve yaklaşık 1 buçuk litre su içmiş sıkışmış olarak tartıldım 73 küsür çıkmıştı..neyse ben bu tartıdan 1 hafta falan sonra evde wc den çıktıktan pijamalarımla tartıldım 70 çıktım tabii şok inanamadım..uzun zamandır kilo veremeyen ben gebe kaldıktan sonra kilo vermişim sanırım kusmanın yemek yiyemenin etkisi oldu...geçen hafta doktorda tekrar tartıldıgımda bu sefer 74 çıktım sanırım akşam vakti çok fazla şişmiş oluyorum malum kıyafetler sıkışık olmak malum birde tartıdan tarıya degişir ..bu aralar fazla karşılaştırma yapamıyorum henüz küçük oldugu için mecbur karından görsün diye sıkışık gidiyorum haliyle o vaziyette tartılınca bayagı fark oluyor .. işte benden haberler böyle bayagı uzun yazdım sanırsam..özlemişim sizi.
eee sizler nasılsınız pekii?turuncucum sana verdigim yasini okumuşmuydun bana geri dönememiştin onun için. bende iyi degildim sana soramadım geri ...hepinizi öptm..kendinize ii bakın..a.s.a.s.
cocstar güzel annecik, atıştırmaları bir anda kesmek olmaz zaten..
o zmaan beyin yanlış algılar ve faydalı bir şey eysen bile kıtlıktan kalmış gibi depollar aman Allah korusuun :)
zaten oya-cell ne diyor, yedinklerinizi artırmadan spor eklersenşiz ayda 2 kg verebilrisiniz diyor
şimdi ben senden 62 deil, 63 olmanı istiyorum, çok yüklenmeyelim olur mu?
turuncucum sen bu menü ile, bir de akşam yemeğini de öne çekmişsin, bu cuma kesin birşeyleri kutlaaycağızzz
diğer kuğu gelinler nerde yahuuuuu, gelinlik provasındalar mı acabaaaaaaaaaaaa
Bu yulafı bugün yine yemeyi denedim kahvaltıda.
1 bardak yağsız süt içerisine 2,3 kaşık yulaf koydum.1 tanede elma doğradım.Bikaç kaşık aldım,içim almayınca 1 kaşık kadar şeker ekledim.Yine devam ettim yemeye ama içim almadı.Neden böyle oldu ben de anlamadım.
Normalde eti form müsliyi çok severek yiyorum ama bu yulafı hiç yiyemedim.kafamçokkarıştı
Gerçi müslide yulaf çok az olduğu için tadını almıyorum.Belki ondan severek yiyorum.
Kaldı elimde bi paket yulaf şimdi.Nasıl değerlendirsem acaba CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?