• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cocstar güzel annecik, atıştırmaları bir anda kesmek olmaz zaten..
o zmaan beyin yanlış algılar ve faydalı bir şey eysen bile kıtlıktan kalmış gibi depollar aman Allah korusuun :)
zaten oya-cell ne diyor, yedinklerinizi artırmadan spor eklersenşiz ayda 2 kg verebilrisiniz diyor
şimdi ben senden 62 deil, 63 olmanı istiyorum, çok yüklenmeyelim olur mu?

turuncucum sen bu menü ile, bir de akşam yemeğini de öne çekmişsin, bu cuma kesin birşeyleri kutlaaycağızzz
diğer kuğu gelinler nerde yahuuuuu, gelinlik provasındalar mı acabaaaaaaaaaaaa

kaptanım haklısın o nedenle vücudumu kandırmaya çalışıyorum aman bir aç bıraksam dediğin gibi kilo verimim durur MazaAllah:bbo:

bu arada aklıma geldi, BHK canı markadaşım, senin menü aşağı yukarı her gün aynı. sanırım ender saraçtan dinlemiştim aynı menüye vücut alışınca da kilo verimi azalıyormuş. o nedenle yine aynı kalori olacak şekilde menünü arada değiştir de vücudunu şaşırt. o zaman korumaya geçemiyor ve kilo verimi kolaylaşıyor.:jeyyar:

e boşver müsli ye o zaman, neden zorluyorsun ki senb :)
bir de içine kako katmayı dene bakalım, elmasız ;)

bak bu aklıma gelmedi hiç

Kaptan evdeki yulaf araya gitmesin diye çareler arıyorum,o yüzden bu zorlamam kaydirigubbakcemile3

Bu arada kakaoyuda çok severim aslında.Bide öyle deneyeceğim yerimseniben

ay okuyamadım yazdıklarınızı,
sabah doktora gittik,
sonra da aşıya..
ağladı kuzum :asigim:

şükür 2 ay rahatız,aşı yok...

bi ara gelip yine birsürü yazarım..
2 saate yakında yürüdük kızımla..
oh oh..
yaşasın bahar..
bu arada cumayı iple çekiyorum ben :jeyyar:

bu arada aklıma geldi, BHK canı markadaşım, senin menü aşağı yukarı her gün aynı. sanırım ender saraçtan dinlemiştim aynı menüye vücut alışınca da kilo verimi azalıyormuş. o nedenle yine aynı kalori olacak şekilde menünü arada değiştir de vücudunu şaşırt. o zaman korumaya geçemiyor ve kilo verimi kolaylaşıyor.:jeyyar:

doğru aslında ama akşam dışında nasıl bir değişiklik yapabilirim ki..
benim en büyük derdim spordu.
şükür o da çokçok iyi gidiyor bu hafta..
bir süre sonra bünye spora da alışınca bir değişiklik şart olacak zaten..
saolasın canım benim :1hug:

bak bu aklıma gelmedi hiç

Kaptan evdeki yulaf araya gitmesin diye çareler arıyorum,o yüzden bu zorlamam kaydirigubbakcemile3

Bu arada kakaoyuda çok severim aslında.Bide öyle deneyeceğim yerimseniben

internette içine yulaf ezmesi katabileceğin cok güzel tarifler var..
yiyemesen de bişekilde kullanırsın merak etme :utangac:

doğru aslında ama akşam dışında nasıl bir değişiklik yapabilirim ki..
benim en büyük derdim spordu.
şükür o da çokçok iyi gidiyor bu hafta..
bir süre sonra bünye spora da alışınca bir değişiklik şart olacak zaten..
saolasın canım benim :1hug:

canım benim ço ksevindim senin adına MAşaAllah:nazar:
aman böyle devam et.
bana da dua et de ben de vakit bulup yapabileyim sporumu:1hug:

slm kızlar .. bende öglene kadar iptal oluyorum bulantı halsizlikten ögleden sonra girebiliyorum kk ya...cvp veren arkadaşlar sagolun..kapatnım sende hedefine ulaşıyorsun maşallah diyeyim... herbalcım bende zaten hamileleik için sadece pantalon falan düşünüyorum sütler için zaten 2 senedir moda idi hem bol kıyafetler benimde çok var onalrdan iyice karnım şişene kadar idare ederler beni...ama alt sorunu var işte bakacım bir ara fırsat bulunca...

benim ablam da hamileyken kem karin kismi lastikli hem de bel kismi lastikli ince bir kot pantolon diktirmisti. karni sistikce belindeki lastigi aciyordu, karin da zaten ona gore esniyordu. zaten yaz hamileligi yasayacagin icin elbise, etek seni rahat ettirebilir bence.

merhabalar,

ben geldimm. dun acaip cozutup tozutma gunum oldu. sali gunleri esimle ogle yemegine birlikte cikiyoruz iki haftadir. boyle oluo. :bbo: sonra da bir arkadasim davet etmisti, o da dokturmus de dokturmus. ee bize hazirlamis. tabagimi ikilemedim ama ilk tabakla birlikte 2 adet borek, 4 adet mercimek koftesi, 1 dilim pasta, 2 kucuk top biskuvili pasta yemis oldum. normalde kesin ikinci tabagi almistim. en azindan boyle avunuyorum.. bu da bi gelisme :1rolleyes: aksam epey yurudum. kizi biziklete bindirdim. o bisiklet surdu ben yurudum. artik tabi iki tekerlekli surdugu icin, hizli yurumem gerekiyor.. neyse bu sekilde atlattim dunu. dun aksam ayiptir soylemesi karnim bozuldu. umarim kiloya donusmezler.. :1rolleyes:

bugun , yarin 2 gun var. 2 gun az degil. sabah yanimda hic bi sey getiremedim. sadece iki meyvem var..
cikip bir seyler mi alsam acaba.. hem calismaya useniyorum bugun, hem de bir seyler almaya gitmeye.. biraz usuttum sanirim, son gunlerde disarda yurumekten..

bugun insallah saglikli, guzel ve kontrollu gecer hepimiz icin. a.s.

bakalim cuma sabahina neler olacak..

Back