ya kizlar benim tartim mi bozuldu anlamadim. kilomu her gun daha az gosterio ? :1shok: :bbo: fisfisfis
bu hafta benim de öle oluyor :jeyyar:
evet bu hafta senin de uzarak gitti kilolar, nrymn de sasirmisti tartida 58 li biseyler gordu.
ne is kizlar?? ayy insallah boyle guzel saglikla devam edelim.. :1rolleyes:
cocstar güzel annecik, atıştırmaları bir anda kesmek olmaz zaten..
o zmaan beyin yanlış algılar ve faydalı bir şey eysen bile kıtlıktan kalmış gibi depollar aman Allah korusuun :)
zaten oya-cell ne diyor, yedinklerinizi artırmadan spor eklersenşiz ayda 2 kg verebilrisiniz diyor
şimdi ben senden 62 deil, 63 olmanı istiyorum, çok yüklenmeyelim olur mu?
turuncucum sen bu menü ile, bir de akşam yemeğini de öne çekmişsin, bu cuma kesin birşeyleri kutlaaycağızzz
diğer kuğu gelinler nerde yahuuuuu, gelinlik provasındalar mı acabaaaaaaaaaaaa
ben de deniycemmmmmmkaydirigubbakcemile5yulafı nasıl yiyorum anlatayım..
hem de şapur şupur :)))
şekersiz sütsüz 1 fincan neskafe
içine bolca yulaf, ve kuru siyah üzüm
enfes oluyor
bugün biraz da mısır gevreği koydum ara öğünümde yedimcokacimcoook
tavsiyemdir...
bak bu benim aklıma gelemmeiştikaptanım haklısın o nedenle vücudumu kandırmaya çalışıyorum aman bir aç bıraksam dediğin gibi kilo verimim durur MazaAllah:bbo:
bu arada aklıma geldi, BHK canı markadaşım, senin menü aşağı yukarı her gün aynı. sanırım ender saraçtan dinlemiştim aynı menüye vücut alışınca da kilo verimi azalıyormuş. o nedenle yine aynı kalori olacak şekilde menünü arada değiştir de vücudunu şaşırt. o zaman korumaya geçemiyor ve kilo verimi kolaylaşıyor.:jeyyar:
hoş geldinn güzel geliinn adayııııııkaptanım ben geldimmmmmm gelinlik provasındaydım cumartesi günü çok eğlenceli geçtii kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü
yerim o badem şekerini beeennnay okuyamadım yazdıklarınızı,
sabah doktora gittik,
sonra da aşıya..
ağladı kuzum :asigim:
şükür 2 ay rahatız,aşı yok...
bi ara gelip yine birsürü yazarım..
2 saate yakında yürüdük kızımla..
oh oh..
yaşasın bahar..
bu arada cumayı iple çekiyorum ben :jeyyar:
yok yok bence o kesin pozitif düşünme ile alakalıya kizlar benim tartim mi bozuldu anlamadim. kilomu her gun daha az gosterio ? :1shok: :bbo: fisfisfis
yerim seni kuğu gelinslm kaptanım burdayım işte hafta sonu giremiyorum zaten ama pazartesi ve salı da izinliydim nikah işlemleri için koşturduk halledemedik. çok üzüldüm ağladım. yüzümde kocaman sivilceler çıktı :(( stresten ..
aynaya bile bakmak istemiyorum. senağlama
yarın eczaneden daha önce sürdüğüm kremler vardı onlardan alıcam.
bu gidişle evlenemicem galibaasenağlama nikah için boş yer bulamadım senağlama
bir an 3/4 ü 3-4 gördüm:1shok: şok oldum herbalim kelebeğimm.....3/4 tabak musli yedim..
yine bi musli yesemmi acaba??
ya kizlar benim tartim mi bozuldu anlamadim. kilomu her gun daha az gosterio ? :1shok: :bbo: fisfisfis
slm kaptanım burdayım işte hafta sonu giremiyorum zaten ama pazartesi ve salı da izinliydim nikah işlemleri için koşturduk halledemedik. çok üzüldüm ağladım. yüzümde kocaman sivilceler çıktı :(( stresten ..
aynaya bile bakmak istemiyorum. senağlama
yarın eczaneden daha önce sürdüğüm kremler vardı onlardan alıcam.
bu gidişle evlenemicem galibaasenağlama nikah için boş yer bulamadım senağlama
neredesiniz kizlar, kimsecikler yok mu? yulaf nerdesin kuzum? bhk, cocostar ? celik anne kayboldu yine zaten..
bugün nasıl geçtii
sabah 7 ye kadar ders çalıştım, bi baktım hakakten sabah olmuş :)
bugün güya tez hocamla çalışacaktık ama yalan oldu, hafta sonuna erteledik, hayırlısı bakalım
sonrasında 11 e kadar biraz uyudum, kahvaltı
1 dilim ekmek, biraz tereyağ ve bal, 1 kk peynir (annem tereyağını önümden aldı(((şımarmayayım diyea.s)
sonra biraz daha çalıştım ben ama sonra yorgunluk nükseettiğinden biraz uyumayı denedim,
olmuyor, uyuyamadım :)
kalktım 1-2 yaprak sarma götürdüm, anaam o da olmadı :))
kalkim spor yapiym dedim ve
koydum nivea body cd sini 1 saat onunla spor yaptım, özlemişim bu cd yi ya, uzun zamandır sadece pisiklete biniyordum :)
sonrasında, duş alıp biraz dinlendim işte şimdi tam anlamıyla dinlenedilirdim artık :))
sonra bir kase kerevizli-sütlü çorbamdan içip, 1-2 çatal da kereviz ve elma rendesine yoğurt karıştırdığım güzel salatamdan yedim ve çıktım evden
akşam kpds için bir kursa gidiyorum ya
kursta 1 tane 3ü bir arada kahve ve 1 çokonat yedim(
sonr aşte 10 gibi evime geldim,
ama az sonra 1 saat pisikletime bineceğim için onu yedimmmm o şeyiismini söylemek istemiyorum (((
şimdi de zayıflama çayımı hazrılayıp ısınma aktivitelerini yaptıktan sonra 1 saatt pisikletime bineceğim inş. kızlaarrr
yarın görüşrüüz öpüyorum hepinizii
umarım milli maçta kazanırız bu aradahihoyyyt
iyi gecelerr hepinizeee,
not: biraz motivasyon düştü sanki, hemen hikayemi anlatayım dedim:jeyyar:
bu cuma bir şeyleri kutlayalım olur mu kızlarrrr
bayılttı yine beni betül:bbo:
hemen yediklerimi yazıp yatağa zıplıcam:
sabah 1 kase elmalı sütlü yulaf ezmesi , 1 tane çok çok az yağlı tavada yumurta
ara: 1 bardak şekersiz kuru kayısı suyu
öğle: 4-5 tane tavada hamsi (kayınvalidem yaptı,yememem imkansızdı,zaten canım da istedi :), eve gelince de 1 ızgara köfte
ara 1 bardak yeşil çay
akşam: çorba, 4 kaşık pilav,az haşlanmış tavuk ve bol yağsız salata
yorum:feci doydum,kendimi çok kötü hissettim sonrasında :bbo:
ara: 1 bardak bitki çayı,3 minik grissini
1.5 lt su
2 saate yakın hızlı tempoda yürüyüş(daha fazla da olabilir)
önce hastaneye sonra da sağlık ocağına yetişmeye çalıştığımızdan hızlı tempoda oldu yürüyüşüm:jeyyar: :lepi:
soru: kızlar ben yürüken malum kucağımda kızım oluyor kangurusunda.
sizce normalden daha fazla kalori yakmış oluyor muyumdur :jeyyar: hehe
bayılttı yine beni betül:bbo:
hemen yediklerimi yazıp yatağa zıplıcam:
sabah 1 kase elmalı sütlü yulaf ezmesi , 1 tane çok çok az yağlı tavada yumurta
ara: 1 bardak şekersiz kuru kayısı suyu
öğle: 4-5 tane tavada hamsi (kayınvalidem yaptı,yememem imkansızdı,zaten canım da istedi :), eve gelince de 1 ızgara köfte
ara 1 bardak yeşil çay
akşam: çorba, 4 kaşık pilav,az haşlanmış tavuk ve bol yağsız salata
yorum:feci doydum,kendimi çok kötü hissettim sonrasında :bbo:
ara: 1 bardak bitki çayı,3 minik grissini
1.5 lt su
2 saate yakın hızlı tempoda yürüyüş(daha fazla da olabilir)
önce hastaneye sonra da sağlık ocağına yetişmeye çalıştığımızdan hızlı tempoda oldu yürüyüşüm:jeyyar: :lepi:
soru: kızlar ben yürüken malum kucağımda kızım oluyor kangurusunda.
sizce normalden daha fazla kalori yakmış oluyor muyumdur :jeyyar: hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?