• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu arada perşembeden bu yana öğlen ve akşamları içtiğim çorba tariflerini vereceğim hemen sizlere
özellikle bebişi olan anneler, ilerde bebişlerinize de yaparsınız, anne- bebiş içersiniz hehe

0 yağlı sebze çorbası
1 ortaboy patates
1 orta boy kereviz
2 ufak havuç
1 avuç buğday
biraz tuz, biraz kimyon, biraz zencefil ile düdklüde haşlanır, sonrasında blendırdan geçirip püre haline getirilir

yarım litre süt ve bir miktar sıcak su ile bir taşım kayatılır, afiyetlenn içilirr

0 yağlı sebze çorbası
1 ortaboy patates
1 orta boy brokoli
2 ufak havuç

biraz tuz, biraz kimyon, biraz zencefil ile düdklüde haşlanır, sonrasında blendırdan geçirip püre haline getirilir

yarım litre süt ve bir miktar sıcak su ile bir taşım kayatılır, afiyetlenn içilirr

kuğu gelinlerr için a.s lahana çorbası,
3-4 lahana yaprağı haşlanır ve rondodan geçilir ya da ince ince kıyılır
bir tencerede 1 yemek kaşığı acı biber salçası ile bu yaprakalr çevrilir, 1 avuç buğday konur,
üzerine bol sıcak su, tuz, bolll kırmızı biber, nane ve şu küçük kurutulmuş cin biberlerden varsa (yoksa da onların turşularından) 3-4 tane koyulur veee 1 taşım kaynatılır afiyetlen içilir

bunu emziren anneler içmsin lütfen, acı olması gerek bu çorbanınn
bu verdiğim tarifler benim damak tadıma çok güzel uyuyro gerçekten
bu çorbalaşrı perşembeden bu yana
öğlen ve akşam öğünlerimde tükettim, kerevizli olan sebze çorbasını daha bugün yaptım az sonra tüketimce :1rolleyes:
öğlen sadece bu çorbadan ve bazeenn 1 dilim ekmek ile birlikte
akşamları arkasından 1 tabak da et yemeği yedimkaydirigubbakcemile5
sizi seviyorum hadi gayret güzel insanlarrr:teytey:
başarabiliriza.s

Kızlar bugün adetim başladı, moralim çok bozuk:( 21 ay geride kaldı,umudum tükeniyor...

Canım üzülme diyemiyeceğim çünkü elinde değil biliyorum...
Hakkında hayırlısı olsun her daim..sen inancını ve umudunu kaybetme,Allah'tan hayırlısını dile...
Rabbim gönlüne göre versin...:teselli:

Canım üzülme diyemiyeceğim çünkü elinde değil biliyorum...
Hakkında hayırlısı olsun her daim..sen inancını ve umudunu kaybetme,Allah'tan hayırlısını dile...
Rabbim gönlüne göre versin...:teselli:

Canlarım desteğiniz için çok tşekkür ediyorum. Dokunsalar ağlayacağım :a015: o durumdayım şuan..

ne desek üzüleceksin ama en azından ne olur ümidini kaybetme.:teselli:

Canım zaman ilerledikçe ümidim de kırılıyor, elbette Allah'tan istemekten vazgeçmem ama elimde değil üzüldüm :çok üzgünüm:. Dua edin ne olur..

tebrikler sana nrymn seker hihoyyyt canim masallah yaa, 50lere dondun. cok sevindim.
super :sm_cool: :nazar: ayy cok guzel nrymn yaa. insallah ben de 15 nisan'da 85 olarak sevinirim. cok merak ediyorum... ne olacak bakalim.. hihoyyyt

merhabaa takımcıımm
geçmişi okudum onlarla ilgili birazdan yazıcam notlarımı aldım
ancak biliyorsunuz ki bugün benim için özel bir gün
neden?
bugün hedef koyduğum tarih...
şimdi perşembe günü 5'li kiloları görmeyi planlıyordum, büyük hüsran yaşadım yine 60 larda olarak...
ancak o gün br değişiklik oldu hayatımda,
püsküüt'ün azim öyküsüne bir arkadaş tebrik yazmış, püsküüt de ona cvp yazmış

işte o gün ben de takip etmeye başladım arkadaşın sayfasını
hatta size de link attım ama kimse ilgilienmemişti, arada cocostarı görüyorum sayfa da seviniyorumhihoyyyt
ilgilenenler için linki http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/261413-basarimi-yardima-1.html

işte böyle arkadaşlarr
ve bugün hiç bu sonucu alacağımı tahmin etmeden, yarın ne yazacağım ne desem boş elimden geleni yaptım ama sonuç hala 60 lar diye bile konuşma hazırladımm :((
dün gece uykuya daldım ancak 1 saat aralıksız sporumu yaptıktan sonraa.s
ve yatar yatmaz uykuya dalma gibi bir huyum yok, belli bir sürenin geçmesi gerek, o süreyi de zihimde spor salonunda olduğumu ve spor yaptığımı düşünerek geçirdim

ve bugün sabah uyandığımda umutlu umutlu tartıya yöneldim
bugün hedef sürem dolmuştu çünkü
ve sonuç...
58,9 hihoyyyt
5 dakika boyunca oynadım sevinçten
ve evet işte başarıyorum
teşekkürler püsküüütt
teşekkürler oya_cell
teşekkürler takımcım:1hug:
teşekkürler KK:enbuyukkk:

paylaşmak istedim
sizleri seviyorumm
şimdi sıra yeni hedef belirlemede:teytey:

slm kızlar uzun zamandır giremedim aslında ben de çok iyi degildim ..nrmycim uyarısıyla bir ugramak istedim inanın aklımdaydınız ... beni soran arkadaşlarıma tşk ederim öncelikle çelik annecim ....valla çok fazla geriye dönüp bakamadım rasgele bir kaç sayfaya baktım malum çok sayfalar olmuş ben gelmeyeli... kızlar geçen hafta p.tesi kalp atışını gördük daha dogrusu doktor gördü ama ben onun öncesindeki hafta sonu kötü idim ilk gebelikte olan kusmamla tanıştım özellikle pazar günü baş agrısı kusma derken akşam ettim valla yemek yiyemiyordum yedigimi gidip lavaboya boşaltıyordum dolayısıyla ertesi günde işe gelemeyecek kadar halsiz düşmüştüm.. hala bulantılarım oluyor öyle şiddetli degil ama sabahları var yemedigim zaman tansiyonum düşüyor zorladıgım zamansa kendimi yemek için midem bulanıyor... valla zor geçiyor başımda agrıyor tabii bu dönemlerde normalde migrenim var zaten ve doktorum mümkün oldugunca ilaç alma demişti valla dayanabildigim kadar dayanıyorum ama sonrası geçen haftalarda yaşadıgım gibi oluyor ...kalp atışınıda karında göremedi o yüzden vajinal baktı kalp atımından emin olmak için doktorum gördü hemen aleti çıkardı çok zorda kalmadıkça vajinal bakmıyorlar o yüzden bende göremedim..2 hafta sonra gel demişti kısmetse önümüzdeki pazartesi gidiyorum bebişimi görmeye daha dogrusu noktamı görmeye..öyle netten kitaplardan göründügü gibi degil haftamı karşılaştırıyorum ama ..bakalım şimdi kese ve embriyo ne durumda görünecek ilkinde sadece nokta vardı sonrasında gittigimde taze kayısı büyüklügünde kese içinde yine nokta gibi embriyo...şükürler olsun ki benimle...şimdilerde hayırlısı ile 3 ayımı bitirmeyi ümit ediyorum malum bulantı gibi şikayetlerim azalır diye bekliyorum..dua edin bana lütfen saglıkla gebeligimi geçireyim..

bhk cim sen ank.dasın gebelik tarzı kıyafetlerini nereden aldın?bana erken daha ama ben gebelik pantalonu degilde hani beli lastikli o tarz pantalon arıyorum ama bulamadım kafama göre.. aslında öyle kilo almadım ama karnım şiş sürekli özellikle akşamları...

bu arada kilomdaki degişiklige geleyim yukarıda yazdıgım gibi pek kilo almadım aslında bende anlamadım..en son burada verdigim bilgide 71 idim..geçenlerde aklıma esti bu arada ondan 1 hafta önce doktorda kıyafetlerimle akşam saati ve yaklaşık 1 buçuk litre su içmiş sıkışmış olarak tartıldım 73 küsür çıkmıştı..neyse ben bu tartıdan 1 hafta falan sonra evde wc den çıktıktan pijamalarımla tartıldım 70 çıktım tabii şok inanamadım..uzun zamandır kilo veremeyen ben gebe kaldıktan sonra kilo vermişim sanırım kusmanın yemek yiyemenin etkisi oldu...geçen hafta doktorda tekrar tartıldıgımda bu sefer 74 çıktım sanırım akşam vakti çok fazla şişmiş oluyorum malum kıyafetler sıkışık olmak malum birde tartıdan tarıya degişir ..bu aralar fazla karşılaştırma yapamıyorum henüz küçük oldugu için mecbur karından görsün diye sıkışık gidiyorum haliyle o vaziyette tartılınca bayagı fark oluyor .. işte benden haberler böyle bayagı uzun yazdım sanırsam..özlemişim sizi.

eee sizler nasılsınız pekii?turuncucum sana verdigim yasini okumuşmuydun bana geri dönememiştin onun için. bende iyi degildim sana soramadım geri ...hepinizi öptm..kendinize ii bakın..
a.s.a.s.

selam kizlar, selamsiz girmisim pat diye. kaydirigubbakcemile3

yanimda yine english muffin (120 kalorilik, kucuk bir sandwic ekmegi gibi bi sey) + iki dilim beyaz peynir getirdim. ama acikmadim daha o yuzden yemedim. bi de armut var yanimda. burada kahve icin mutfakta bulunan sutten biraz alip oyle yiycem.

nrymncim corba tarifleri soyle bi goz attim cok guzel ama , keske annem olsa da burda bize hazirlasa. ben pek vakit bulamam sanirim..

hepinizi optum. guzel bir gun diliyorum..

bak neseme cim , tam mavi deniz dedik geldi.. hem de ne guzel haberlerle.

mavi denizim, genelde ilk 4 aydan sonra bu sikayetler epey azaliyor, uzulme. en azindan ben de oyle olmustu...tamamen gecti, bulanti, bas agrisi vs.. saglikli , mutlu haberlerini bekliyoruz.. :nazar: a.s.

mavişim ben bütün kıyafetlerimi sıhhiyede mine mağazası var biliyorsundur.
zafer iş merkezinin orda,
ordan aldım
cok cok fazla ceşit var.
istediğini bulabilrsin..
hamilelikte mide bulantısı bile güzel bence.
Allah yardımcın olsun.
dualarımız seninle....

mavişim ben bütün kıyafetlerimi sıhhiyede mine mağazası var biliyorsundur.
zafer iş merkezinin orda,
ordan aldım
cok cok fazla ceşit var.
istediğini bulabilrsin..
hamilelikte mide bulantısı bile güzel bence.
Allah yardımcın olsun.
dualarımız seninle....

cnm sanırım dedign yeri biliyorum girişinde genelede abiye tarıznda takım alar elbiseler falan satılıyor degilmi hmeen köşede bir yerde..peki gebelik kıyafetleri satılıyormu orada..fiyatları nasıl cnm bu hafta sonu cıkış dolanmayı düşünüyorum bir kaç yerde de varmış görümcem söylemiştio da aldıgı yerleri tarif etti malum gebe kıyafetleri çok pahalı oluyor..

cnm sanırım dedign yeri biliyorum girişinde genelede abiye tarıznda takım alar elbiseler falan satılıyor degilmi hmeen köşede bir yerde..peki gebelik kıyafetleri satılıyormu orada..fiyatları nasıl cnm bu hafta sonu cıkış dolanmayı düşünüyorum bir kaç yerde de varmış görümcem söylemiştio da aldıgı yerleri tarif etti malum gebe kıyafetleri çok pahalı oluyor..

evet canım orası,köşede..
ordan giriyorsun, -2. katta hamile katı.
kesinlikle git bi gör derim...

ucuzları da var yeni sezon olup baya pahalı olanlar da...
ama insan her zaman hamile olmuyor :jeyyar:

Back