sen bu hafta göreceksin bence..
ben de bir sonraki hafta peşinden gelirim inş
cok istiyorum ama yuruyuse cikmam lazim 69'a dusebilmek icin. ders calisiyorum diye yuruyuse de cikamiyorum. bakalim belki aksam yemeklerinden sonraya alsam korkarim yurumeye. ama pzt'den itibaren yuruyuse devam.
akşam yanlız cıkma bence..
gerçi yaşadığın semt nasıl bi yer bilemiyorum ama....
bir sürü ders çalışanımız var galiba bu haftalarda...
Allah yardımcınız olsun..
gayretlerinizin sonucunu alırsınız umarım hepiniz...
afiyet olsun canim.. babannenin ellerine saglik.. cok iyi yapmissin bence, sizin icin hazirlanmis. toparlarsin bu hafta, masallah bu azimle.. :)
herbal takviminde 55kg lost yazıyor..
teknik bir hata oldu galiba a.s
cok istiyorum ama yuruyuse cikmam lazim 69'a dusebilmek icin. ders calisiyorum diye yuruyuse de cikamiyorum. bakalim belki aksam yemeklerinden sonraya alsam korkarim yurumeye. ama pzt'den itibaren yuruyuse devam.
yulafcim masallah sana ya. simdi farkettim. unutmusum. sen demek 83'le basladin.
sen de az diilmissin baslarken kaydirigubbakcemile3 way be 60lara donuyosun insallah. super..
bence derslere mola verip, oglen yuruyebilirsin. set edersen , duzenli su saate kadar calisicam, sonra yarim saat yuruycem gibi. sen yaparsin bence.
hem temiz hava almis olursun, sonra daha verimli ders calisirsin.
300 gr az mi flawles, cuma ya 500 gr versen. al sana 800 . hic de fena degil canim. :1hug:
Kızlar biz bugün eşimle yürüyüşe başlayacağız ama akşam iş çıkışı inşallah. Bakalım bu işi becerebilecek miyiz. Yoksa gitmeyecek bu kilolar. Şiştim gene iyice...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?