Sabahları yulaf yiyen kızlar,nasıl tüketiyorsunuz yulafı ?
Ben sabah 2 yemek kaşığı yulafa 1 bardak yağsız süt ekledim.ıçerisinede 2-3 tane taze çilek doğradım.Süt çok soğuk olduğu için biraz mikrodalgada ısıttım ve iştahlıca bir kaşık ağzıma aldım kafamçokkarıştı.............................Sonrasını söylemeyeyim
Sonra biraz bal ekleyeyim belki tatlanır düşüncesiyle 1 çay kaşığı bal ekledim,yine bir kaşık ağzıma aldım kafamçokkarıştı....................Bununda sonrası bende kalsın sırnaşık şey
Yani diyeceğim o ki bu yulafın tadı hep mi böyle unlu gibi oluyor.Ha bide biraz bekleyince sünmelerde başlıyor.
Uzun lafın kısası bu yulafı daha lezzetli bi şekilde nasıl tüketebilirim :enbuyukkk:
canım yulafın tadı hep öyle..
ben de iilk aldığım zaman yiyememiştim.
1.5 sene cekmecede beklemişti.
elma doğramayı denedin mi?
ben bu sekilde cok iştahla yiyorum..
sütü de soğuk katıyorum ben..
canim ya ben o kadar gun tuvalete cikamayinca ilac iciyorum yoksa rahatsizliktan duramiyorum.
olurda bu kadar kaçamak olmaz 71.5 olmuşum wc ye çıkmama rağmen bugünde çok sevdiğim arkadaşlarım geles-cek yarın lapa diyeti yapayım diyorum bhk cım sütünü etkilememişti sanırım bide yeşil çayı niye akşam içmeyin dedin merak ettim ben hiç yeşil çay içmedim denesem mi acaba 300 gr almışım sıkı tutup hedefim 69.9 artık ulaşmam lazım hepinizi öpüyorum
mavideniz ne yapıyo acaba sesi soluğu çıkmıyo kilomu aldı acaba bi gelsede bebişide sorsak yahu
bu pazartesi tartilma olayi bir duzene giremedi.
haftasonu kacamak yaptigim oluyor arada sonra da tartilmak istemiyorum :roflol:
haftasonunun birincisi kim olacak bakalım...
ben tam 800 gr vermişim :lepi:
aşkolsun nesemese ya.
pita ne diyip kaçmışsın?
sen nasılsın?
daha iyi oldu mu rahatsızlıkların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?