iyiyiz biz şükür bugün bir tuhaflık var işte içim çekilir sıyrılır gibi oluyor bitkinlik falan..bebiş ne alemde bilmem bizde bulantı baş dönmesi pek yok çok nadir bir iki kere olur gibi oldu ama hemen geçti valla gebe olup olmadıgımdan şüphelenmeye başladım...p.tesi doktora gidecem bakalım ne durumda kalp atışlarını duyacaz inş..
bu arada tickerimı cok seviyordum ama bucuklu rakam kabul etmiyordu.
mecburen değiştirdim :)
iyiyiz biz şükür bugün bir tuhaflık var işte içim çekilir sıyrılır gibi oluyor bitkinlik falan..bebiş ne alemde bilmem bizde bulantı baş dönmesi pek yok çok nadir bir iki kere olur gibi oldu ama hemen geçti valla gebe olup olmadıgımdan şüphelenmeye başladım...p.tesi doktora gidecem bakalım ne durumda kalp atışlarını duyacaz inş..
herbal canım eşim de senin gibi yemen lazım diyip duruyor.
ama hiç gerek duymuyorum ben,canım da istemiyor...
ben bu hafta pek adapte olamadım yeni hafta yeni umutlar ve diyetisyenimle yola devam pzt birinci ben olmalıyım
kaydirigubbakcemile5
hoş geldiin şekerrrr
öncelikle kliniklik felan değilsinn, tatlı krizlerin içiiinn hurma yemeni öneririm,
bu arada 1 gün yedin diye diyetin hep gitmiyor, neden çünkü bünyen o yediklerini yağa çevirmek için 24 saat istiyor, bu sürede o alınan kalorilerin yağa dönüşmeisni engellemek için büyük fırsaatt
hemen içtiğin suyu artırıyorsun, sporunu artırıyorsun vee oluyorrrrkaydirigubbakcemile5
azim azim aziimmm
hadi görelim seniii
ben bu hafta pek adapte olamadım yeni hafta yeni umutlar ve diyetisyenimle yola devam pzt birinci ben olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?