Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyiyiz biz şükür bugün bir tuhaflık var işte içim çekilir sıyrılır gibi oluyor bitkinlik falan..bebiş ne alemde bilmem bizde bulantı baş dönmesi pek yok çok nadir bir iki kere olur gibi oldu ama hemen geçti valla gebe olup olmadıgımdan şüphelenmeye başladım...p.tesi doktora gidecem bakalım ne durumda kalp atışlarını duyacaz inş..

canim ya masallah ben heyecanlandim kalp atislarini duyacaginizi okudugumda. cok cok guzel bir duygu olmali.

bu arada tickerimı cok seviyordum ama bucuklu rakam kabul etmiyordu.
mecburen değiştirdim :)

canım normalde o yaptığın sitede bucuklu rakamlar kabul ediliyor.Belki bi yerde yanlış yapıyor olmayasın ?

weight units yazan yerde kilogram işaretleniyor
height units yazan yerde metric s.i işaretleniyor
Bu arada bucukları belirtmek için .(nokta) kullanılıyor virgül yerine.

Hadi hayırlısı bakalım hihoyyyt
Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz a.s

hhe he yine ben geldim sabah klasik kahvaltı öğle muz ara 1 muz daha ( ne yapayım tatı krizim anca böle geçiyo 1 tane N**** (Siyahi) yiyeyim desem 1 paketi götürürdüm ben ) akşam mısır ekmeği yapmış kayınvalidem süte doğrayıp yerim

çayın yanıında yiyecek masum bişey bulmam lazım

ay masallah o zaman sana bhk cim ya. darisi basuma. kaydirigubbakcemile
ben de sen kasiyorsun da yemiyorsun saniyordum. o halde problem yok. a.s.
ben de simdi oglen yemegimi yiyorum. inan bi dilim ekmege indirmek bile benim icin buyuk basari.

herbal canım eşim de senin gibi yemen lazım diyip duruyor.
ama hiç gerek duymuyorum ben,canım da istemiyor...

mavisim merhaba canim. ben de guzel haberlerini bekliyorum. benim ilk aylar cok zor gecmisti. hamileligimin en keyifli donemi 4. ay ile 8. ay arasi idi. habire gezip, bebis odasi, elbiseleri vs. bakabiliyodum. son ay artik iyice sistigimden pek rahat degildim.

sana guzel bir hamilelik sureci diliyoruz. takimca arkandayiz. hihoyyyt Allah tyardimcin olsun sekercim. a.s.

ben bu hafta pek adapte olamadım yeni hafta yeni umutlar ve diyetisyenimle yola devam pzt birinci ben olmalıyım

arada olur oyle canim. arada benim de adapte olamadigim oluyor ama hafta sonunda gram dahi olsa verebildiysem demek ki birseyleri dogru yapmisim ki az da olsa gram verebilmisim diye dusunuyorum.

Canım aşırı su tüketiyorum,uzmanlar bunun fazlasının da zararlı olduğunu söylüyorlar. Gerçekten çok fazla su tüketiyorum 2 litre değil 5-7 litre falan su içiyorum...
Spor yapmak tembelliğime geliyor,neden bilmiyorum ama gerçekten fazla tembelim.
Bir de evde tartımız bozulunca da motivasyonum tamamen gidiyor,tartı yok kimse kilomu bilemez diyerek yiyorum da yiyorum...

Bana bir diyet listesi önerebilir misiniz? Çoğunuzu sıkmayan?!?

Günaydın kızlar...

Dün yediklerim :

aç karnına : cevizli su
08,30 : 1 çay bardağı süte 2 kaşık müsli, yeşilçay
10,30 : 1 ince dilim kek (iş yerinde çok ısrar edilince incecik bi dilim yedim )
12,00 : 2 kaşık susuz nohut yemeği ,2 kaşık pilav,2-3 adet kornişon turşu
15,00 : 2-3 kuru erik
18,00 : 1 tas çorba , 2 ızgara köfte , 2 kaşık yoğurt ,salata

Not : Alt komşu rahatsız olduğu için artık yürüyüş yapamıyacak gibiyim.Spor salonunda şimdilik yer yok.Umarım en kısa zamanda yer açılırda spora rahatca devam edebilirim

Bu hafta 900 gr vermişim ---> (60,9 / 60,0 / 0,9 / 1,48 % )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…