- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi PasakliTosba
-
Kader en iyi anlayan sensin kayın nerden geliyormuş?
O kısmı çözemedim maalesef.. 600 km ötedeymiş sonra bi aile dostundan rica edip konu sahibinin 200 km yakınlarına getirtmişler.. Yaklaşınca konu sahibi ve eşi gitmiş almış adam parasız kaldığından yolda kalmış zaten.. Vardıklarında son 3 lirası varmış elinde sımsıkı tutuyormuş..
Köprü altında uzun saçlı adamlar oluyo yaa onlar gibi birşey belirdi gözümde..
Bakmak zordur belki ama çözümü bulunmazsa öyle devam eder maalesef.. Önce madde bağımlısı olduğu için tedavi görmeli , psikolojik destekle birlikte..
Kola mola hikaye..
bende anladım bendeeeeeeeee....
kayınvalidesi ve kayınbabası kaynınıda alıp türkiyeye tatile gelmişler....
konu sahibi arkadaş yurtdışında...
sonra kaynını geri göndermişler..
eşide gidip alıp evine götürmüş kardeşini...
anneside arayıp alışverişini yapın demiş..
bizimkilerde alışveriş sırasında kavgaya tutuşmuş...
:26::26::26::26:Aferin sanada
Kayın Türkiyeden yurtdışına kadar tek başına gelebilecek kadar aklı başında demekki... Ama konu sahibinin anlattıklarına göre pek olabilecek bir ihtimal gelmedi bu... Çelişki var anlatılanla kayının yaptığı arasında
eeeeeeeeeeeeeeee, sonra? :26:
Kızlar 3TL yi kaynı sıkı sıkı tutuyormuş. Yoldan gelmiş ve bir tek 3TL si kalmış, onuda kaybetmeyeyim diye sıkı sıkı tutuyormuş.. En azından ben böyle anladım..:44:
Sonra, konu sahibesinin eşi abisini almaya gitmemiş, işi var diye.. Kaynanası da uzaktan akrabalarını aramış gidin oğlanı indiği yerden alın, kardeşinin evine bırakın diye.. Onlarda adamı almışlar, konu sahibesinin evine (yani adamın kardeşinin evine) getirmişler.. Bunlar geldiğinde adam kapıda bekliyormuş.. Görümcesinde bunların evinin anahtarı varmış ama gelip abisine anahtarı vermemiş, oda öyle kapıda beklemiş işte... :26:
üzüldüm ya şimdi, yolda kalmış garibim
ben kalpten giderdim valla, yaya giderdim ama giderdim kardeşimi alır getirirdim
600 km uzak biz alamayız çalışıyoruz demiş konu sahibi ve eşi.. O yüzden aile dostundan rica da bulup yakınlarına getirtmişler.. İş 200 km ye bağlanınca arabayla gidip alınmış kardeş..
adam 2 kere evlenip boşanmış bi adam öyle zeka problemi yok..
sadece sorumsuz.....
nassssıııııllll vakıfım konuya bak hele..........
üzüldüm ya şimdi, yolda kalmış garibim
ben kalpten giderdim valla, yaya giderdim ama giderdim kardeşimi alır getirirdim
:26::26::26::26:Aferin sanada
Kayın Türkiyeden yurtdışına kadar tek başına gelebilecek kadar aklı başında demekki... Ama konu sahibinin anlattıklarına göre pek olabilecek bir ihtimal gelmedi bu... Çelişki var anlatılanla kayının yaptığı arasında
600 km uzak biz alamayız çalışıyoruz demiş konu sahibi ve eşi.. O yüzden aile dostundan rica da bulup yakınlarına getirtmişler.. İş 200 km ye bağlanınca arabayla gidip alınmış kardeş..
yemin ederim üzüldüm ya..
sadece sorumsuz.....
Kimse kusura bakmasın ama yazının ilk bölümlerinde kaynım sürekli peşimde beni gözetliyor eşimde farketti neredeyse beni gözleriyle.......... yazmış bunu yapan kardeşim bile olsa hiçde acımam yardımda etmem. Ne hali varsa görsün derim. Benim kaynım bana o gözle baksa eşimde farketse yinede ona yardım etse çok fena şeyler olurdu sanırım...
Kimse kusura bakmasın ama yazının ilk bölümlerinde kaynım sürekli peşimde beni gözetliyor eşimde farketti neredeyse beni gözleriyle.......... yazmış bunu yapan kardeşim bile olsa hiçde acımam yardımda etmem. Ne hali varsa görsün derim. Benim kaynım bana o gözle baksa eşimde farketse yinede ona yardım etse çok fena şeyler olurdu sanırım...
sadece sorumsuz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?