- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
- Konu Sahibi PasakliTosba
son durum söyle..
esim eve geldi..hallo demis ben duymadim..
yanima geldi oturdu, kizimi seviyordu.. --bekledim birsey diyecekmi diye icim icimi yiyiyodu--
cit yok..
sadece cok üzgün oldugunu gördüm..--konusmaliydim herhangi biseyler--
isin nasil gecti dedim, iyi dedi.--kizdim benimle konusmak istemiyor diye, tüm cesaretimi toparlayip-
neden konusmuyosun benimle daha ne kadar küs kalacaksin dedim..
ben gelince selam verdim ses etmedin konusmayan sensin dedi..-duymamistim, özür dilemeyi kafama koymusken bi türlü gururumu kiramiyodum--
ben senden özür dilemem senin dilemen gerek dedim, benmi neden dedi..
önce sesimiz yükseldi..hararetli bi tartisma basladi ben ona söylediklerimi oda bana söylediklerinin nedenini aciklamaya calistik..
durduk, kizimizin bizi sessizce izledigini fark ettik..
devam ettik...olayi enine boyuna konustuk..
kardesinin tedavi edilmesinin gerekliligini, daha önce yaptiklarini ve buna benzer seyleri...
en sonunda ben ona kardesin o ac birakamazsin istersen her hafta git alisverisini yap 1 palette kola al ama benim haberim olmasin dedim..
biliyosun burasi almanya burada devlet suyunu,ceyranini, kirani, yemegini bile ödüyo, daha neler neler ac kalmaz dedim..
onun icin üzülüyorum bunu esimde biliyo..bakalim ilerde ne olacak..
özür dilerim dedi esim kisik bi sesle, üzgünüm..
bende biraz düsündükten sonra özür diledim..ama biliyomusun bi özürle icimdeki aci gitmedi dedim..
biliyorum bendede var ayni his dedi..
bakistik..
öpüstük..--masumca--
sonra kizimizin saskin bakislari önünde sarildik....icim sicacik oldu, özür kelimesinin veremeyecegi bi sicaklik tasiyodu bu sarilis..
baristik yani..
yorum yazan herkese tesekkürler.. disardan bakinca konular daha saglikli analiz ediliyo..
tekrar tesekkürler..sevgiler..öpücükler..
masumca olmadanda öpüşebilirsiniz aslında
barışmanıza sevindim bu arada