- 14 Ağustos 2006
- 2.652
- 491
- 688
- Konu Sahibi PasakliTosba
-
evet
anladım şimdi
sizin evemi getirdi onu?
yok, ben onlar gittiler aldılar 200 km den diye anladım
ama şimdide kendisi trene bindi geldi diyo
kafam karışıktı, hepten karıştı
Kayınvalidesinin evine getirmiş ama anahtar görümcesinde olduğu için eşi anahtarı almaya gitmiş. Arabada pasta yedi demişti ya bu arada yemiş adam kuru pastayı
Kimse kusura bakmasın ama yazının ilk bölümlerinde kaynım sürekli peşimde beni gözetliyor eşimde farketti neredeyse beni gözleriyle.......... yazmış bunu yapan kardeşim bile olsa hiçde acımam yardımda etmem. Ne hali varsa görsün derim. Benim kaynım bana o gözle baksa eşimde farketse yinede ona yardım etse çok fena şeyler olurdu sanırım...
eee yesin ne olmuşki
zaten eski kurumuş küflü pasta değilmiydi?
günah ya..
Bak hayatım şöyle;
Kayın Türkiye den uçağa biniyor geliyor konu sahibesinin oturduğu ülkeye.
Sonra indiği yerden trene biniyor, konu sahibesinin evine 200km kala iniyor.. Parası yetmediği için ordan gelemiyor.
Sonra kayınvalide konu sahibesinin eşini arıyor git al abini diye, o da alamam işim var diyor. Sonra uzaktan bir akrabaya rica ediyorlar.
O uzaktan akraba 200km öteden adamı alıp konu sahibesinin evine getiriyor..
Do You understand?
bigün annemlerden geliyoduk bak kardesin beni gözleriyle soyuyor ve neredeyse yatirip...... dedim
sacmalama dedi biliyosun o hasta...
evet bunu farketmissin canim sagol..esim bana inanmadi kackez söyledim..
bigün annemlerden geliyoduk bak kardesin beni gözleriyle soyuyor ve neredeyse yatirip...... dedim
biliyorum bagimli hasta ama nereye kadar ya bana ne benimde bi namusum var..sonra birdahakine esim yakaladi bakislarini ve kizdi..
sonra kaynim bana catiyo niye konusmuyosun benle, beni begenmiyomusun niye tokalasmiyomusun diye.
anlicaniz kaynima zaten gicigim var..
hepiniz yorumlarinizda serbestsiniz ben aklimin ermedigi noktadayim..tabiki üzülüyom bende aciyorum kac defa istedim yardim edeyim
iyi davranayim bu seferde yanlis anliyo..
biliyorum bagimli hasta ama nereye kadar ya bana ne benimde bi namusum var..sonra birdahakine esim yakaladi bakislarini ve kizdi..
sonra kaynim bana catiyo niye konusmuyosun benle, beni begenmiyomusun niye tokalasmiyomusun diye.
hepiniz yorumlarinizda serbestsiniz ben aklimin ermedigi noktadayim..tabiki üzülüyom bende aciyorum kac defa istedim yardim edeyim
adam gerizekalı falan değil arkadaşlar
2 kere evlenmiş birinide hamile bırakmış
muhtemelen kadınlarda bunun sorumsuzluklarından kötü huylarından kaçmışlardır
aynı böyle amcam vardı benim, kardeş tabi yapacak demeyin başında olmayan bilemez
ilk önce tedavi olması şart bu adamın, alışmış bu rahata işe koyuyorlar sıkıldım diyor kardeşinin yerine bile yemeğe gitmiş tamamen asalaklık bununkide
benim babamda senelerce çekti besledi sonunda nihayet bi tepesi attı cenazesine bile gitmedi
benimde kardeşim var bende biyere kadar çeker yardım etmeye çalışır karşılık alamazsam atarım
bu adam ilerde o aileye zarar verecek
konu sahibi siz haksız değilsiniz ağlamayın özürde dilemeyin ,sadece olayın kola olmadığını söyleyin eşinize
zaten eşinizde bıkmış kendisi söylenmeye başlamış kardeşine ailesiyle konuşup gerekeni yapmalarını söyleyin
bunu kocana mı söyledin
eee yesin ne olmuşki
zaten eski kurumuş küflü pasta değilmiydi?
günah ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?