- Konu Sahibi PasakliTosba
-
Bu arada sevgili kocan kardeşim diyerek onu savunuyorsa........abilik kola almakla onun alışverişini yapmakla olmaz...tedavi ettirsinler adamı. Işe soksunlar..
öyle geçici yardımlarla kimsenin kimseye faydası olmaz....sıkıyosa abiliğini böyle yapsın bakalımda bizde öpelim alnından...
Öyle başının çaresine baksın demekle olmaz.
Adam hem alkol hem ot kullanıyor.Büyük ihtimalle depresyonda veya psikolojik sorunları var.
Bu şekilde kendi haline bırakırsanız ölür kalır,veya kimbilir ne yapar.
Bence bir an önce tedavi ettirin.
Alışveriş konusunda haksızsın maalesef.Onca şey alınmışken 1 kola için bunca söz etmek olmamış.
Sen kola içmiyor veya sevmiyor olabilirsin demek ki o seviyor.Pahalı birşey de değil zaten.
ben konuyu anladım dersem yalan olur
Valla biz de anlayana kadar anamız ağladı CarriecimHatta bazı cümleler devrik ve biri bitmeden diğeri başladığından detayları biz de çözmüş değiliz
Özet geçiyorum toplaşın
Konu sahibinin kaynı 2 evlilik geçirmiş psikolojik sorunlarının yanı sıra madde bağımlısı olup çalışmayan kendine bakamayan biriymiş.. Kayınvalide sanırım demiş ki bir alışveriş yapın abinize başka birşey istemem.. Alış verişe çıkmışlar herşey alınmış içecek yokmuş eşi kola da al demiş , konu sahibi almam su içsin demiş.. Eşi de gidip kendi getirmiş kolayı... O zaman kavga başlamış..
Konu sahibi ' Hani sen buna artık bakmayacak para vermeyecektin , kendi başının çaresine bakacaktı.. Her hafta alışveriş mi yapacaz bizim de durumumuz belli ' vb. tarzında eşine kızmış...
ya bende seyi merak ediyorum 3lirayi kim s1KI SIKI tutuyordu ve neden..sonra üstü basi cok batmis kollari cizilmis olan kim ve neden olmus
Valla biz de anlayana kadar anamız ağladı CarriecimHatta bazı cümleler devrik ve biri bitmeden diğeri başladığından detayları biz de çözmüş değiliz Hele kaynı az gitmiş uz gitmiş 600 km düz gitmiş orası ayrı bir muamma Neyse öhöm öhöm...
Özet geçiyorum toplaşın
Konu sahibinin kaynı 2 evlilik geçirmiş psikolojik sorunlarının yanı sıra madde bağımlısı olup çalışmayan kendine bakamayan biriymiş.. Kayınvalide sanırım demiş ki bir alışveriş yapın abinize başka birşey istemem.. Alış verişe çıkmışlar herşey alınmış içecek yokmuş eşi kola da al demiş , konu sahibi almam su içsin demiş.. Eşi de gidip kendi getirmiş kolayı... O zaman kavga başlamış..
Konu sahibi ' Hani sen buna artık bakmayacak para vermeyecektin , kendi başının çaresine bakacaktı.. Her hafta alışveriş mi yapacaz bizim de durumumuz belli ' vb. tarzında eşine kızmış...
ya bende seyi merak ediyorum 3lirayi kim s1KI SIKI tutuyordu ve neden..sonra üstü basi cok batmis kollari cizilmis olan kim ve neden olmus
Kaynı tutuyormuş.. Ben öyle anladım en azından
sağol canım
şimdi değermi bi şişe cola için yaw...
adam normal değil besbelli, şimdi koca napsın, öldürsün mü onu
ben şahsen vicdan azabı çekerdim kardeşime sırtımı çevirseydim
gerçi ben kocanında pek normal olduğunu düşünmüyorum
bi ara ''kafasını kapıya vurdu vurdu sonra çıktı gitti'' diye yazmıştı
yoksa ben mi yanlış anladım
Kader en iyi anlayan sensin kayın nerden geliyormuş?
Kızlar 3TL yi kaynı sıkı sıkı tutuyormuş. Yoldan gelmiş ve bir tek 3TL si kalmış, onuda kaybetmeyeyim diye sıkı sıkı tutuyormuş.. En azından ben böyle anladım..:44:
Kader en iyi anlayan sensin kayın nerden geliyormuş?
bende anladım bendeeeeeeeee....
kayınvalidesi ve kayınbabası kaynınıda alıp türkiyeye tatile gelmişler....
konu sahibi arkadaş yurtdışında...
sonra kaynını geri göndermişler..
eşide gidip alıp evine götürmüş kardeşini...
anneside arayıp alışverişini yapın demiş..
bizimkilerde alışveriş sırasında kavgaya tutuşmuş...
benim anladığım, bilet bulamamış, 600 km uzaklıktan bilet almaya gitmiş
kadercim, tercüme et bize
bunlar kaynını nereye yolladılar anlamadım uzak bir yere bırakıp geri mi döndüler azad mı ettiler nedir gerçekten bu kısmı çok merak ediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?