• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 milyon 500 tl ile yapılıcak işler

499.500 telenin lafını mi edelim şimdi fakir gibi?

Bence de ama ben fakir olarak 1 milyonu ne yapar bilmem ama 500 tlsi için akil verebilirim. Çünkü fakirin hayali de kücük olur, fakirlik bunu gerektirir.

500 tl ile 2 ceyrek alabilirsin..

1.5 milyona artık doğru düzgün ev bile gelmiyor öyle büyük bir para değil maalesef. Galericilikte çok para var ama sizdeki parayla olmaz o iş. Ha bana derseniz faize yatırmayın. Tabi 500binlik 3 ev alabilirsiniz onların da kirası ayda 4500 gelir toplam.

iş makinası al kiraya verirsin Bülent Ersoy gibi
galericilik işini de garantilemiş olursun
vay be benim fakir ruhum parayı 1.500 tl olarak algıladı millette ne para var

Bence de ama ben fakir olarak 1 milyonu ne yapar bilmem ama 500 tlsi için akil verebilirim. Çünkü fakirin hayali de kücük olur, fakirlik bunu gerektirir.

500 tl ile 2 ceyrek alabilirsin..
Bozukları da biriktirirse ayda bir çeyrek daha atar kenara :)))

1.5 milyon bankada aylik 13 bin civari faiz getirir
O paraya bakirkoy civarinda bir daire satin alsaniz en fazla 4 bin lira kira geliriniz olur
Ben olsam bankaya yatirir faizini alirdim
Galeri acarsaniz da 3 ay sonra iflas eder eldeki paradan olur hemde ustune bi milyin daha borclanirsiniz

1.5 milyona artık doğru düzgün ev bile gelmiyor öyle büyük bir para değil maalesef. Galericilikte çok para var ama sizdeki parayla olmaz o iş. Ha bana derseniz faize yatırmayın. Tabi 500binlik 3 ev alabilirsiniz onların da kirası ayda 4500 gelir toplam.
oda doğru İstanbul'da üç oda bir salon TOKİ evi olmuş 500 bine yakın eskidenmiş o paraya apartman alırım kirasıyla geçinirim devri

1.5 milyon bankada aylik 13 bin civari faiz getirir
O paraya bakirkoy civarinda bir daire satin alsaniz en fazla 4 bin lira kira gelirini
z olur
Ben olsam bankaya yatirir faizini alirdim
Galeri acarsaniz da 3 ay sonra iflas eder eldeki paradan olur hemde ustune bi milyin daha borclanirsiniz

Ama 500 bine ev alsa seneye o ev 750 bin olur. Senin hesapla 12 ay carpı 13 150 bin falan anca, ben 250 bin vaat ediyorum ev başına.

Aman Yarabbi zenginin malı züğürdün çenesini yorar derlerdi inanmazdım, benim cenem çikacak nerdeyse.

1.5 milyon tl ile ancak ikinci el alim satimi yapabileceginiz kucuk bir galeri acabilirsiniz onda da isi cok iyi bilmek lazım, artik galeriden satilan 2. El araclara galerici kefil oluyor çünkü, arabada bir sorun cikarsa garantisi siz olmak durumundasiniz.
Oto galeri isinde iyi para var ama bayilik alirsaniz, ona da mevcut nakitiniz yetmez, kredi cekmelisiniz. Isten anlamiyorsaniz hic bulasmayin batarsiniz.

Ama 500 bine ev alsa seneye o ev 750 bin olur. Senin hesapla 12 ay carpı 13 150 bin falan anca, ben 250 bin vaat ediyorum ev başına.

Aman Yarabbi zenginin malı züğürdün çenesini yorar derlerdi inanmazdım, benim cenem çikacak nerdeyse.
faizler böyle artmaya devam ederse ev fiyatları durulacak diyorlar ama çok sanmıyorum

1.5 milyon tl ile ancak ikinci el alim satimi yapabileceginiz kucuk bir galeri acabilirsiniz onda da isi cok iyi bilmek lazım, artik galeriden satilan 2. El araclara galerici kefil oluyor çünkü, arabada bir sorun cikarsa garantisi siz olmak durumundasiniz.
Oto galeri isinde iyi para var ama bayilik alirsaniz, ona da mevcut nakitiniz yetmez, kredi cekmelisiniz. Isten anlamiyorsaniz hic bulasmayin batarsiniz.
ben galeri denilince sanat galerisi anladım yanlış anlamışım sanırım

Bu kadar para bende 20 sene önce falan olsaydı sahile yakın yerlerden arsa satın alırdım
Şimdi üstüne dikilen sitelerin kiraları beni bırak benden sonra torun torba ne varsa ihya ederdi :halay:

Bu kadar para bende 20 sene önce falan olsaydı sahile yakın yerlerden arsa satın alırdım
Şimdi üstüne dikilen sitelerin kiraları beni bırak benden sonra torun torba ne varsa ihya ederdi :halay:

Kız 20 sene önce o paraya karadeniz sahilini alirdın olduğu gibi...:KK53:

Ay alemsin :) o evin 750 olacaginin da garantisi yok , insaat sektorunde ciddi dusus var , hukumet kdv indirimi falan getirdi piyasayi canlandirmaya calisiyor ama bu zamanda insaata yatirim yapilmaz :)

Back
X